EMILYSLIV

UTERUMMET BÖRJAR BLI KLART!

DSC_0907Uterummet börjar bli färdigt så tänkte jag skulle visa i alla fall lite bilder. 😉 I helgen laserade jag sista lagret med grå lasyr på trallen och byggde ihop alla nya möbler, visst blir det mysigt?DSC_0922Bordet är ett hemmabygge och samma bord som vi haft ute på framsidan tidigare, tyckte det passade bättre här. Så nu börjar jakten på ett nytt bord till framsidan istället men tycker det är så galet svårt, vill nog ha ett kryssbord med ljusgrå skiva men tycker det är så svårt att se hur den grå färgen är, ofta den går åt brunt och det vill jag inte. 🙂DSC_0925Har beställt hem en ljuskrona som ska få hänga över bordet också, hoppas den hinner komma innan helgen. 🙂DSC_0932DSC_0915Ser fram emot många långa och härliga sommarkvällar här ute, jag har infravärme i taket också så man kan verkligen sitta här ända in på småtimmarna. Dessutom blir det nog många frukostar här ute då vi har morgon/förmiddagssol på den här sidan av huset. 🙂DSC_0909Det blev verkligen en ”quickfix” här ute, men lite färg gör så mycket, väggarna var halvfärdiga och gulmålade här innan, ska visa er före/efter-bilderna sen! 🙂

Förövrigt känner jag mig så utvilad idag och det utlovas även strålande väder. Äntligen har jag och barnen kommit tillbaka till våra rutiner igen, båda barnen har somnat innan sju på kvällarna och oj vad dem där timmarna av egentid på kvällen gör gott! Jag hinner pyssla med det jag vill och till och med slappa på soffan framför en film, när hände det senast liksom, haha. 🙂

Önskar dig en fin onsdag!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Hej!
  Jag undrar vad du har använt för lasyr när du laserat trallen? Verkligen den perfekta grå nyansen som vi letat efter så skulle va guld värt att få reda på vad det är för någon! 🙂
  Mvh
  Jenny

  1. Emily Ödmark

   Den som jag använt här i uterummet hittade jag på Bauhaus, de blandade till den där, fanns massa prover uppmålade så åk dit och kika, kommer dessvärre inte ihåg exakt vad den hette… 🙂

 2. Melinda

  Så snyggt!! Du är så duktig! Grym inspiration! ? Är också sugen på en tavelvägg till vårt uterum! Vad heter den stora postern? Inte den med texten på alltså. Riktigt fin!

 3. Josefine

  Jättesnyggt!! Vi har köpt ett kryssbord från MIO. Vitt krss i typ plåt (?) och ljusgrå bordsskiva. Jättesnyggt!

 4. Emma

  Hej detta blev verkligen jätte fint?. Jag håller också på att fixa hemma fast på min altan. Jag har hittat ett bord men inga stolar som har fallit mig i smaken men dina var ju super snygga?. Undrar om dessa är för utomhusbruk och var du har hittat dom?? Tack för så mycket fin inspiration! Mvh Emma

 5. Emma

  Hej detta blev verkligen jätte fint?. Jag håller också på att fixa hemma fast på min altan. Jag har hittat ett bord men inga stolar som har fallit mig i smaken men dina var ju super snygga?. Undrar om dom är för utomhusbruk och var du har hittat dom?? Tack för så mycket fin inspiration! Mvh Emma

stats