EMILYSLIV

NU KICKSTARTAR JAG ÅR 2020!

Inlägget innehåller annonslänk för Jollyroom

Det har ju blivit ett nytt år sedan jag lämnade avtryck här sist, låg ju sjuk där sista veckan innan jul, drog på mig en riktigt envis luftvägskatarr, blev dålig på lucia och det är nästan inte förrän nu jag äntligen börjar känna mig som mig själv igen! Sååå långdraget. Men jag har ändå lyckats njuta av en lång julledighet med familjen och dragit ner enormt på skärmtiden denna ledighet men nu är jag tillbaka, supertaggad på att dra igång år 2020! Idag drog vardagen igång för oss igen, därmed har jag även hittat tillbaka till kontoret. 😉 Klockan ringde 05.45 imorse och det var med tunga ögonlock vi tog oss upp. Jösses som hela familjen vänt på dygnet detta jullov, det har liksom varit standard att kliva upp ur sängen mellan 10-11… Men nu ska det faktiskt bli skönt att komma tillbaka till rutinerna igen, jag är verkligen en rutinmänniska. 🙂  Ni är alltid supermånga som frågar om skrivbordet när det syns i bild så länkar det här på en gång! 😉 2019 var ett väldigt blandat år för mig. Jag gick i början av året ”in i väggen”, en utmattningsdepression som jag jobbat med större delen av året tillsammans med min psykolog och så har jag regelbundet gått hos rehab och gjort akupunktur. I november kunde jag äntligen avsluta min behandling och jag börjar mer och mer känna mig som ”mig själv” för var dag som går. Något jag lärt mig är att sakta ner, allting behöver inte ske NU, jag kan inte gör allt alltid och framförallt har jag lärt mig att koppla bort och bara vara vilket jag hade otroligt svårt för förut, det är liksom ingen mening att vila om hjärnan ändå går på högvarv. 😉 Nu är jag så taggad på år 2020, ett år där jag ska må bra, vara mig själv, spendera massa tid med mina barn och min sambo och NJUTA! ♥ Det är mina mål för detta året.Nu måste jag ta tag i det sista här innan det är dags att hämta hem flickorna och göra kväll! 🙂

Hoppas du haft en fin jul & start på det nya året, sätter rimliga mål och mår bra! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Kan du inte skriva lite mer om din utmattning och vad som hjälpt dig framåt? Jag går både till psykolog och äter medicin men kommer liksom inte vidare. Vad hjälpte dig att landa i nuet? Kram

  1. Emily Ödmark

   ÅH ska absolut försöka sätta mig och skriva ihop mer om det. Jag har faktiskt klarat mig utan regelbunden medicinering utan det som hjälpt mig mest var att regelbundet gå hos rehab och göra avslappningsövningar och akupunktur, men det tar tid! Hoppas det blir bättre för dig snart! 🙂 Kram

 2. C

  Kan du inte skriva lite mer om din utmattning och vad som hjälpt dig framåt? Jag går både till psykolog och äter medicin men kommer liksom inte vidare. Vad hjälpte dig att landa i nuet? Kram

stats