EMILYSLIV

VINN BILJETTER TILL UNDERBARA BARN-MÄSSAN!

UBB_BARN

TÄVLING! Nu är det inte långt kvar till att underBARA BARN slår upp portarna på Stockholmsmässan i Älvsjö. Den 7-9 oktober smäller det! Som jag längtar. Hoppas vi ses där!
Jag lottar ut två entrébiljetter och för att du ska ha chansen att vinna ska du:
1. Gilla Underbara barn på Facebook HÄR!
2. Lämna en kommentar till detta inlägg och berätta vem du skulle ta med dig till mässan!
En vinnare presenteras här under Tisdagen den 4e oktober. Lycka till!
VINNAREN ÄR KONTAKTAD! STORT GRATTIS MICHELLE ZETTERBERG!
Mer info om mässan hittar du här!
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ann Jansson

  Om jag vinner tar jag med min bästa kompis Annika som har 1 månad till BF å behöver göra nåt mysigt å kul.

 2. Manda

  Har gillat och delat! Skulle vara så underbart att gå på denna mässan med min man! Vi har en dotter på två år och en till på väg! Skulle vara jättekul att få lite inspiration och titta på massor kul med dottern! Vilken mysig familjeutflykt!

 3. Tomine

  Jag skulle bli så glad att vinna biljetter då vi åker en bra bit för att gå, jag ska dit med hela familjen och ha en riktigt mysig dag, älskar denna mässa!

 4. Jessica

  Jag vill gå på UnderBARA barn-mässan i år med mina 2 barn, Noah 2 år och Ayla 5.5 månader. Och om jag vinner tar jag med mig min lillasyster och hennes lille son Lukas som är 2 månader. Det skulle vara så roligt att få åka dit med våra barn, de små kusinerna! Hoppas kunna fynda lite bland alla fina kläder och saker. 🙂

 5. Jennifer

  Jag skulle nog ta med mig min farbror som bor i Stockholm. Hade gärna velat åka dit, dock är det inte planerat men vinner jag så ska jag?

 6. Linda Johansson

  Jag skulle ta med mig min kompis Anna och ta igen lite förlorad tid samtidigt som vi går och suktar efter nya fina saker på mässan

 7. Michelle

  Maken och resten av familjen skulle jag ta med mig. Något kul för hela familjen att göra tillsammans 🙂

 8. Michelle

  Jag skulle ta med mig maken och resten av familjen 🙂 tror att dottern skulle älska alla aktiviteter och jag skulle få gå och spana in alla utställare och förhoppningsvis göra lite fynd. Tror verkligen vi skulle behöva hitta på något roligt allihopa nu efter att sonen har kommit och det varit lite tufft för oss alla nu första månaderna!

 9. Maria

  Jag tar med mig min tredje busunge som nu hunnit fylla tre år. Jag tog med de andra två på Underbara Barn när de var små men nu vill de inte långre. Vore jätteroligt att få återuppleva detta med min lille bus.

 10. Sema

  Ohhh, jag skulle bjuda med mig min fina svägerska som missade den förra året:( var sängliggande med sin bebis i magen..hon såg så fram emot mässan då hon aldrig gått på den sen innan ( hennes första bebis så innan hade hon inget intresse ).

  Hoppas hoppas????

 11. Angeliqa Heller

  Sjävklart vill jag ta med Andreas, sambo och pappa till mina två döttrar. Vi vill så hemsk gärna ta med våra barn på detta i helgen, och detta år som tvåbarnsföräldrar! Vilken känsla! ❤️ Så vi håller tummarna för vinst! Tack för en fin blogg också ❤️

 12. Helene Mathiasson

  Jag vore otroligt tacksam om jag vann en biljett till Underbarabarnmässan! Vi vänder på varenda krona varje dag för att klara oss och jag skulle verkligen vilja unna min ett åriga son att få gå till mässan och få ta del av alla aktiviteter. Självklart skulle jag ta med mitt barns underbara pappa som verkligen skulle vilja ta del av allt som mässan har att erbjuda ??

 13. Malin Carlqvist

  Jag skulle ta med mig min ganska nyfunna bästa vän Ida. Vi delar de flesta åsikter vad gäller våra barn, vi har båda två ett enormt stort intresse för barnkläder, barnvagnar, leksaker och ja allt som har med barnen att göra. Tyvärr hinns det inte med att prata om massa såna roliga saker när vi ses då 4 barn under 2 år tar ganska mycket uppmärksamhet. Jag skulle gärna åka iväg och få chansen att umgås med min bästa vän och diskutera roliga saker vi har gemensamt och inte bara hårda barnmagar, vaknätter och bajsblöjor. Jag vet att både hon och jag skulle leva på detta såååå länge.

 14. Fredrika Olofsson

  Anders, min man vill jag överraska,
  Genom att på mässan traska.
  Självklart får även våra små tjejer följa med,
  Så nu hoppas vi på ett positivt besked.
  Shopping, lek och familjetid vi får,
  Och minnen från dagen de består!

 15. Emelina

  Jag skulle tagit m min mamma på underBara Barn mässa för att det är vår sak att gå på det och så finns det bra priser på kläder och saker till barn och då kan vi köpa in kläder till ungarna

 16. Fatma

  Åh om jag vann dessa två biljetter hade jAg tagit med mig min man så han får bära alla påsar haha och för att vissa att det inte bara jag som älskar allt som har med barnprylar och göra haha.. Håller tummarna?

 17. Magdalena

  Hej Emelie.

  Jag skulle ta med mig min kusin som väntar sitt fjärde barn, hon har velat gå på den och det skulle vara en fin överraskning att få ta med henne speciellt nu när hennes son börjar på förskolan imorgon så att hon får lite avlastning och lite egentid att få gå runt och köpa på sig det sista inför bebisens ankomst som är beräknad om en 4 veckor. Hon kommer ha fullt upp därefter så jag vet att hon hade uppskattat detta och det förtjänar hon.

  Kram

 18. charlotte

  Jag skulle vilja bjuda med min mamma som jag numera inte spenderar allt för mycket tid med. Väntar barn nr 2 och det skulle ge oss både tid tillsammans samtidigt som jag hinner få inspiration för barnrummet som skall inredas 🙂

 19. Marie

  Vännen min som berättade att hon väntar en ”sladdis”. Hon behöver uppdateras om det senaste och bli inspirerad. perfekt tillfälle nu när hon har krafter kvar för om ett halvår smäller det:)

 20. Delal

  Jag skulle tagit med mig min syster som har en dotter som är 12 dagar yngre än min dotter (båda 8 månader) samt att hon fyller år imorgon så det skulle vara underbart att få gå på detta med henne och våra små 🙂

  Älskar din blogg och din smak när det gäller inredning btw!

 21. Linda Fagerlund

  Hela familjen skulle få komma med. Det kunde bli en perfekt familjeutflykt för oss Och vi kan tillsammans shoppa loss. Barnen får uppleva mässans aktiviteter och vi vuxna kan njuta av kaffe med läckerheter.

 22. Vanessa Mac Pherson

  Jag skulle tagit med min son som fyller 3 år, detta skulle bli tredje gången för honom på mässan då.
  Både han och jag älskar det, men kommer inte ha råd att gå detta året.. Precis fått jobb och pengarna kommer i slutet av oktober 🙁 då är det försent..

 23. Malin

  Brukar inte kommentera utan bara läsa. Men nu får jag väl ta tillfället i akt. Jag skulle ta med min mamma för hon har precis blivit pensionär och är alltid så engagerad i mina små tjejer och läser om alla nyheter som släpps på barn och bebismarknaden.

stats