EMILYSLIV

HUR KUNDE JAG MISSA?

Men huuur kunde jag missa att det var morotskakans dag igår? Helt klart mitt favorit-fika all time och min absolut största craving under mina graviditeter..  Den här morotskake-tårtan gjorde jag till morotskakans dag förra året.. Så galet gott! Får kanske svänga ihop en sån till helgen..Jag gör alltid min morotskaka efter Leilas recept, den blir sååå god och saftig. Denna gången gjorde jag 1,5 sats av smeten och fördelade i två mindre springformar på ca 18cm. Sen delade jag varje kaka i två så det blev totalt 4 kaklager. Sen gjorde jag 3 satser med frosting, denna är så god med lime i. Bredde på ett lager frosting mellan varje lager och resten utanpå.Jösses så sugen jag blev nu! Redan måndag igen också, och starten på en ny fullspäckad mammavecka med barnen! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Men ahhh vad gott det där såg ut! Älskar verkligen morotskaka, men visste inte att den hade en egen dag. Men idag har vi iallafall firat nutellans dag med nutella på pannkakorna =).

stats