EMILYSLIV

FISKDAMMSPÅSAR MED FROSTTEMA!

Idag plockade jag ihop barnens påsar till helgens kalas, självklart är även temat här FROST! Det är faktiskt lite extra kul att pyssla och ordna inför kalaset den här gången när Noelia själv är så medveten om att hon ska få ha kalas, att det kommer gäster OCH att hon fått välja tema helt själv! 🙂DSC_0380DSC_0383 DSC_0385 DSC_0387Lite smått och gott att fylla påsarna med, finns ju så mycket kul! Små mini-pusselaskar hittade jag på ICA maxi för typ 12kr/st. Sen har Kalaskungen väldigt mycket kul som tatueringar, chokladägg, pennor, stickers och chokladpengar, där hittade jag även de fina cellofanpåsarna (med Olof på ena sidan och Elsa & Anna på baksidan) som allt ligger i! 🙂DSC_0408Det är en himla bra årstid att välja Frost-tema på måste jag säga, finns ju massvis med saker med snöflingor på i butikerna nu och det passar ju perfekt. Som det här fina bandet jag knöt ihop påsarna med hittade jag på Lidl. 😀DSC_0397Nu ska jag duka lite, snart kommer maken hem med lite hämtmat, det var en sån dag idag! 😉

Ha en fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette Pettersson

    Å vad jag skulle vilja vinna en jul/nyårsklänning till min dotter och till mig som jag tittat ut. Sen skulle jag köpa ett överkast och kuddar till sovrummet och en matta skulle också få slinka med 😍

stats