EMILYSLIV

VI MÅSTE STANNA UPP OCH NJUTA!

DSC_0335Här startade vi morgonen med brakfrukost deluxe. Har tänkt så mycket den senaste tiden på hur vi lever. Jag är planeringarnas människa, och det för faktiskt inte alltid gott med sig, ibland glömmer man liksom av att njuta. Man planerar kanske hela helgen i minsta detalj. Varför inte bara njuta av just en ledig helg utan en massa måsten? Att liksom ”stänga av” hjärnan en stund, bara låta ta dagen som den kommer, låta det ta en halv dag att fixa frukost som man sedan kan njuta av i morgonrock länge länge, istället för att jäkta upp och stressa på hela familjen kläder för att ge sig ut så fort man vaknar på morgonen. Det är verkligen tänkvärt och något jag lovat mig själv att bli bättre på detta året! Att bara vara och att umgås mer med dem jag älskar.DSC_0345DSC_0341Att bara sitta ner och hinna prata med varandra är ju så viktigt, vem hinner det mellan alla vardagsbestyr som ska fungera i en småbarnsfamilj? Att prata av mig är också ett av årets löften, att dela det jag känner med dem som står mig nära, att kunna bolla med andra istället för att bara hålla allt inom sig, man mår ju faktiskt bara sämre av det.

DSC_0348Och att unna sig saker man vill ha. De flesta mammor känner nog igen sig, det är svårt att unna sig själv, det finns ju så mycket fint till barnen och man prioriterar ju dem före allt annat, såklart. Men man får inte glömma bort sig själv.

Denna morgon invigde vi den finaste Georg Jensen termoskannan  som jag suktat efter så länge. Nu står den där i mitt kök och glänser så fint på bänken. 🙂 Ett tips är att Cervera just denna helg har klubbdagar, så t.om. nu ikväll får man 100kr rabatt för varje 500kr man handlar för, kanske du också skulle passa på att unna dig något? DSC_0338Resten av dagen fick barnen bestämma. Det blev lekparkshäng och efter lunch kom en kompis till Noelia från förskolan hit och lekte någon timme. Se har vi bara varit lediga och varit, så skönt!

Önskar dig en fortsatt fin söndagkväll!  ♥︎

_________________________________________________________________________________________________
Inlägget innehåller adlinks

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats