Emily Ödmark

EMILYSLIV

ÄNTLIGEN VÅÅÅÅR!

Vilken helg, våren verkar äntligen kommit! Hurra! Solen gör verkligen gott nu. Började med att jag stressade iväg med barnen till dansskolan imorse, bara det att jag hade glömt att det inte var någon dans idag, hahaha suck. Jaja vi drog iväg till affären och handlade massa gottis och har spenderat heeela dagen utomhus istället, så skönt! Dammade av grillen för i år och grillade korv till lunch och hängde ute på altanen i solen i flera timmar medan barnen cyklade runt och lekte. Sen vidare till lekparken för att spendera ytterliggare någon timme där. Tror all den friska luften gjorde gott och barnen toksomnade direkt efter middagen idag. 😉Igår inhandlade jag alla vägglister till barnens sovrum också… Man kanske skulle passa på att såga lite nu, eller om jag bara slänger mig på soffan och kollar nya Beck-filmen….

En väldigt härlig helg och väldigt bra uppladdning för en fullspäckad jobbvecka med bl.a. ett nytt stylingobjekt! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese

  Hej Emily!
  Detta är kanske en super dum kommentar för dig, men hur gör du egna etiketter som du sedan skriver ut? Tänker så som du gjorde på Pippi hattarna på Noelias kalas.
  Var hittar du etiketterna och hur redigerar du dom med text och allt sånt 🙂
  Och när man ska göra pinnar att sticka i t.ex. muffins skriver du ut på ett tjockare papper då?
  Super tacksam för svar då jag vill göra ett fint kalas till min son men inte alls vet hur sånt här fungerar… Kan man också göra egna flasketiketter eller är det bättre att beställa?
  Som sagt tusen frågor men super tacksam för svar 🙂
  Många kramar

stats