EMILYSLIV

FINALLY FOUND IT!

Inlägget är i samarbete med Babyland och innehåller annonslänkarJag tror jag äntligen hittat den, vagnen med alla funktioner som jag eftersöker, en Mountain buggy nano duo,  alltså äääntligen!!! Jag älskar vår Babyzen YOYO, den använder vi typ jämt. Jag har den alltid liggandes i bilen, typ den enda vagn vi använt nu men jag har länge letat efter en syskonvagn med typ samma funktioner. Barnens lilla kusin åker ofta med oss och behovet av två sittplatser i vagnen är ofta stort, nu äntligen har jag hittat en syskonvagn som är lika smidig som Yoyon, huurrraaa!Mina krav förutom att barnen sitter bra såklart är: att den ska vara väldigt smidig och lättkörd med svängbara hjul utan att kännas ranglig, ska vara enkel att fälla ihop och ta väldigt lite plats, vara lätt även viktmässigt (denna väger bara 9kg, hur grymt för en syskonvagn?), bra liggläge och rymlig varukorg.

Kan säga att denna vagnen fyller ALLA mina krav! Den är bara 73cm bred och väger bara 9kg, är otroligt smidig och skön att köra utan att kännas ranglig, stor varukorg och ordentliga sufletter med solskydd. Dessutom påminner den väldigt mycket i designen om Yoyo´n som jag gillar! 😀
Fempunktsbälte och justerbara fotstöd, Stort plus! Man kan även ha liggdelar till denna vagnen om man har små barn! Hur bra? Alltså detta är ju den perfekta semestervagnen, shoppingvagnen och ha-i-bilen vagnen när man är behov av plats för två barn.Tadaaa, Tar inte ens upp en fjärdedel av min backlucka på bilen typ, vilket för mig är så viktigt när vi i sommar ska iväg på bilsemester och måste ha med oss tusen andra grejer också.Ordentliga solsufletter och stort plus för de justerbara fotstöden för det är faktiskt en grej jag saknar på Yoyo´n! 🙂

Vagnen kommer från Babyland och om man som jag gillar Yoyo´n så kan jag tipsa om att den här syskonvagnen från Mountain buggy även finns i enkelvagn (Mountain Buggy nano v2), finns just nu till kampanjpris hos Babyland, till nästan halva priset mot vad en Yoyo kostar! 🙂 Tips tips om ni behöver en riktigt smidig rese-/semester-/bilvagn men inte har lust att betala lika mycket som för en Yoyo! Oj vilket hyllningsinlägg det blev haha, men man blir ju helt lyrisk när man verkligen hittar något som fyller alla funktioner man eftersöker! 😀 Nu ska jag äntligen göra mig av med alla andra vagnar jag har som fyller hela förrådet, för nu har jag de två som fyller vårt behov just nu när barnen inte åker vagn jämt utan vi mest bara har dem med i bilen när vi ska vara iväg hela dagar! 🙂

Får visa er när barnen sitter i den sen också och jag kört utomhus lite mer, nu har jag bara provat en snabbrunda runt kvarteret men det kändes väldigt lovande i alla fall. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Önskar den tog lite mer vikt, 15 kg kommer man inte långt med, haha min 2 åring väger garanterat över 15 kg :p Den skulle ta minst 20kg per säte, då hade den varit en jackpot!

stats