EMILYSLIV

DRÖMMIGT TILL SOVRUMMET!

Inlägget innehåller adlinks för Ellos

När julen flyttade ut här hemma så kändes det genast så tomt och det där suget på att fixa om har infunnit sig, som det typ alltid gör för mig när våren smyger sig på! 😉 Är sugen på att ändra om lite i sovrummet, har ju mörkblått som accentfärg där inne i dagsläget och skulle vilja ljusa upp lite, kanske byta ut det mot beiga toner istället under våren/sommaren.. 🙂1. Så sugen på att klicka hem denna mattan till sovrummet, det är samma som jag har i vardagsrummet fast en annan kulör och jag ääälskar den mattan. Fortfarande lika fin flera år efter inköp, helt klart bästa mattan! 🙂 Ger även lite ”heltäcknings-matta-känsla” också. Kan tänka mig att denna i beige är magisk!

2. Spegel, tänker mig då att klicka hem två av dessa att placera en över varje sängbord. Gillar att den inte är helt kvadratisk!

3. Men huuuur galet snygg bordslampa? VILL HA! Såg att den fanns i mässing också. Snyggt snyggt snyggt!

4. Älskar det överkastet jag har idag, också ett i sammet men det finns tyvärr inte i något beige färg. Men så hittade jag detta överkastet, också i sammet i en lite mörkare beige färg, skulle nog bryta av väldigt snyggt och kan tänka mig att det är likvärdigt med det överkastet jag har idag för jag älskar kvalitén på det.

5. Okej jag har hittat sängbordens sängbord! Preeecis ett sådant jag letat efter! Ett svart sängbord i stål med liten förvaringslåda och mässingsknopp. Dessa måste jag ha!!!

Sen såg jag att mina absoluta favoritpåslakan i lyxig bomullspercale har kommit in i en sååå fin linnebeige färg nu. Har dessa sedan innan i både grått och vitt, sååå galet sköna är dem! Så funderar ni på att beställa nya sängkläder tycker jag absolut ni ska prova dessa, och finns i massa olika färger. Tips! 🙂Här har jag dem vita påslakanen i sängen just nu! 😉 Länkar till överkastet och de matchande kuddarna jag har idag här också för brukar få frågor om dem, så fin kvalité på sammeten. 🙂

Jag är så sugen på att dra igång något projekt här hemma. Var länge sedan nu. 😉 Men sovrummet kanske som sagt får sig en liten makeover inom snart framtid och så är jag såå sugen på att platsbygga en hylla i vardagsrummet och måla om där… Vi får väl se vad jag hittar på! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats