EMILYSLIV

TILLBAKA TILL VARDAGEN!

Hej hej vardag! Ja nu är vårt långa sommarlov slut för denna gång, känns både vemodigt och lite skönt. Jag är ju en rutinmänniska så det är ju väldigt skönt att komma igång igen men sen är det självklart alltid mysigt med massa ledig tid med familjen. Men jag känner mig faktiskt redo för massa höstmys nu! Tänk att Noelia, min stora lilla tjej började skolan igår!!! Jag kan knappt ta in det själv. Hon blev plötsligt så stor så fort. Det är rätt tufft för henne nu, svårt innan man kommer in i allt nytt såklart. Hon har ju längtat och pratat om att börja i skolan länge men igår blev det jobbigt.. Hon bröt ihop, klamrade sig fast i mig och ville bara hem! Jag var kvar med henne i några timmar och sedan lättade det nog lite i alla fall. Det gör så förbannat ont i mammahjärtat när barnen har det jobbigt men man vet ju att det kommer bli bra, det måste bara få ta lite tid… Men den där blicken, med hennes brännande tårar bakom ögonen när jag lämnade henne imorse. HEMSKT! 🙁 Ville ju bara ta med henne hem igen. Längtar längtar tills jag ska hämta hem henne snart och hoppas att denna dagen varit en bättre dag! Lilla stora hjärtat. ♥
Det kommer bli bra. jag vet det, men nu är det lite tufft, även för mamman som är lite extra känslig just nu och bröt ihop totalt i bilen efter morgonens lämning. Får ju lite flashbacks också, kommer så väl ihåg mina första dagar i skolan, jag tyckte också det var hemskt jobbigt, grät och ville till mamma. Dessutom i samma lokaler som Noelia går i nu. Men det blev ju bra till slut! 🙂 Tänk att Noelia går i samma skola nu som jag själv gick 10 år i. Känns nästan som det var igår jag själv gick där och nu helt plötsligt så går min lilla dotter där! ♥
Och Junielle har börjat på en större avdelning på förskolan och fyller 4 år om någon vecka!!! Jösses, dem är så stora redan, hinner knappt med. 🙂

Med rutiner och allt därtill kommer jag att försöka bli mer aktiv här inne igen också. Ni kan bl.a. förvänta er vardagsrecept, massa kalasinspo och presenttips som jag vet att ni önskar inom en väldigt snar framtid! 😉 Är det något annat ni vill se mer av här inne så tveka inte på att kommentera, bara roligt för mig!

KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda Berne

    Känner igen mig såväl! Min son bröt ihop igår. Han började också skolan i måndags! Det är STORT för dem!! Min dotter 4 år har också fått byta upp sig till större avdelning, så stolt hon är!!!
    Fina bilder i bloggen som vanligt!!??

stats