EMILYSLIV

MIDDAG PÅ JAMIES ITALIAN

DSC_0099Precis hemkommen efter en supertrevlig kväll i stan och supergod middag på Jamies Italian. 🙂
DSC_0101 DSC_0104Drog med mig mina två favoriter, min syster och min lilla systerdotter.DSC_0109 DSC_0111 DSC_0117Vi har ätit så mycket galet god mat och nu är jag så galet mätt. 😉DSC_0119 Vegetarisk bricka till förrätt! Mozarellan var to die for! 🙂DSC_0130Och så massa olika pizza och pasta på det. Pastan gör dem faktiskt själva i restaurangen! 🙂DSC_0132Och så ”lite” efterrätt på det! Ja inte konstigt att man är mätt, blir lite extra hård träning resten av veckan efter den här brakmiddagen! haha. 😉

Nu är det snart dags att sussa för imorgon väntar ännu en heldag i stan med flera event och möten! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats