EMILYSLIV

TRE NYA SMÅ VÄNNER & TÄVLING

Dockor är faktiskt någonting som Noelia inte har haft ännu, mest gosedjur dominerar här hemma. Gissa om hon tjöt av glädje när hon öppnade kartongen och fick syn på dessa tre sötnosar? Haha, hon har sprungit runt med dem hela morgonen och kört runt dem i sin lilla dockvagn. Den blå lite större dockan är favoriten just nu! 😉
Alltså, jag som är svag för detaljer. Kolla in kläderna, huuuur gulligt? De finns hela 35st dockor i olika utföranden hos Lekhallen, större och mindre, pojkar och flickor, i sjukhuskläder osv osv. Så svårt att välja! 😀

Jag har nu fått äran att tävla ut 3 dockor till er, eftersom jag fått önskemål om att även köra tävlingar på bloggen då inte alla har Instagram så gör vi så att vi lottar ut en docka här och två på instagram. 🙂

För att tävla om en docka så lämnar du endast en kommentar till det här inlägget med din mailadress så är du med! Vinnaren dras på Söndag kväll 22.00 och kontaktas sedan via mail.

Stort grattis säger vi till Jeanette som hade turen med sig denna gång! Ett mail väntar i din inkorg. 🙂

Inlägget är i samarbete med Lekhallen.se

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma Helena Nilsson

  Vilka underbara fina & söta dockor. Min lilla flicka hade älskat att få pyssla om en av dessa skönheter

 2. Angelica

  Åh min dotter Agnes älskar dockor!
  Skulle vara perfekt som ett års present till henne nästa vecka!

  Lycka till med matlusten! 🙂

 3. Sandra

  Känner igen mig helt i ditt inlägg om noll matlust. Min dotter är just nu magsjuk och vi kämpar för att få i henne minsta lilla. Suck! Är gärna med och tävlar om dessa underbara dockor! Tack för en inspirerande blogg förresten!

 4. Elina

  Alltså jag vinner verkligen ALDRIG något och brukar därför inte vara med i sådana här tävlingar längre men nu var jag tvungen att ge det ett försök för min dotter på snart 10 mån hade sååå älskat en sån docka. Så nu håller jag tummar och tår för att jag kammar hem en!

 5. Mirabell

  Gud så fina!

  Vill gärna vinna en docka till min brors dotter. De har det inte allt för gott ställt just nu & vore kul att liva upp med en present till henne <3

 6. Line

  Min Minna på 2 har fortf ingen egen docka riktigt utan det är syrrans gamla som hänger kvar. En helt egen vore ju jätte kul och få ge min lilla tjej<3

 7. Kicki

  Hade varit en perfekt present till vår dotter.(som också heter Noelia) hon fyller 1 år i början av april. Vore såå roligt att kunna ge henne en så fin docka:)

 8. frida

  Detta hade blivit perfekt present till Siri som blir storasyster vilken dag som helst, får hon en egen liten ”bebis” att ta hand om.
  Håller tummarna!

 9. Matilda S

  Jag vet en tjej som skulle bli glad här hemma över en sådan docka:) håller tummarna nu! Kram o tack för en bra blogg!

 10. Johanna

  Har en liten tjej här hemma som skulle bli överlycklig att få en av dessa underbara dockor, hon är nämligen helt tokig i dockor. Så det hade passat perfekt!

 11. Jessica

  Hoppas vinna en sån fin docka till dottern då hon älskar att leka med brorsans men är ju inte alltid man får det 🙂

 12. Lotta

  Åh vilken härlig tävling! Skulle gärna vilja vinna en docka till min dotter Filippa! 🙂 Hon skulle älska de! Kram

stats