EMILYSLIV

BILDBOMB AVENGERS-KALAS

DSC_0944Igår fyllde min lillebror Leon 7 år och han hade bjudit in sina kompisar på ”Avengers-kalas”. 🙂DSC_0953 DSC_0896Taket dekorerade vi med ballonger, vimplar och girlanger. Självklart i temat ”Avengers”! Är det någonting jag tycker är otroligt viktigt när man planerar kalas så är det att tänka ut ett tema först och sedan bara köra fullt ut på det! 😀 Istället för att lägga en massa dyra pengar på helium så valde jag att tejpa upp alla ballongerna i taket, funkar alldeles utmärkt om du har en bra tejp och platt tak. 🙂DSC_0879 DSC_0932DSC_0935Recept på cupcakes och cakepops hittar ni HÄR!
kalas1 DSC_0913Souvenir-muggar som jag skrev namn med dymo-maskinen på. Perfekt så alla barnen höll koll på sina muggar som de sedan också fick ta med sig hem! 🙂 Hattar, masker, servetter, sugrör och namnskyltar. Allt följer temat såklart! 😉kalas2 DSC_0997 DSC_0060Den helt MAGISKA tårtan var såklart pricken över i:t på kalaset. Jönssons cakes and sweets, som även gjorde Noelias 1-årstårta som ni kan se HÄR är helt grym på alla detaljer. Bor ni i stockholms-området måste ni beställa era tårtor av henne! 🙂DSC_0096 DSC_0123Och så piñatan, höjdpunkten på kalasen, precis som på Noelias. Spänningen steg olidligt eftersom den inte öppnades förrän på SISTA snöret och det började regna överraskningar som alla barnen sedan får dyka efter! 😀DSC_0017Pimpade läsk med lite nya etiketter som vi designade och skrev ut från datorn. 😉DSC_0090 DSC_0086En liten chips-tjuv som såklart tyckte det var väääldigt spännande med kalas!DSC_0037 DSC_0043-2 DSC_0045Och så en massa gottis som serverades i små glass-bägare och popcorn i cellofan-strutar.

Alla kalas-artiklar som ballonger, påsar, piñata, masker och dekorationer har vi beställt från Kalaskungen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Pernilla

  Gud så duktig du är!!
  Jättefint!
  Jag undrar hur du gjort etiketterna för läsken? Googlade du fram dem eller hur gjorde du? Limmade du med vanligt lim?

  Ha det bäst finast!
  Kram

 2. Magdalena

  Du är så otroligt duktig!!! Grymt fint! Lycka din lillebror hehe. Fortsätt dela med dig av fina tips och inspiration, tack. Kram på er

stats