EMILYSLIV

TIPS TILL PÅSKÄGGET & PÅSKÄGGSJAKTEN!

Äntligen påskvecka! Barnen har längtat länge och Noelia frågar ofta om när det är påskharen ska komma. 😉 Jag fixade klart barnens påskpresenter förra veckan.Idag när jag fortsatte min sjukstuga här från soffan så drog jag fram datorn och designade lite ”påskäggsjakts-kartor” till barnen. Ville göra dem relativt enkla med bilder så att barnen själva ska kunna läsa av dem, kanske svårt för er att förstå som inte vet exakt hur området ser ut, haha. 🙂 Kartorna gjorde jag i photoshop och skrev sen ut dem.

Vi kommer fira påsk hos min mamma med barnen redan på torsdag och jag längtar tills dem ska få leta fram sina skatter, jag blir ju som ett barn själv av sådant här, hahaha.Rullade ihop kartan och satte ett snöre, etikett och en fjäder på! Voilá. Alla barn kommer få en varsin karta med sina skatter ”X” placerade på olika ställen, 🙂Barnens påskägg, inte så jättemycket godis, mest massa småkrafs, haha, men sånt är ju kul! 🙂Noelias ägg är bl.a. fyllt med rosa hårspray som hon önskat sig, nagellack, såpbubblor, tuggummi, rosaglittrig slime, chokladägg och så lite godis. Sen kommer hon även få påskpaket med nytt badslime (som hon tjatat om i veckor nu, haha) och en väska med massa pennor och färger. 🙂Junielles ägg är fyllt med såpbubblor, en liten kyckling som piper när man håller den i handen, kinderägg, en chokladanka och lite godis. Sen kommer hon få en alldeles egen lagom stor sparkcykel, hon försöker alltid envisas med att försöka sig på Noelias sparkcykel som är på tok för stor! 😉Små roliga bra och ha grejer och sen en större grej som de verkligen önskat sig, Han är snäll den där påskharen! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sarah

  Så fina saker! Våran lilla kille får också lite små grejer och nått lite större, så kul att kunna skämma bort dom ? tyckte pappret var så fint! ? Vart har du hittat det?

 2. Tina van Blijenburgh

  Så fina presenter du ordnat 😉 vart har du köpt rosa hårspray och glittrig slume och Badslime vart köper man det ? Glad påsk hoppas ni får en mysig påsk ??

  1. Emily Ödmark

   Rosa hårsprayen köpte jag på dollarstore men finns säkert lite varstans på typ H&M och så, glittriga slimen köpte jag på Åhlens. Badslimen har nog de flesta leksaksaffärerna skulle jag tro, jag köpte på Lekia 🙂

stats