EMILYSLIV

LÅNGFREDAG, VÅRSKOR & RABATTKOD

Annons för Ellos, inlägget innehåller Adlinks

Långfredag och påsken är i full gång, jag har en mysig helg att se fram emot med mina älskade vänninor. Igår körde vi all in påskfirande hemma hos mamma med barnen med skattjakt och påskmiddag, har massa bilder att visa er från det sen. 🙂Äntligen känns det som att våren är på väg, solen har visat sig de senaste dagarna även om det är svinkallt fortfarande, blir ju typ -12 grader på nätterna.
Har börjat fylla vårgarderoberna här hemma nu i alla fall. Kolla bara in dessa rosa skor till Noelia, huur fina? Så fint med detaljerna och hon längtar tills hon får börja använda dem utomhus, inte allt för lång tid kvar nu. 🙂 Hade önskat att de fanns i Junielles storlek också men får försöka hitta något liknande till henne! Sen ytterligare ett par vårskor till Noelia fick bli dessa vita skor, också så himla fina! Dagens tips får bli att man just nu får 25% rabatt på barnkläder och skor inkl. varumärken* hos Ellos. t.om. 2/4-18. Gäller alltså på dessa skorna bl.a. 🙂

Önskar dig en fortsatt påskhelg!

_________________________________________________________________________________________________

*Villkor för rabatt: Nybeställning på barnkläder och barnskor på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2018-04-02, så långt lagret räcker. Kan ej kombineras med andra erbjudanden & prissänkta varor. Vagabond, Elodie Details, Kavat och UGG är undantaget från erbjudandet. Vi reserverar oss för slutförsäljning och eventuella tryckfel.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats