MOTIVATION, YES PLEASE! | EMILYSLIV
Emily Ödmark

EMILYSLIV

Annons

MOTIVATION, YES PLEASE!

mammaträningFår alltid så många frågor om mina guldsneakers, visst är dem coola? Och till grymt bra pris dessutom!

När man är deprimerad försvinner verkligen all motivation, när man äntligen tar sig ur det och får tillbaka motivation igen, WOW vilken känsla! Jag har så himla mycket saker jag vill göra, jag vill jobba, jag vill få mitt företag att växa ännu mer, jag vill resa, jag vill upptäcka världen och så vill jag komma tillbaka till mig själv ännu mer. Det känns som att jag varit vilse i mig själv de senaste åren, nu ser jag allt med helt nya ögon. Mitt nya fokus är JAG och barnen givetvis.

Ett steg av det är att jag ska stärka mig själv även fysiskt, nu måste denna mammakroppen väck, nu ska jag bli starkare än Pippi. 😉 Har tagit hjälp av en onlinebaserad PT & Kostrådgivare som jobbar fram ett skräddarsytt kost- och träningsschema till mig just nu. Perfekt för mig att jag ska kunna träna och göra allt hemifrån, att ta mig till gymmet är ju omöjligt eftersom att jag alltid har barnen, så får träna med barnen istället. 🙂 Detta kommer bli så kul och jag är så taggad! 🙂

Någon annan som vill haka på kanske? Vi kan ju peppa varandra! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Vacker du är Emily! Och vad härligt att läsa att du är så pepp på livet om du förstår vad jag menar. Man blir glad av din fina blogg. Kram/Jessica

 2. Tre smultron

  Heja dig! Jag är också sjukt taggad att må bättre och få bort mammarollen som har hängt i sedan först dotterns födelse (2011). Nu när sista barnet har kommit så känner jag verkligen att det är dags att lägga både prioritet och tid på mig själv och mitt mående. Mår jag bra blir jag en bättre, stabilare och jämnare (i humöret) mamma och fru. Det gynnar hela familjen i längd en 😉

 3. Sandra Strömberg

  Du är en sån inspiration & man bli peppad bara av att läsa din blogg & Insta! Fortsätt med det du är BÄST på! 🙂 tycker du verkar vara en super mysig tjej & mamma! SUPERWOMAN!

  Önskar dig & dina fina tjejer all lycka i framtiden!!
  Kramar// supermamman till 2 minisar❤️

 4. Diana

  Okej …
  Nr 1. Beklagar att du varit i depression, det är så jobbigt men jag blir genast nyfiken på HUR tog du dig ur den? Behöver tips snälla. Själv eller med proffs hjälp?
  Nr 2. Jaaaa jag är på. Känner precis som du. Nya tag, ny energi, ny motivation, den kommer och går men försöker hålla mig kvar vid den och har online pt jag med och en egen pt också, men jag har alltid gillat MammaFitness. Fasen vad de är grymma! Vem kör du med?

Annons
stats