EMILYSLIV

KRÄFTSKIVA

För några veckor sedan fyllde jag 28 och det firade vi med kräftskiva här hemma på framsidan. 🙂 Så härligt med kräftskivesäsong och det är ju så galet gott med kräftor!
Dukade upp till långbord med snapshäften, bröd, såser och västerbottenpajer såklart. Ett tips är att ha kantareller i pajen, blir såå gott! Missade dock att fota pajerna insåg jag såhär i efterhand, haha.  Såserna hamnade i glasburkar och så skrev jag ut dymo-text och satte på. Hovmästarsås är så gott till kräftor!  Till fördrink blev det mojitos på tappkran! 🙂En sååå galet härlig kväll och vi dansade inne i köket långt in på småtimmarna. Måste se till att få till någon mer kräftkväll snart innan säsongen är över, för herregud augusti är ju snart slut.

Detta väder, har ju verkligen varit galen sommarvärme de senaste dagarna. Man blir ju nästan lite förvirrad, är det höst eller sommar? Haha. Man vill liksom börja klä sig i höstkläder men det är ju på tok för varmt än så länge. 🙂 Nu är det dags att landa i soffan här och invänta idol!

Önskar dig en fortsatt fin kväll! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats