EMILYSLIV

UPPDATERING I BARNENS SOVRUM

Inlägget innehåller Adlinks för Ellos

Hallihallå från barnens numera uppdaterade sovrum! 😉 Barnen hade ju små juniorsängar här innan och har velat uppdatera dem till normalstora sängar nu ett tag. Först var jag helt inne på en våningssäng hit in, mest för att spara yta och så trodde jag inte det skulle bli bra med möbleringen annars men det blev mycket bättre än jag trodde. Än så länge vill dem fortfarande sova i samma rum men om något år är det ju mycket möjligt att dem vill ha separata rum och då hade det ju varit dumt med en våningssäng så detta blev mycket bättre! Detta är ju främst deras sovrum och leker gör dem ju i andra rummet så att så mycket golvyta behövs inte, även om det blev mer plats ”över” än jag först trodde. 🙂 Det blev så mysigt! 🙂 Och barnen ser såå små ut i sängarna när dem sussar haha, även om det bara är vanliga 90cm-sängar. 🙂 Får se om jag ska ändra om lite på väggarna här framöver… Kanske någon tavla och så får vi se om rosetterna får hänga kvar där dem hänger nu eller inte. Älskar fortfarande väggfärgen, verkligen dovt dovt rosa och dekorlisterna. Hur jag gjorde dem och info om väggfärgen hittar ni HÄR! 🙂 Sen vill jag hitta någon ny mysig matta… barnen har spillt nagellack på denna, suck. 😉Köpte bara resårmadrasser, bäddmadrasser, ben och sängkappa och så beställde jag huvudgavlar i sammet till, så fina är dem och fanns i massa olika färger, dessutom till sååå bra pris, jag valde de ljusgrå! 🙂

Förut hade dem den lilla kuben till sängbord upphängd på väggen men eftersom det inte gick här så köpte jag ben till, passade perfekt med ett sådant mellan sängarna. Det är serien ”EKET” från Ikea som jag använt och sedan ställt en moln-låda från Bloomingville i. 🙂 Och så fick dem ett varsitt överkast. Detta var sååå mjukt och gosigt och till väldigt bra pris tycker jag! 🙂 Barnen är nöjda och jag med! Perfekt nu när man faktiskt kan använda detta som gästrum när barnen är hos pappa nu också, innan kändes det inte så snällt att trycka ner vuxna gäster i juniorsängarna. 😉 Toppen också att byrån och dockskåpet fortfarande fick plats här inne och så köpte jag sängglådor att ha under sängarna också så vi fick till och med mer förvaring än innan! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jonna

    gud va fint! 🙂 har en fråga angående ”gardinstången”, är det en takskena eller en vanlig gardinstång som sitter fast i väggen?

stats