EMILYSLIV

SKOLSTART & REDO FÖR VÅRTERMIN!

Annons/Reklam för Babyland

Vid varje terminsstart inventerar jag alltid bland barnens grejer för att se vad som kan behövas. Denna gång var det bl.a. ett nytt ofodrat regnställ till Noelia som behövdes och nya gummistövlar. Så skönt att kunna checka av en del redan vid start så att det finns när det väl behövs! 🙂 Sen hittade jag även lite andra bra att ha grejer som jag bara måste tipsa om! Bl.a. den här sååå smarta kylväskan! Något jag verkligen saknade i höstas när Noelia hade med sig picknick till utflykt vid några tillfällen. Perfekt storlek, får plats med en matlåda, en dricka, en frukt och kanske en yoghurt och så får den utan problem plats i ryggsäcken också! 😀 Hon blev så glad när det var en panda på också, hon har snöat in på pandor den senaste tiden, men den finns även med Unicorn på. 🙂 Små snacksboxar i 4-pack i olika storlekar. Perfekt att packa fruktbitar, russin, riskakor, en macka, kakor eller vad man nu vill ha med sig och dem var ju bara sååå söta. 😀 En ny drickflaska, barnen har med sig en vattenflaska till skolan varje dag så vi behövde fylla på förrådet lite. 🙂 Regnjackan är så himla fin, den beställde jag redan i höstas, älskar att den är lite längre. Nu kompletterade jag med ett par svarta galonbyxor till också så nu är det ett komplett set! 🙂Svarta gummistövlar från Tretorn fick det bli också! 🙂 Nu är vi mer än redo för vårterminen!Eftersom ni älskar och ofta efterfrågar presenttips här så kan jag visa vad min lilla systerdotter ska få idag på 4-årsdagen! Extra Fuzzikins (djur som man kan rita på och sedan tvätta av i vatten så kan man rita på dem om och om igen), Glitterlera och ett kit med glittertatueringar. Gissar att det kommer bli uppskattat! 😉

Allting har jag beställt från Babyland som precis som alltid har fri frakt!

Nu är det dags att beta av det sista här på skol/jobblistan innan det är dags att hämta hem barnen! Önskar dig en fortsatt fin tisdag! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hej Emily 🙂
  Jag har en fråga som jag verkligen hoppas att du kan svara på ❤️
  För en tid sen gjorde du om lite i ditt kök, du satte in ett vitrinskåp direkt på bänkskivan.
  Nu vill jag göra samma sak 🙂
  Men det jag undrar är
  1. Har du använt två olika stommar för att det ska nå ändå till taket?
  2. Fick ni såga till stommarna så att de blev rätt höjd upp till taket?

  Jag hade varit så tacksam för svar ❤️
  Jag älskar din blogg och har följt dig länge! Är ofta inne och kollar om du skrivit något nytt 🙂
  Kram på dig!

 2. Matilda

  Vilka bra tips med kylväskan och dem små snacksboxarna? beställde båda på en gång då dem känns perfekta till sommarens utflykter! Och min dotter älskar också pandor?

stats