EMILYSLIV

I MIN LILLA HALL!

Samtidigt som jag har noll inspiration just nu så är jag så sugen på att förändra och renovera, jag vet liksom bara inte vart eller hur….. är ju egentligen inget här hemma som är i behov av det just nu. Skulle behöva något projekt att sätta tänderna i tror jag! Inte för att jag alls har tid för det egentligen meeeen.. 🙂 Får ofta frågor om tapeten som jag har i min hall, det är William Morris – Bachelors button i färgen silver. Har ju samma tapet både nere i hallen och i ”hallen” på övervåningen. 🙂 Krokarna får jag också frågor om men dessvärre kan jag verkligen inte alls komma ihåg vart jag beställde dem ifrån… men måste ju finnas sådana liknande på många ställen kan man tycka… 🙂Andra frågor som trillat in är om min dyna som jag har på Stuva-bänken och den har jag gjort själv, hur hittar ni beskrivning på HÄR! Och visst är det helt galet att IKEA gjort om hela Stuva-sortimentet… Har ju denna serie på flera ställen i huset och den nya är ju inte alls lika fin!!!! Hoppas dem inser misstaget och ändrar tillbaka snart, haha.

Nu ska jag äntligen ta kväll, har varit så galet trött hela dagen och känt mig som en zombie typ. Skönt att det är fredag imorgon! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats