EMILYSLIV

JAG VAR VISST INTE ENSAM!

Med våren kommer mina rensa-och-städa-behov. Jag får lust att bara slita ut allt ur skåp, lådor och förråd och sortera, slänga och sälja allt sånt som inte används. Jag älskar ordning och reda och det känns som att det är knökfullt överallt just nu. Jag ställde frågan på min instagram igår och det visade sig att jag verkligen inte var ensam om att de här vårstädningskänslorna kommer nu. 😉Inventerade mina vår/sommarskor häromdagen och det visade sig ju att jag hade bra mycket mer än jag trodde. Det är faktiskt det bästa med att typ rensa garderoben för man hittar ju massa gamla plagg man hade glömt bort att man hade. 🙂 Jag älskar skor och har väl egentligen alldeles för många par men några nykomlingar finns det alltid plats för, dessa sneakers i en helt ljuvlig rosa nyans med gulddetaljer är nya favoriter för i år! Märket är Agnes Cecilia och det fanns såååå mycket fina skor och väskor i det märket, tips tips!Nu är det bara 1 månad kvar tills en högt efterlängtad semester med tjejkompisarna står på agendan, så måste visst inventera sommarkläderna också… Yey flera anledningar att ta sig tid att städa och rensa! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika

    Wow vilken dröm garderob till skorna ? Så himla fina, speciellt de rosa som du nämner men även de lila bredvid ? är nog dags att uppdatera skohyllan här också ? men vart har du köpt de lila? Är det också Ellos?

    Ha en fin kväll ?

  2. Helena - Vägen till ett plus ➕

    Gud vilka fina skor! Och jag håller med dig – våren och de varmare graderna gör något visst med städ-tarmen hehe. Ut med det gamla, in med det nya, storstädning och skrubba hyllorna i skafferiet tills det blänker. Pastellfärger på kläderna och en kappa som egentligen ännu är för tok för kall men samtidigt helt rätt för vårkänslan i ens själ. Tulpaner på bordet, nya, ljusa dukar och gardiner (eller naglar). Haha! Så skönt med våååår! //Helena

stats