EMILYSLIV

UNICORN PARTY – FIKABORDET

DSC_0867Ääääntligen kan jag blogga igen efter att det varit teknikstrul i några dagar så nu äntligen kan jag visa er massa bilder från Junielles Unicorn-kalas. Först ut blir fikabordet! 🙂
DSC_0880Den stora Unicorn-ballongen beställde jag faktiskt från Wish för 20kr, jag blåste upp den med vanlig ballongpump och ställde den bara på bänken så slipper man investera i massa dyr helium. Recept och beskrivning på mina Unicorn-cupcakes kommer inom kort.DSC_0883UNIpopCORN 😉 Jag designade små etiketter, skrev ut och klistrade fast på pappmuggar som jag fyllde med popcorn. Det kan vara gott med något salt mot allt det söta på fikabordet.DSC_0931DSC_0890”Rainbow-water”, eller jordgubbssaft som jag fyllde i glasflaskor, designade etiketter till och klistrade på. Så enkelt men blir så fint! 🙂DSC_0897Sen bakade jag små Unicorn-cakepops, visst blev dem gulliga? Inlägg med recept och beskrivning på hur jag gjort dessa kommer, cakepopsen är alltid det som är mest poppis på fikabordet hos oss. Att Noelia lyckades trycka i sig fyra stycken säger nog en del….. haha.DSC_0906Mina Unicorn-cookies passade verkligen perfekt och dessa blev också så poppis hos barnen. Recept och beskrivning på dem hittar ni HÄR!
DSC_0915 DSC_0915DSC_0923Jag älskar att ha frukt till tårtan så det blev en mix av jordgubbar, hallon och blåbär och för att få in Unicorn-temat även här tröck jag ut små Unicorns i vattenmelon med en Unicorn-kakstans som jag beställde för ynka 8kr. Det är även samma kakstans som jag använt till kakorna.DSC_0926Den fina 2-årstårtan med krona beställde jag från Dintårta.se sååå galet smidigt koncept. Du får tårtan levererad hem till dörren det datum du önskar och den behöver inte ens förvaras i kylskåp vilket brukar kunna vara ett problem här inför kalas då kylen oftast redan är full med andra godsaker. 😉DSC_0920En favorit när det kommer till kalasdekor är ju Myperfectday. Beställer alltid massa fint därifrån till mina kalas, allt på samma ställe och snabba leveranser. Unicorn-servetter, Unicorn-papptallrikar och härligt skimrande pastelliga pappmuggar, pastelliga ballonger, cakepopspinnar, cupcakesformar och den fina Unicorn-girlangen blev det bl.a. därifrån denna gången. DSC_0870Mina bästa kalastips för ett riktigt snyggt och enhetligt fikabord är att bestämma ett tema och hålla sig till det samt att försöka jobba i olika höjder. Som här har jag t.ex. tagit barnens förvaringslådor och ställt cupcakes på för att få upp dem lite. 🙂 Som sagt har jag massvis med kalasbilder kvar, från dukningen och flera recept så stay tuned helt enkelt för massa mer kalasinspo!

Nu är det dags att hoppa in i duschen efter träningspasset och göra sig i ordning här för ikväll väntas middagsevent på Jamies Italian inne i stan. 🙂

Önskar dig en fortsatt fin dag! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Martyna

  Hej, Emily. Så vackert och inspirerande dina fester. Jag blev inspirerad redan förra året när jag hittade några idéer relaterade till Pippi Long stockings-tema. I år vill min dotter ha enhörningar och regnbågar för sin fest, så återigen så mycket att lära av dig! Jag gillar hur enkla de är, men hur effektiva samtidigt! Kan du skicka mig etiketter också. Tack!

 2. Caroline

  Hej!
  Vi ska ha unicorn kalas till min dotter
  Som fyller 6år.
  Vad fint du hade gjort.
  Tänkte höra om du skulle vilja maila mig dina fina etiketter.
  Tack på förhand!
  Mvh. Caroline

 3. Pernilla

  Hej! Blir helt lyrisk av dina fina kalas och allt annat så klart på bloggen. Undrar om du har mallar kvar från unicorn kalaset? Dottern önskar sig ett lika fint kalas. Skulle man kunna få de mailade? Mvh Pernilla

 4. Angelica

  Hej! Så himla fint du gjort!! Min son vill ha unicorntema på sitt kalas i helgen. Vi kommer baka kakorna och skulle så gärna också vilja ha de fina etiketterna. Om du kan får du gärna maila dem till mig.

 5. Emelie

  Hej!

  Gud va fint!
  Precis såhär jag tänkt göra till min dotters 4årskalas,
  Kan du även maila mig mallarna?
  Allt gott!

 6. Linda

  Hej. Min 6 åriga dotter hittade dina superfina bilder och önskade sig ett exakt lika fint kalas😍🦄. Finns det möjlighet att få mallarna på etiketterna mailade? / Linda

 7. Camilla

  Wow så mycket fint! Så duktig du är! Min lilla kille har fyllt 4 år och önskar sig också ett kalas med unicorn tema. Ser nedan att du mailat ut etiketter, har du tid och lust så maila gärna mig också. Tack på förhand!

 8. Linda Syversen

  Hej, hittade till din blogg när jag letade inspiration till min dotters unicornkalas. Ser att det är många som fått etiketterna till rainbow water och popcorn mailade till sig. Kan du skicka till mig med? Tack på förhand!

 9. Anni

  Hej! Gud så fint och vilken fantasi du har 😀
  jag skulle bli jätteglad om jag skulle kunna få rainbow water och unipopcorn mallarna mailat så jag tänkte fråga jätte snällt 😍🦄💕 tänkte köpa ballong på wish och har även sett de har en söt liten unicorndress 😍 ha en fin dag!

 10. Gabriella Eriksson

  Hej! Sitter och lusläser allt om unicornkalaset och tack för alla tips😍 Undrar om det finns möjlighet att få etiketterna till popcorn och dricka?
  Mvh Bella

 11. Michaela

  Wow Emily. Jag ska ha unicorn kalas nu för mina döttrar 4 och 1 år. Har du kvar etiketterna / mallarna. Så himla fina😍🎈🎊. Du är så grymt duktig.

 12. Maria

  Hej Emily,
  Så himla fint!!! Stort tack för såå mycket inspiration! Jag undrar om man skulle kunna få mallarna till rainbow water och popcorn. De är helt fantastiska!
  Tusen tack på förhand!

 13. Selma

  Åh näää men såååå fint. Du är verkligen jätteduktig. Har en liten pojke som fyller ett om drygt en månad Och tanken är att göra något likande unicorn kalas och tänkte fråga lite snällt om det finns möjlighet att få mallarna?

 14. Olivia

  Hej!
  Vi ska ha kalas för vår tvååring med enhörningstema och kom ihåg att du hade haft det. Tittade tillbaka på bilderna- såå fint! Undrar om du har kvar mallarna till etiketterna och om jag skulle kunna få dem på mail? 😊
  Med vänlig hälsning/
  Olivia

 15. Solav

  Hej
  Skulle du kunna maila mig både etiketterna på Rainbow water samt popcorn
  Du är verkligen duktig

 16. Sara

  Hej Emily. Blev sugen på att beställa en tårta, men va tyckte du om tårtan? Smakade den bra eller blir det en speciell smak när den inte ska kylas?

 17. Ajla

  Hej Emily,
  Vart har du fått tag på hornen på cup caken/muffinsen?
  Vad använder du för recept på dem?:)

 18. Therese

  Hej, hittade till bin blogg när jag håller på att planera mina flickors kalas. Ska vara unicorn och Pippi kalas med två helgers mellanrum. Måste säga att jag fick så mycket inspiration från bin blogg till kalasen. Jag tänkte höra om det är möjligt att få etiketterna till både Pippi och unicorn, betalat givetvis om du vill 😃

 19. Claudia

  Hej Emelie älskar dina etiketter från unicorn kalaset! Får man be om mail med dem? Var gör du dem? Ska fixa det sista inför kalas i helgen. Så fint du gör!

 20. Elisabet

  Hej Emily!
  Unicorn-kalas på gång här! Vilken inspiration jag fick av din sida. Som många andra här…så blir jag jätteglad om du även kunde skicka mig etiketterna. Tusen tack!

 21. Karolina

  Hej Emily! Tusen tack för såå mycket inspiration! Får man köpa popcorn och flasketiketterna av dig? Mvh Karolina i Borås

 22. Karolina Gustavsson

  Hej Emily! Så otroligt fint du har gjort, blir alltid så inspirerad hos dig! Vi ska också ha unicorn-tema här på 4-års dagen 😊 Därför tänkte jag fråga om man kunde få köpa de färdiga etiketterna av dig, sååå snyggt?!

 23. Ajla

  Hej,
  Nu provar jag igen, finns det möjlighet att få mallen till rainbow water och popcorn?
  Hälsningar
  Ajla

 24. Caroline

  Skulle du kunna maila mig mallen på rainbow water? 😍
  Tänker finna inspiration till min dotters 2års kalas utifrån ditt uniform tema. 😊

 25. Caroline Fallbäck

  Hej!
  Skulle du också kunna maila mig både etiketterna på ”Rainbow water” samt ”pocorn” ? Du är verkligen sjukt duktig!!!

 26. Madelaine

  Vilket fantastiskt fikabord! Min dotter älskar unicorns och önskar sig det temat på sitt kommande kalas. Så precis som många andra undrar jag om jag kunde få.”tigga” åt mig av de utskrivbara etiketterna? Ha en fin dag!

 27. My

  Fantastiskt fint kalas, hittade så mycket inspiration nu när det är dags för 5 åringens första kompiskalas i regnbågstema. Finns det möjlighet att du vill maila etiketterna till mig också? Tusen tack på förhand. Mvh My

 28. Helen

  Hej! Kul att du samlat dina kalas teman! Jag håller på att planera min dotters unicorn kalas! Skulle även jag kunna få dina fina etiketter mailade till mig!

 29. Steffi

  Hej min dotter fyller år snart och vi ska ha unicorn kalas. Hur får jag tag på klistermärkena som du har ? Blev så himla fint 😍

 30. Therese

  Åh så himla fint❤️ Skulle jag också kunna få dessa underbara etiketter mejlade till mig? Kram Therese

 31. ALEXANDRA

  Hej EM älskar dina etiketter från unicorn kalaset! Får man be om mail med dom? Vart gör du dom? Kram du e bäst

 32. Ragda

  Hej Emelie älskar din blogg o dina tips ska snart ha unicorn kalas till min 4 åring så jag undrar hur du fixade klister märken akulle du kunna skicka dom

 33. Irini

  Måste bara få säga att du är så j*va duktig! Du gör allt så himla fint och bra! Fortsätt med det du gör du är verkligen en stor förebild till dina barn och till oss läsare! Man kan verkligen inte tro att du gjort allt själv, som sagt du är bara för grym! Fortsätt med det du gör och dina barn kommer verkligen vara så stolta när dom blir äldre och tittar tillbaka på alla deras kalas du gjort för dom. Så himla fina, tidlösa och stilrena!! Du är bäst glöm inte det 🙂

 34. Cecilia

  Såå himla fint!! Har en tjej som snart fyller 6 år som hade blivit väldigt nöjd med ett unicorn kalas🦄 jag hoppas recept och mer bilder kommer snart😊 Tack för all inspiration!!

 35. Hanna

  Så fint du ordnat med allt! Etiketterna till muggarna undrar jag över om du vill dela med dig hur du gjorde. Lite mer ingående? Kan man få mallen annars?

   1. Melinda

    Hej Emily!
    Jag håller på att förbereda dop för min dotter med just ”Unicorn-tema” och undrar om även jag skulle kunna få tjuva åt mig dina underbara etiketter ”Rainbow water”?
    Är just nu i full gång med att göra dina Oreo cake pops till dopet =)
    Ha en fin dag!

     1. Maria

      Åh fantastiskt!!! Du är så duktig! Är också i planerings tankar och undrar om jag också hade fått ta del av dina fina etiketter? Både rainbow water och unipopcorn. Älskar din blogg!

     2. Israa

      Hej Emily
      Jag håller på att förbereda inför min dotters 5 års kalas 🙂 skulle du kunna maila dina etiketter till mig? Jag bli väldigt tacksam om du kunde göra det 🙂

stats