EMILYSLIV

FRÅN HALVDÖD TILL LITE MER LEVANDE!

Rubriken stämmer väldigt bra in på hur jag mått de senaste dagarna. Fy säger jag bara! Började känna mig lite hängig i fredags kväll men tänkte inte så mycket på det men natten till lördagen blev riktigt horribel. Jag låg och skakade som ett asplöv, gick upp och tog tempen… 41,2 graders feber, och den bara vägrade gå ner med både naproxen och alvedon. Jag som brukar känna mig halvdöd vid 38-39 graders feber liksom… Jag bara yrade hela natten, dessutom hade jag barnen hela helgen, det är vid sådana här tillfällen det är lite extra kämpigt att vara ensamstående. Skulle lyfta Junielle på lördagsmorgonen som vanligt och bara kunde inte, hade ingen kraft alls i kroppen och armarna ville liksom inte samarbeta, så vidrigt. Som grädde på moset hade jag fått så ont i halsen så jag varken kunde äta eller dricka.

Vet inte vad jag hade gjort om det inte vore för min underbara familj och mina vänner som hjälpt till med barnen i helgen, barnen har verkligen haft en toppenhelg fast jag varit så dålig och det är jag så glad och tacksam för. Jag sov verkligen hela lördagen bortsett från någon timme framåt kvällen. Varken ätit eller knappt druckit något på hela dagen.
Jajamen världens halsfluss hade jag lyckats dra på mig också. Så var det ju våffeldagen igår, jag som hade lovat barnen våfflor, Noelia som har superminne hade såklart inte glömt det….. Så det var liksom bara att bita ihop och ställa sig och göra våfflor, bara tur att jag hade typ allt hemma och det inte krävs en enorm kraftansträngning. Barnen var så snälla hela dagen igår och roade sig mest själva, pysslade, lekte och badade (ja självklart satt jag dock bredvid då). Tänk att man lyckas få allt att typ gå ihop fastän man är nästintill halvdöd, tur det, haha. Jag lyckades t.om. peta i mig en våffla med lite glass igår efter att inte ha ätit något sedan i fredags.Nu har jag fått penicillin och idag har jag äntligen kunnat äta en hel måltid utan att det gör horribelt ont och t.om. orkat titta på tv och öppna datorn, för har liksom inte ens haft kraft till det under helgen, vågade mig t.om. ut en stund för lite frisk luft. Så det går framåt i alla fall och jag kanske snart är helt levande igen! 😀 Även om varje liten kraftansträngning fortfarande kräver flera timmar på soffan efteråt… Räknar med att vara soffliggande i alla fall ett tag till så jag inte bara går tillbaka till allt för fort som jag brukar göra. Nä nu ska jag bli helt frisk så jag orkar med påskfirande och allt som väntas i helgen! Och tillåta mig själv att bara plöja serier som jag aldrig hinner se annars, tror nästan jag spenderat mer tid i soffan bara denna helgen än vad jag gjort på det här året hittills, haha…

Hoppas du haft en trevligare helg och en fin start på denna påskvecka! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Är du nöjd med den nya bänkskivan? Vi ska renovera köket inför försäljning och jag velar mellan den och en vit 🙂

  2. Sheima

    Nä usch vad hemskt! Krya på dig!! Jag åkte på en rejäl halsfluss strax innan jul, blev frisk efter antibiotika lagom till nyår och blev ÄNNU sjukare två dagar efter det bara för att jag stressade iväg till gymet för tidigt. Hoppas du får bli frisk!! Krya krya!

stats