EMILYSLIV

KOM IN OCH TYCK TILL!

emilysliv instagramTänkte påminna om att jag ju inte bara finns här på bloggen, ni hittar mig ju även på instagram, @emilysliv.se där jag uppdaterar lite mer frekvent och på instastories blir det oftast lite mer av vår vardag! 🙂
emilysliv facebookPå Facebook hittar ni mig som Emilysliv, gilla gärna så att ni inte missar några uppdateringar! 🙂Skärmavbild 2017-06-13 kl. 20.12.02Sedan vill jag även påminna om att kommentera och gilla inläggen, det är ju så mycket roligare när ni kommer med respons och ger er tillkänna! Något annat som skulle vara kul är ju att få veta lite mer om DIG, vem är du? Var bor du? Har du barn? osv. ♥

Vad önskar ni se mer av här? Något ni saknar? Nu är ju min blogg utformad så att vara mer av en inspirationskälla än vardagsliv men kanske ni vill se mer av vår vardag ändå? Frågestund? Videos hemifrån mig? Önska på så ska vi se vad jag kan ordna! 🙂

Kram Emily

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Har följt dig i några år. Tycker du har ett väldigt fint hem och fina barn. God smak för inredning ? Maria heter jag bor i Helsingborg med min sambo och våra tre barn. Två flickor 8 och 3 år och en liten kille på snart 5 månader. Jag är nu mamma lefig men jobbar som underskötetska annars. Tycket själv om inredning och äkskar att baka och pyssla. Just nu letsr vi hus så inspo är extra rilig nu ?Jag vill gärna se mer av barnens rum och inspo i allmänhet till barnen. Tycket du har bra variation och roligt när du slänger in lite recept då och då ?

 2. Maria

  Har följt dig i några år. Tycker du har ett väldigt fint hem och fina barn. God smak för inredning ? Maria heter jag bor i Helsingborg med min sambo och våra tre barn. Två flickor 8 och 3 år och en liten kille på snart 5 månader. Jag vill gärna se mer av barnens rum och inspo i allmänhet till barnen. Tycket du har bra variation och roligt när du slänger in lite recept då och då ?

 3. Annelie

  För många år sedan pluggade jag m din mamma på komvux. Vi bodde alla på Sandhamn. Sett dig och din syster på avstånd växa upp till 2 vackra starka kvinnor. Hälsa Sussie och ha en underbar sommar.
  Mamma till 2 döttrar i din ålder.

 4. Linn

  Här är en läsare från Finland 🙂
  Har en dotter som nyss fyllde 1 år o själv är jag 25 år. Bor i ett radhus en timmes väg utanför Helsingfors med min man o dotter. Din blogg hör till dem jag regelbundet läser, tycker om den som den är! Keep up the good work! 🙂 O kämpa på med er skilsmässa, styrkekramar!!

 5. Jonna

  Jonna, 32-årig tjej som bor i Norrköping och är mamma till tre små yrväder. Max fyller 6 i sommar och börjar förskoleklass. Leeah blir fyra i juli och Noah fyllde ett år i februari. Jag började nyss (feb) jobba igen på en förskola här i stan. Så nu är sambon hemma och är pappaledig över sommaren.

  Jag har följt din blogg i några år, sedan Noelia var nyfödd tror jag. Jag tycker om blandningen mellan vardagen och inspirationen du ger med bland annat inredning och matlagning. Det är ofta jag googlar Emilysliv + vad jag är ute efter då jag tror och vet att jag har sett något fint hos dig. Fortsätt som du gör. Du är en stor inspirationskälla på alla plan!

 6. Marie

  Jag är nyss 31 år fyllda, lever med min man snart 29 år och våra två barn (dotter 4,5 år, son 2 år). Vi bor i Umeå. Jag är medicinsk sekreterare men arbetade tidigare som frisör. Älskar hår och skönhet, men också inredning. Läser din blogg för att inspireras och bara få en kik in er vardag. Tycker sånt är roligt :). Jag är rätt driven vilket jag tycker du med verkar vara! Det är peppande :).

 7. Kim

  Tjej 31 år. 2 barn, 3,5 år och 14 månader. Ska börja plugga på Kth till hösten, Byggnadsproduktion. Man o lägenhet i vistaberg/Huddinge. Läser gärna om mer vardag och hur du lyckas få ihop allt med dina små tjejer. Kul att du är igång med träningen och satsar på dig. Girlpower. All lycka

 8. Tre smultron

  Jag älskar din blogg och skulle gärna se lite mer vardag också. Själv bloggar jag mest vardagsliv på http://www.tresmultron.com där får man följa mig och min familj med 3 små flickor (alla under 6 år), vardagslivet, tips och vår resa att bygga drömhuset i Kungsbacka, Hallands län,
  Jag önskar dig en fin dag och ser fram mot nästa uppdatering här ♡

 9. Amanda

  Kan inte du berätta lite om skilsmässan. Förstår att det är ett jobbigt ämne, men viktigt att ge kivnnor energi i sådana sitatuioner. Hur gör ni med ert boende och hur har du påverkats av det? Många kramar och lycka till

  1. Emily Ödmark

   Absolut kan jag berätta mer om det, men det kanske blir senare, vi är fortfarande mitt uppe i det och jag vet inte riktigt hur framtiden kommer se ut ännu. Mitt mål är att jag och barnen ska bo kvar i huset och det är just nu det jag jobbar för! 🙂

 10. Sabina

  Hej!
  Sabina heter jag, är 25 år och mamma till två barn. Bor i villa utanför Örebro sedan snart 2 år tillbaka med barn och sambo. Är nu föräldraledig med min minsta på 8 månader men jobbar annars inom äldreomsorg.
  Jag läser gärna alla inspirations inlägg, om bakning, matlagning, barnprylar, barnkläder, kalasprylar, mer vardagsliv vore roligt att få ta del av också!
  Läser alla dina inlägg och blir nu peppad av din power du verkar ha! All lycka till dig och dina flickor!

 11. Marie

  Tjej på 29 gift två pojkar 1 och 3(på fredag!!) tiden går för fort! Bor i villa i Helsingborg. Skulle vilja ha lite mer vardagsliv och frågestund! Kram

stats