EMILYSLIV

I JAKTEN PÅ DEN PERFEKT ROSA NYANSEN!

Som jag berättat tidigare ska jag ju göra om barnrummen här hemma, barnen har i dagsläget ett varsitt rum och nu ska det istället bli ett lekrum och ett gemensamt sovrum för tjejerna. Väggarna ska bli rosa i sovrummet, men det här med att välja färg alltså, det är ju verkligen en hel djungel. Jag tror jag efter 100239 färgprover senare äntligen hittat den perfekt rosa kulören till tjejernas rum med mina krav, inte för babyrosa, inte för mörk och att den ska vara pudrig. 😉Sådana där små färgprovslappar är så svåra och jag tycker inte alltid dem gör färgen rättvis. Jag köper alltid hem provburkar och provmålar för en färg som ser jättebra ut i ett rum kan bli helkonstig i ett annat med olika ljus, färg på golv osv. 🙂
Ska bli sååå kul att sätta igång och visa er! 🙂Jag ska även bygga ”rutor” med dekorlist på väggarna i sovrummet, Lite likt bilden ovan. Kommer bli såååå fint och mysigt! Nu vill jag bara börja, kanske skulle åka och inhandla byggmaterial redan i helgen….

__________________________________________________________________________________________

Bilden längst ner är lånad från Caparol färg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Alltså wow va fint ?? blev sugen på att måla om här hemma med ? den längst till höger va helt klart snyggast ??

  2. Linn

    Tycker också det är jätte svårt med färg! Men gillade stark den längst till höger! Får man fråga vad det är för färgkod??

stats