EMILYSLIV

VÅR LILLA LEKSTUGA!

Får så himla mycket frågor om vår lilla lekstuga som vi har ute på baksidan hela tiden så tänkte att jag sammanställer ett inlägg här och svarar på era vanligaste frågor. 🙂Såhär såg den alltså ut från början när jag beställde den från Jollyroom, vit med rosa tak och fönster. Jag valde dock att måla hela lekstugan med vit fasadfärg och jag tror också det är det som gjort att den klarat att stå ute utan att vara övertäckt hela vintern. 🙂 Det är inget golv i lekstugan, jag valde att enkelt lägga sånt där ”klick-golv” från IKEA, och det har funkat perfekt, golv och allt har även det stått ute under vintern. Jag la en väv under golvplattorna så att inte gräs och så ska kunna växa igenom plattorna.  Det är ju kul när man sätter sin personliga prägel, man kan ju måla i precis vilken färg man vill, bara fantasin sätter gränser. 🙂 Sedan har jag dekorerat stugan med ljusslinga, meny, brevlåda och fasadsiffror. Den lilla blomlådan under fönstret hittade jag på IKEA förra året. 🙂Får även mycket frågor om hur jag upplever den storleksmässigt, för den är ju ganska liten enligt måtten men tycker den ändå känns väldigt lagom. Man kan ju inte övermöblera där inne men vi får plats med det vi behöver och det brukar leka typ 4-5 barn där inne samtidigt så plats finns det tydligen, haha. 😉Noelia är ju ändå 5,5 år nu och hon har gott om plats på längden att leka där inne hon också, så denna kommer säkerligen vara aktuell några år till! 🙂Så glad att jag gjorde detta projektet förra året för den har verkligen använts mycket den här lilla stugan och tjejerna älskar den! 🙂Snart är det dags att plantera där utanför igen, tror det får bli jordgubbsplantor i den stora vita krukan i år också för tjejerna tyckte det var så roligt att vattna och pyssla om den sist. 🙂

Äntligen fredag här och helgen står för dörren, blir nog en promenad här snart sen är vi bortbjudna på middag ikväll! Önskar dig en fin helg! ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Henriksson

  Å så fint, verkligen inspirerande! Vi har köpt en stuga till vårt barnbarn men den har inte kommit än. Är det möjligt att flytta på
  stugan månntro, vi bor i Norrbotten och den kan nog behöva skyddas på vintern.

 2. Ebba Lüchtenborg

  Vet du hur bred väggen är där du har ställt köket? Behöver leta efter hyllor som passar innan jag monterar lekstugan?

 3. Ebba Lüchtenborg

  Så himla fint! Så fint så jag tänkte kopiera hela din idé? hur många förpackningar klick-golv behövde du? Hoppas du kommer ihåg på ett ungefär. ?

 4. Anne

  Verkligen superfin lekstuga som jag hämtat mycket inspiration från! Jag undrar var du köpt det två hyllplanen med glassarna på? Har svart att hitta små hyllor som passar. Tack så mycket ☺️

 5. Malin

  Så himla fint. Önskar att jag hade trädgård och kunde ha en sån till barnen. Nästan så att man själv vill krympa ?

 6. Natalie

  Min tjej ska få en sådan nästa helg när hon fyller 3! Har också målat den och fått MYCKET inspiration från hur du har gjort 🙂 TACK så mycket för all inspiration som du bidrar med, min man håller väl dock inte med ? Det blir dyrt att jag följer dig! ?

stats