EMILYSLIV

MERMAID-KALAS – FIKABORDET!

Inlägget innehåller reklam för Kalaskungen

Här kommer det efterlängtade inlägget från fikabordet från helgens Mermaid-kalas! 🙂

Sjöjungfruballong / Ballongbåge / Girlang med tofsar / Sifferballong

Jag beställer ofta från Kalaskungen inför barnkalas just för att dem har typ alla teman man kan tänka sig och sååå mycket fina saker både till dekoration, bakning, att fylla godispåsarna med osv osv. Allt man behöver helt enkelt!
Rekommenderar verkligen alla att prova att göra en ballongbåge till kalaset, blir verkligen SÅ effektfullt och är så enkelt att göra. Det finns massa smarta ballongbåge-kit här i olika färgkombinationer där allt man behöver och guide till hur man gör ingår. Jag hade ”pastell” till kalaset nu. 🙂Till saftkannan skrev jag ut en sjöhäst från datorn och klistrade på. 🙂

Världens förmodligen enklaste glasstårta gjorde jag till kalaset och den är så god också! Verkligen helt perfekt till barnkalas. Recept på den kommer inom kort. Sedan dekorerade jag den med Mermaid partypicks. 🙂
Tanken var att dessa skulle bli mussel-kakor, haha. Lite söta blev dem väl ändå. Köpte mandelskorpor och dekorerade med frosting (samma frosting som jag använder till mina cupcakes) och en liten godiskula.  Inget kalas utan mina oreo-cakepops som jag gör till varje kalas och som barnen älskar! Självklart ändrar dem utseende beroende på tema och denna gången dekorerade jag dem med sockerdekorationer i form av snäckor. Verkligen superenkelt! 🙂 Sedan hade vi kokostoscarutor och vaniljbullar i långpanna på fikabordet. Små guldfiskar måste man såklart ha på Mermaid-kalas. Dessa köper jag färdiga, de brukar finnas i hyllan vid salta pinnar osv. Barnen älskar dem! 🙂

Sjöjungfru-fena / Mermaid-strössel / Muffinsformar

Något som jag också alltid bakar till mina kalas är mina morotskakecupcakes som såklart också ändrar utseende beroende på tema. Denna gång smetade jag först lite frosting på toppen av muffinsen, doppade sedan i strössel och sedan spritsade jag frosting på och toppade med en sjöjungfru-fena i sockerpasta. Det var allt vi hade på fikabordet denna gång. Stay tuned för många mer kalas-inlägg kommer. Om det är något jag missat som ni undrar över så är det bara att fråga på! 🙂

Ge gärna inlägget lite kärlek om ni gillar genom att klicka på ♥ nedan. KRAM!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Hej! Allt ser sååååå fantastiskt ut!Har du möjligen tips på lite lekar som Kanske till och med passar på temat? Ska själv ha kalas i samma sjöjungfru anda och blir så tacksam för alla tips.

stats