EMILYSLIV

4-ÅRS PRESENTER!

I annonssamarbete med Babyland, inlägget innehåller Adlinks.

Tänk att min lilla minsting fyller hela 4 år nästa vecka.. känns ju nästan fortfarande som hon är min lilla bebis, men får nog inse att hon trots allt är ganska stor nu. 😉 Ni brukar önska presenttips så tänkte visa vad jag beställt hem till mina lilla 4-åring i födelsedagspresent.

Den här söta lilla ”kompisen” Wrapples, som jag tror Junielle kommer att älska. Den böjbara svansen fungerar som armband. Ögonen kan lysa och matchar djurets humör. Den har mer än 50 olika förprogrammerade djur och reaktioner. Djuret fnittrar och spinner när man klappar på det och vänder man den upp och ner så tar den en tupplur. Så kul! Ska bli spännande när hon öppnar denna. 😀 Och så kommer hon få den här lilla högtalaren som dansar till musiken. Jag valde den som ser ut som en enhörning, men finns i massa olika utföranden! Sååå söta! 😀 Dockor leks det med en hel del här hemma fortfarande så en barnstol till dockan kommer gömma sig i ett av paketen! 🙂 En aktivitetsbok med återanvändbara klistermärken i form av kläder och accessoarer som kan klistras om och om igen! Kommer säkerligen bli väldigt poppis! 🙂 Ett lektält. Barnen älskar att leka och bygga kojor/myshörnor så tror detta kan bli väldigt poppis! Jag ville ha något som är enkelt att fälla ihop och städa undan samt inte tar så mycket plats så detta blir perfekt. 🙂 När ena syskonet fyller år brukar det andra syskonet här hemma också få ett paket, oftast med någon bra-att-ha-grej. Denna gången får båda tjejerna en varsin vattenflaska och en matlåda. Perfekt att ha med frukt och vatten till skolan i! Såå fina också. 🙂Tror 4-åringen kommer bli väldigt nöjd nästa vecka. 😉 Allting hittar ni hos Babyland som precis som alltid har fri frakt!

Med födelsedagar kommer ju även kalas, Junielle har valt tema och jag tänkte avslöja vad det blir senare i veckan men det kommer bli sååå kul att pyssla inför detta! 🙂

Önskar dig en fin start på veckan! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats