EMILYSLIV

BARNKALAS-TEMAN

Idag kör vi lite ”throwback thursday” här på bloggen, något jag tänker ska få bli lite återkommande här framöver, tycker det är så kul att scrolla igenom arkivet och lyfta gamla fina inlägg ibland. Denna torsdag fick det bli ”tema barnkalas”, är det något som är riktigt populärt här på bloggen så är det just mina kalasinlägg. 🙂

Kalas i guld och rosa
DSC_0801DSC_0026 DSC_0743 DSC_0749 DSC_0873 DSC_0915 DSC_0983

Junielles ettårskalas gick i temat ”guld och rosa” så fint. Som jag nämnt så många gånger tycker jag det är viktigt att välja ett tema och sedan hålla sig till det fullt ut när det gäller dekor, fika osv för att få det där maffiga helhetsintrycket. Till kalaset beställde jag små klistermärken med en bild på Junielle som jag fäste på muggar, bägare och hattar för att få ett mer personligt intryck. 

Avengers kalasavenger2avenger1

För några år sedan fixade jag det här Avengers-kalaset till min lillebror Leon. Väldigt uppskattat av det lilla grabbgänget! Här köpte jag bl.a. läsk i olika färger och skrev ut nya etiketter till som passade bra in på temat. Ett kul sätt att piffa läskflaskor lite roligare! Cakepopsen blev väldigt uppskattade, recept på dem hittar ni HÄR!

Frost-kalasDSC_0709DSC_0496 DSC_0571 DSC_0642DSC_0383-1 DSC_0397

När Noelia fyllde 3 år stod Frost-kalas på schemat. Jag gjorde cakepops formade som Elsa och Olof och gick all in på blått och silver. Sedan gjorde jag såklart fiskdammspåsar i frost-tema.

Pastelligt doptemadop3dop1 dop2

Mina mest omtalade inlägg på bloggen är de kring Noelias dop, får fortfarande så mycket frågor kring det och det har faktiskt varit med i två tidningsreportage. Så kul! Här hade jag tema pastellfärger. Alla inlägg kring dopet hittar ni HÄR!

Unicorn temaDSC_0870 DSC_0883 DSC_0897 DSC_0906 DSC_0931

I september när Junielle fyllde 2 år hade vi Unicorn kalas här hemma. Jag gjorde bl.a. unicorn-cookies och unicorn cakepops. Dukningen gick såklart i samma tema. Detta tema har också varit väldigt välbesökt här på bloggen!

Pippi-kalasDSC_0928 (1)DSC_0849 DSC_0904

Nu här senast när Noelia fyllde 4 år körde vi Pippi-kalas. Här pimpade jag återigen flaskor med nya utskrivna etiketter, skrev även ut etiketter och klistrade på burkar, hattar och muggar för att det skulle passa temat. Bara fantasin sätter gränser!

Att jag tycker det är kul att kalaspyssla är ingen hemlighet men nu dröjer det länge innan jag får anordna barnkalas igen, barnen fyller ju i september och november… Men, min lilla systerdotter fyller 1 år imorgon så nästa helg vankas det kalas. Tur att jag får vara med och hjälpa till lite! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Leila

    Så många fina kalasbilder och mycket bra inspiration 🙂 Jag är nyfiken på vart ifrån du beställde bilderna till ettårskalset?

  2. Tessie

    Så inspirerande!! Jätteroligt inlägg att få se alla kalas samlade såhär, du är så duktig!

    Hur gör du etiketterna? Använder du något program på datorn och sedan skriver ut i vanlig skrivare?

stats