EMILYSLIV

EN AV HELGENS OUTFITS!

Inlägget innehåller reklam & adlinks för Ellos

En annan sak ni har önskat se mer av här inne är mina outfits. Så tänkte dela med mig av en av helgens outfits här idag! 🙂

Jag älskar höstmode, helt klart bästa tiden på året i klädesväg. Beställde hem den här blusen för ett tag sedan, så himla skön. Älskar färgen på denna och funderar även på att klicka hem den i svart också! 🙂
En ljus ”pälsjacka” har stått på önskelistan så jag klickade hem denna. Sååå himla gosig! Hade jag inte haft en liknande i svart redan hade jag beställt en sådan också. Den hårade en del först men det löste sig enkelt med att bara tvätta den en gång! 😀 Dessutom är den på kampanjpris just nu så skynda fynda! 🙂Och ett par klassiska bruna boots är även dem nya i garderoben. Så galet sköna! Måste beställa dem i svart också. Perfekt vardagsklack i lagom höjd. Jag har känsliga fötter och får ont lätt men dessa kan jag gå i hela dagarna utan problem! Hurra! Också på kampanjpris just nu faktiskt! 🙂

Tycker det är så kul när ni önskar inlägg så att jag vet vad ni vill se och vad jag ska lägga tid på, Så fortsätt gärna önska på, även om det ibland innebär att jag behöver kliva utanför min comfort-zone! 😉

Jösses vad tiden sprang iväg här, men har haft en riktigt produktiv dag, så skönt med sådana dagar! 🙂

Önskar dig en fortsatt fin kväll! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Gillar din blogg , du bjuder på mkt inspiration
    Jag vill läsa om barnens kläder, presenter till barnen , recept , kläder och smink

stats