EMILYSLIV

EN SÅN DÄR JOBBIG DAG..

DSC_0934Ni vet när man har sådana där dagar när allt bara känns lite extra jobbigt, en sån dag har jag haft idag. Det var så tungt att gå upp imorse, speciellt när båda barnen fortfarande sover, det tar verkligen emot att behöva väcka dem då. 😉 DSC_0923Nu börjar Noelias rum kännas komplett igen, kände mig ju aldrig riktigt klar efter att vi renoverade här inne första gången men nu känns det som att hon har alla detaljer jag vill ha där inne. Den sista touchen blev den mysiga mattan och spegeln från Babylove.se 🙂 Eller ja, har beställt nya sängkläder till henne också, men de har jag inte fått tummen ur att tvätta upp och byta än så får väl visa det sen när jag tagit tag i det. 😉
DSC_0897 DSC_0899Noelia har länge önskat sig en spegel. Att ”spöka” ut sig med smycken och vad hon tror är läppstift (lypsyl) och spegla sig är himla kul. Gissa om jag föll pladask när jag fick syn på denna spegel i mässing eftersom hon har mycket mässingsdetaljer i övrigt i sitt rum, och sen passade den ju perfekt med den söta kroken bredvid. 🙂DSC_0928Bara för att man har en extra jobbig dag blir ju barnen extra krävande också…. eller så känns det bara så för att man har en jobbig dag. 😉 Jaja, lite har jag fått gjort i alla fall, fått upp en hylla och en tavla i trappan, man får vara glad för det lilla. 😉 Nya tag imorgon!

Ha en fortsatt fin kväll!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erica

    Hej! Ville fråga,den rosa pallen med mässingben..det är inte så att ni tröttnat på den och vill sälja den??❤️ Är på jakt..

stats