EMILYSLIV

WANTIES IN PINK

Inlägget innehåller annonslänkar för Ellos

Jag är så sugen på att fixa och dona här hemma inför våren nu och det har ju kommit in så galet mycket fina vårnyheter överallt nu så man blir ju galet shoppingsugen! Kolla bara in det här överkastet t.ex. vill ha alla färger ju, sååååå fint! Detaljerna ser helt magiska ut! Finns även matchande kuddfodral och sängkappor. Kanske skulle införskaffa ett set i en ljusare färg att byta ut mitt blåa med nu i vår! 😉
Den här puffen står högt upp på önskelistan, önskar så att jag hade haft mer plats. Så galet snygg! Älskar de stilrena, diskreta detaljerna och färgerna är ju ljuvliga… kanske skulle byta ut min stora puff i vardagsrummet?Hur ball var inte den här rosa sänggaveln? Så roligt med lite annorlunda. Sängen till höger känner jag nästan att jag villhöver till barnens rum, hur gulligt skulle det inte vara med två sådana där bredvid varandra…..Så snygg vas! Älskar att den är så enkel med den lilla mässingsdetaljen där nere!

Shoppingnerverna går på högvarv här nu! Gjort en beställning i alla fall som jag tänkte visa er senare i veckan! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jennifer

    Åh så mycket snyggt det finns! Nu har jag ju lovat mig själv att inte köpa så mycket nytt i år, men shoppingfingrarna kliar när man ser allt snyggt =).

stats