Emily Ödmark

EMILYSLIV

MERMAID KALAS – DUKNING

Inlägget innehåller reklam för Kalaskungen

 

Jag måste ju vara virrpannan nummer ett, trodde att jag redan hade publicerat det här inlägget men det låg ju tydligen kvar i utkast. Så ja, här kommer äntligen dukningen från Junielles Mermaid-kalas såhär några veckor senare, haha. 😉 Vi dukade upp både kalasbuffén och sittningen i uterummet och dekorerade från golv till tak såklart. 🙂 Tiaror till alla barnen och konfetti utstrött på bordet. Förmodligen världens finaste kalastutor. 🙂 Snäcktallrikar och saftflaskorna dekorerade jag med en utskrift med en snäcka och varje barns namn på och så silversugrör i. 🙂 Ballongbuketter i hörnen med sjöjungfruballong. Sifferballong på väggen. Girlang, ballonger och hängande dekorationer i taket! 🙂Kalas-brudarna! Så kul, alla dessa tjejer har hängt ihop sen dem var pyttepytte och hänger med varandra i princip dygnet runt, både på förskola/skola och på fritiden! Ett riktigt guldgäng! ♥

Ni har väl inte missat de tidigare inläggen från kalaset? Bildbomb med recept och inspo på fikabordet och innehållet i godispåsarna.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Hej!
    Jag vet att detta inte hör till inlägget, men jag undrar så, var ifrån kommer din kalender med present varje advent ifrån?

stats