EMILYSLIV

MOODBOARD BARNENS SOVRUM

I samarbete med JollyroomÄntligen fick jag lite tid över att slå mig ner vid datorn, har väldigt mycket jobb den här veckan, men det är kul och ja tiden springer verkligen iväg! 😉 Hann i alla fall få ihop en moodboard över barnens nya sovrum, tycker det är bra att göra ett sådant så man får en känsla av ungefär hur det kommer bli! Det kommer bli sååå mysigt! Dova toner i grått och puderrosa med lite detaljer i mässing kommer det bli.

Mycket av inredningen har jag beställt från Jollyroom, bl.a. juniorsängarna som det är helt galet grymt pris på, längtar till de kommer, de ser sååå fina ut och passar precis med den stilen/känslan jag vill ha! Bäddset från Garbo & friends, de söta förvaringslådorna med moln är så söta. Överkast och förvaringskorg av märket Alice & Fox. Nu väntar jag bara in väggfärgen och hoppas på att kunna börja måla, såga och fixa i helgen så jag kan få börja inreda!!!! 😀 Sen måste jag försöka hitta en fin fåtölj/pall/stol att ställa mellan barnens sängar så jag har en bra plats att sitta på när det är dags för godnattsaga! 🙂

Nu ska jag fortsätta med veckans styling, imorgon kommer fotografen och fotar! Får visa er alla bilder sen! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Det gråa sängbordet i din moodboard, var hittar jag det? Det skulle nämligen passa perfekt i min sons rum 🙂

 2. Sonja

  Hei, Otroligt fin säng. Men undrar vart du har tänkt köpa madrassen? Tycker det var så dåligt utbud på just dom måtten som den sängen har.

 3. Göteborgsmamman

  Älskar himmelsängen. Tjejerna här hemma har en våningsäng, men jag såg att det finns stativ där man kan hänga himmelsängarna på istället? Perfekt ju! 🙂
  Så fint kollage!
  Kram <3

stats