EMILYSLIV

PÅSKPYSSEL – MÅLA PÅSKÄGG

Noelia hade en idé om att vi skulle påskpyssla, vi rotade i påsklådan ute i förrådet och hittade massa gamla påskägg, sådana omålade som man ska måla själv, som jag säkert köpte för 7 år sedan haha, det var innan barnen kom i alla fall. Det är tur att dem har en mamma med ett enormt pysselförråd. 😉 Så vi satte helt enkelt igång att måla påskägg, givetvis skulle påskkärring-klädslarna på också. 😉 Jag har aldrig någonsin sett Junielle så koncentrerad, hon var helt knäpptyst och bara målade och målade.Så smart med sådana här ägg ju, tror jag köpte dessa på Panduro, finns ju säkert att få tag i fortfarande. 🙂 Noelia målade sina ägg jättefint och dekorerade med glitter sen också, hon är så duktig och vet alltid innan precis hur hon vill att det ska bli. Hon är som jag och får massa ideér som hon vill förverkliga!Junielle var mest fascinerad över att blanda en miljon färger. 😉Inser nu att jag glömde ta kort på resultatet men det blev många fina väldigt färgsprakande påskägg. 😉Imorgon väntas det högt efterlängtade påskfirandet hos mormor. Några timmar på förskolan först för barnen bara sen väntas påsklov! 🙂

Jag börjar äntligen känna mig friskare också, men det är lite läskigt ändå hur låg kroppen är på energi efter en sån här sjukperiod. Idag har jag varit uppe på benen och försökt göra lite saker och inte bara ligga på soffan, absolut inget jätteansträngande egentligen men jag har varit såååå trött hela kvällen nu, alltså verkligen helt slut, hoppas på att den där vanliga energin kommer tillbaka snart! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats