EMILYSLIV

MINA VÅR/SOMMAR FAVORITER

Har sammanställt mina vår och sommar-favoriter bland småflickornas barnkläder, tyvärr är pojkkläder ingenting jag är bra på, ännu, kanske blir det i framtiden, haha. Det finns ju så otroligt mycket fina plagg ute i butikerna nu. Jag har faktiskt inte köpt så himla mycket kläder till Noelia på ett tag, hon har liksom stannat av lite i växten så kläderna från i höstas passar fortfarande och kommer passa ett bra tag till. Men jag börjar bli lite sugen på att fylla på med lite nya godingar i den lilla garderoben nu..Rosa rosa rosa hittar vi hos Lindex. Jag älskar den här ljusa och dova rosa färgen, hängsel-kjolen är ju helt fantastisk. Änglavingarna är återkommande och riktiga favoriter här hemma. Spets och volang går också alltid hem. Tycker den vita koftan med ”bollarna” på är såååå söt!Hos Next är vår/sommar-kollektionen riktigt färgsprakande och med en massa godbitar, bl.a. i gult som jag annars inte använder alls. Men lite gult kommer nog definitivt flytta in i Noelias garderob framöver, jättegulligt. Next har även en hel del fantastiska klänningar, många som skulle passa perfekt till Midsommar. Inte helt omöjligt att Noelias midsommarklänning kommer att beställas just därifrån. 😉Hos Kappahl hittar vi ljusa dova färger som beige och lavendel-lila. Mycket spets och broderier. Kappahls Newbie-serie är ju en av mina favoriter och dem levererar igen. Längtar så efter home-kollektionen också som utlovar många fina produkter. Den blommiga klänningen och koftan är redan införskaffad till Noelia! Jag hoppas att shortsen kommer att komma i mindre storlekar och fler färger också. 🙂Esprit är ett märke jag fått upp ögonen lite extra för den senaste tiden. Jag har alltid tänkt att det är ett riktigt dyrt märke, men det är det ju inte alls, priserna ligger på detsamma som t.ex. Zaras priser. Man kan hitta riktigt många godbitar som kanske inte alla andras ungar springer runt i! 😉 I deras nya kollektion hittar vi väldigt många fina marina plagg i blått & vitt, och även småblommigt. Den stickade tröjan uppe i högra hörnet är ju underbar, tänk den på landet i sommar under flytvästen och passar ju lika bra på små flickor som pojkar. Även tunikan i mitten är en favorit! 🙂

Nu efter att ha surfat runt bland alla underbara kläder blev jag ju riktigt shoppingsugen, ajdå, haha! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Hej. Jag har varit sugen på att beställa från next flera gånger men har aldrig gjort det för jag vet inte hur storlekarna är. Tar du samma storlek som om du hade handlat på lindex t.ex. ?

  Superfin blogg! 🙂

 2. Anna

  Fina kläder! Även om jag har en grabb.. 😉 Next har ingen svensk sida va? Är det krångligt att beställa därifrån eller fungerar det som från vilken sida som helst?

 3. Ida

  Ja, affärerna vimlar verkligen med nya godbitar till de små just nu. Vi fick ju en liten bror till vår Alice förra våren så jag är insatt även i vad som händer på pojkavdelningarna just nu. Det är INTE billigt att ha en av varje! 😛

stats