EMILYSLIV

VI GÖR OSS HÖST-REDO!

Reklam för Babyland, inlägget innehåller annonslänkar.

Jag har börjat gå igenom alla barnens kläder här hemma och fick inse att dem tagit en rejäl växtspurt under sommaren så mycket nytt behöver inhandlas. Ni brukar ofta fråga om tips på just barnkläder och ytterkläder så tänker att det kommer en del såna inlägg här framöver nu. 🙂 Nya mysiga tjocktröjor till hösten och vintern behövdes det fyllas på med i lådorna. Älskar denna stickade tröjan och färgen är så himla fin! Nedsatt i pris med hela 67%!!! nu också så blev verkligen ett fynd! 😀Och nya fodrade gummistövlar till vintern! Har hört så himla gott om dessa stövlarna från Tretorn, de känns så nätta och med neoprenfoder som ska värma ända ner till -10 grader. Dessutom är skaftet vikbart och bra grepp i sulan när det är vått och halt! Låter väldigt lovande! 😀 Perfekt vid riktigt slaskväder!

Stövlarna var också nedsatta i pris just nu så perfekt att passa på! 🙂Detta hittade jag hos Babyland som jag tycker verkligen har ett bra utbud av märkesytterkläder till barn. Dessutom har dem alltid fri frakt, så bra!

Tiden springer verkligen iväg, har så himla mycket inlägg jag vill visa er måste bara hinna ta mig tiden att sätta mig och redigera och publicera. Junielle opererades igår, tog bort halsmandlarna och polyperna och är hemma med mig hela veckan så vi får se vad som hinns med helt enkelt hon är såklart prio 1. 🙂

Hoppas ni har en fin vecka! KRAM 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Åsa

    Hej! undrar så vart man köper din adventskalender som dina barn har, alltså att de får ett paket varje advent. sökt som bara den men inte hittat.

stats