EMILYSLIV

NYTT År, NYA TAG, NYA MÖJLIGHETER!

Det har visst hunnit bli ett nytt år sedan jag lämnade avtryck här sist och som jag njutit av ett välbehövligt jullov med min familj ♥ Nu är jag dock så taggad på 2021 och vad det har att erbjuda! Det här året ska jag försöka fokusera mer på mig själv och min familj. Jag sa faktiskt upp mig från min halvtidstjänst i butik förra veckan så nu ska jag fokusera helt på mina studier och mitt eget företag det här året, ett stressmoment mindre kommer förmodligen göra gott! Ett väldigt lugnt och skönt jullov har vi haft, med en supermysig jul och nyår trots alla restriktioner, eftersom det har tillbringats väldigt mycket tid hemma har jag inte känt den där pressen att ”man måste göra något för att man är ledig” som jag vanligtvis kan känna under lov och verkligen kommit ner i varv på ett helt annat sätt. Så skönt! Många dagar har vi bara tillbringat hemma framför tv:n, tagit långa sovmornar och pysslat. 🙂Och som vanligt efter jul när allt julpynt plockas bort börjar suget efter att göra om lite här hemma, vi har en del planer som jag tror kommer att bli sååå bra. Bland annat lite förändringar i barnens rum och så en del platsbygd förvaring kommer det att bli! Ni kommer självklart att få hänga med!

Önskar dig en fin start på veckan! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats