EMILYSLIV

TÄVLING – VINN HELDAG PÅ PARKEN ZOO FÖR HELA FAMILJEN!

I annonssamarbete med Parken Zoo

Är det något vi älskar att göra varje vår så är det att besöka Parken Zoo, det har vi gjort varje år sedan Noelia föddes. Det ligger inte så långt från Stockholm och parken är så fin och lagom stor med både djurpark och nöjesfält, allt på samma ställe liksom. Barnen älskar det och det blir alltid en så mysig utflykt för hela familjen!

Dessutom jobbar Parken Zoo jättemycket för miljö och djuren. Varje dag jobbar dem med konsekvenserna av miljöförstöring runt om i världen. Dem har förtroendet att ta hand om djur som hotas i naturen och forskar på hur dem ska kunna rädda arter så att de finns kvar även i framtiden. De arbetar även för att sprida kunskap och skapa engagemang kring djur och natur. I Lilla Zoo kommer man djuren riktigt nära och personalen har möjlighet att berätta om t.ex. hur man ska förhålla sig till sina husdjur där hemma.

Vet ni vad det absolut bästa är? den 1 maj kommer jag och min familj att befinna oss på Parken Zoo för en heldag och jag har fått möjlighet att bjuda dit hela 5st familjer där inträde, lunch och popcorn för hela familjen ingår, en heldag helt enkelt! Självklart skulle jag tycka det var så kul att få lotta ut detta till några av mina läsare, så vi kör helt enkelt en tävling!

TÄVLING – VINN EN HELDAG PÅ PARKEN ZOO MED DIN FAMILJ inkl. lunch & popcorn för upp till 5 personer per familj!
(5st vinnare kommer koras)

För att tävla:

Lämna en kommentar till detta inlägg med en liten motivering till varför just du och din familj ska få komma på detta härliga familjeäventyr den 1 maj.

Ni kan tävla t.om. lördag 20/4 kl 23.59. Vinnarna kontaktas sedan per mail! Lycka till! ♥

(Värdet på vinsten är 469kr/vuxen och 375kr/barn och eventuell vinstskatt betalas av vinnaren)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Som ensamstående mamma är ekonomin ofta tuff, och det är sällan det ges möjlighet att unna sig det där lilla extra som familj. Det hade därför betytt otroligt mycket att få överraska med en sådan här fantastiskt resa till Parken Zoo. Tänk vad roligt vi som familj skulle kunna ha, och hur mycket spännande som finns att upptäcka i parken.

  Kram Sanna

 2. Saba

  Jag börjar med att hålla tummar och tår och drömmer om att denna vinsten blir vår. Våra barn är 7, 4 och snart 1 år med stort intresse för djungel och vrål och alla fyller dom snart år ??? Att för en dag få fly från att stå i kök och växande tvätthögar vore härligt då jag just nu är föräldraledig och just den 1:a maj är min man som annars jobbar ledig vilket skulle innebära att han kan följa med, tyvärr är det inte annars alltid möjligt. Nu är det inte många minuter kvar tills tävlingen avslutas och besöket till ett zoo kanske förverkligas ?

 3. Saba Tekle

  Jag börjar med att hålla tummar och tår och drömmer om att denna vinsten blir vår. Våra barn är 7, 4 och snart 1 år med stort intresse för djungel och vrål och alla fyller dom snart år ??? Att för en dag få fly från att stå i kök och växande tvätthögar vore härligt då jag just nu är föräldraledig och just den 1:a maj är min man som annars jobbar ledig vilket skulle innebära att han kan följa med då, tyvärr är det inte annars alltid möjligt. Nu är det inte många minuter kvar tills tävlingen avslutas och besöket till ett zoo kanske förverkligas ?

 4. Siham

  Jag skulle vilja vinna det här priset åt min syster och hennes två barn. Skulle kännas kul att få ge tillbaka efter alla år av att ha varit en jobbig lillasyster 🙂

 5. Isabelle Gustavsson

  åh! Vilken drömvinst! Då vi inte har någon direkt semester planerad i sommar hade detta passat perfekt som en liten minisemester! Dessutom älskar mina två killar djur?

 6. Isabelle

  åh! Vilken drömvinst! Då vi inte har någon direkt semester planerad i sommar hade detta passat perfekt som en liten minisemester! Dessutom älskar mina två killar djur?

 7. Jenny

  Hej! Skulle jättegärna vilja vinna detta då jag precis som du älskar mysiga familjeutflykter. Har två döttrar i ungefär samma åldrar som dina ? Dessutom bor vi cirka 40 minuter från parken så det hade varit perfekt. Håller tummarna så hårt jag kan ✊??

 8. Rebecca Living

  Mina älskade barn på 3 & 5 år skulle verkligen älska att få följa med på en sådan här dag! De är sådana kämpar och mina största förebilder. Båda barnen har blödarsjuka vilket innebär mycket medicinering och sjukhusbesök. En sån här dag skulle de verkligen älska! Håller tummarna för deras skull!

 9. Rebecca Fältström

  1a maj fyller min älskade dotter 9 år och hon skulle älska att få åka till Parken Zoo med sina två systrar och fira sin födelsedag! Tack för en fin och inspirerande blogg!

 10. Marina

  Hej!
  Oh, vi älskar också att gå på zoo och jag planerar just nu mitt första sommarlov som ensamstående.. Jag vill såklart att det ska bli ett bra sommarlov vilket inte alltid är så lätt men det här skulle vara ett underbart tillfälle att få umgås med mina två busfrön och få skapa fina minnen för oss tre! 🙂

 11. Elin

  Åh ? Detta hade varit så roligt att få vara med på. Tänk att få ta med tjejerna och spendera en heldag tillsammans med dig och dina fina flickor. Tjejerna älskar djur så de hade blivit överlyckliga om vi vann! Håller alla tummar och tår ♥️

 12. Emelie

  Hade varit helt fantastiskt att få göra detta på min 30 årsdag 1 maj, en heldag tillsammans med min man och våra tre barn ??✊?✊?

 13. Rebecca Living

  Åh våra två barn skulle älska att få följa med på den här dagen! De är 3 & 5 år och mina stora idoler och hjältar. De lever med blödarsjuka och får stå ut med mycket sjukhusbesök och medicinering. Skulle vara så otroligt mysigt att få ta med dem på en sådan här dag då båda barnen älskar både djur och karuseller. Håller verkligen tummarna för deras skull!

 14. Fredrika

  Tänk om jag min familj fick överraska,
  Genom att på Parken Zoo få traska.
  Ett mycket uppskatta besök för stor som för liten,
  En dag, ett äventyr med familjen, det tillhör eliten.
  Att både få se djur, åka karusell och även körkort få ta,
  Allt på samma ställe är ju så himla bra.
  Ett äventyr, med många upplevelser det har,
  Och det är sedan minnena vi har kvar!

 15. Angelica Kamf

  Jag och min familj skulle verkligen behöva göra något kul ihop. Lillebror föddes i januari och mycket av vår fokus har därför legat på att ta hand om honom. Storasyster Isabella på 3,5år har varit världens bästa storasyster och förstått att lillebror kräver mycket omsorg. Hon skulle bli så lycklig om vi vann!

 16. Julia

  Jag och min familj hade älskat att få hälsa på djuren! Som student är tyvärr inte familjeäventyr ekonomiskt prioriterade, så det hade varit magiskt att låta dottern få se på djuren genom en vinst!

 17. Therese Blomkvist

  Aldrig vart där med barnen men åkt själv som liten och det var en av sommarens höjdpunkter. Mina barn älskar både djur och karuseller så detta vore perfekt. Dessutom fyller minsta 2 år 7 maj så det vore en rolig present att fira lite i förväg!

 18. Therese

  Aldrig vart där med barnen men åkt själv som liten och det var en av sommarens höjdpunkter. Mina barn älskar både djur och karuseller så detta vore perfekt. Dessutom fyller minsta 2 år 7 maj så det vore en rolig present att fira lite i förväg!

 19. Linn

  Vart ska man börja?
  Hur ska jag få till något som sticker ut? Varför just vi?
  Så går tankarna just nu medan jag ligger bredvid yngsta dottern som snaaart är påväg att somna.
  Mina tjejer på 1.5 samt 3.5 år är tokiga i djur och det skulle vara så fantastiskt roligt att få åka iväg till Parken Zoo hela familjen i sommar.
  Skulle vara magiskt att få se deras glädje till att få komma iväg på en sån utflykt tillsammans.
  Håller tummarna för oss då detta bokstavligen var en dröm tävling ✊?

  Och tack för en mysig och inspirerande blogg ?

 20. Johanna

  Vilket fantastiskt pris! Skulle så gärna vilja överraska min familj med en dag på Parken Zoo. Sonen på 7 som älskar karuseller och dottern på 5 som är tokig i djur skulle älska det ?

 21. Siham

  Jag skulle vilja vinna detta åt min storasyster (och hennes barn) som alltid stöttat mig igenom livet och som just nu har det tufft. Jag vill kunna ge tillbaka helt enkelt.

 22. Anna T

  En trip för oss tre,
  hur härligt vore inte de.
  De är väl på tiden att vår 5åring får göra djurparksperimär,
  att dömma av din beskrivning är det där en fantastiskt atmosfär.
  Nu håller vi tummarna att vi får vinka till er,
  När vi i parken busar, skrattar och ler.
  Glad Påsk!

 23. Anna

  En trip för oss tre,
  hur härligt vore inte de.
  De är väl på tiden att vår 5åring får göra djurparksperimär,
  att dömma av din beskrivning är det där en fantastiskt atmosfär.
  Nu håller vi tummarna att vi får vinka till er,
  När vi i parken busar, skrattar och ler.
  Glad Påsk!

 24. Mitra Rouhani

  Jag önskar att min familj inkl jag skulle vinna detta pris! Jag fick för inte så länge sen ett cancer besked och vi kämpar just nu mot den, och pga av detta så har/kan vi inte boka någon resa men en tripp till Parken Zoo är precis vad vi behöver och för den delen klarar av.

 25. Alexandra

  För ett år sedan öppnade jag eget och har i princip jobbat som en tok sedan dess..? En heldag med familjen vore väldigt välbehövligt för oss alla! Hoppas på tur ✊

 26. Sandra

  Jag & min familj skulle älska att åka iväg på detta och umgås tillsammans! Har barn på 1,6 & 3 år. Haft ett kämpigt år sen lillasyster kom som är en HNB (plusbarn) när det väl händer saker som vi gör som familj på helgerna fungerar det otroligt bra och det kompenserar den tuffa vardagen som består av många utbrott och konflikter. Därför är kärleken och att hitta på saker som familj så viktigt för oss!

 27. Sabina

  Hade vart så kul att komma iväg och göra nå roligt hela familjen ❤️ Har en son på 11, dotter på 9 och dotter på 4 år! Parkens zoo är verkligen ett ställa där alla vi kan ha roligt och det är en aktivitet som passar alla oavsett vuxen eller barn,

 28. Tina navarrete

  Det här vill jag vinna, jag och dottern behöver lite egentid och paus från alla fotbollsmatcher vi springer på med 3 äldre bröder i familjen.En dag i vår hemstad och ett besök på parken zoo skulle gynna oss alla.

 29. Malin sveda

  Mina barn och jag skulle behöva en härlig dag då vi bara kan mysa å ha kul tillsammans. Då vi i januari hastigt förlorade våran älskade pappa/sambo.

 30. Malin

  Mina barn och jag skulle behöva en härlig dag då vi bara kan mysa å ha kul tillsammans. Då vi i januari hastigt förlorade våran älskade pappa/sambo.

 31. Irini

  Åh! Detta skulle vara en dröm för mig och mina barn, plus deras halvbror och pappa! Har varit sjukskriven i 5 månader pga depression så ekonomin är inte på topp…jobbar nu 50%. Detta skulle verkligen vara faktiskt för min lilla familj att åka på det här då det länge varit en dröm som aldrig slagit in ?

 32. Jessica

  Vilken rolig tävling! 🙂
  Jag skulle vilja ta med mig min fina syster och hennes pojkvän tillsammans med min fina son och sambo på ett äventyr efter en tung höst för mig och min syster som präglats av sorg i familjen. Skulle vara toppenkul att få göra något kul ihop.
  Tror också min 2,5 åring skulle ÄLSKA denna upplevelse.

  Stor Kram!
  Jessica

 33. Sandra

  Min sambo jobbar alltid hela somrarna eftersom hans arbete är under högsäsong då, så vi kan inte göra så mycket tillsammans under sommaren. Men att få en heldag med barnen och ge dom fullt fokus vore så himla härligt 🙂

 34. Katja Gårdeklev

  Åh vilken härlig tävling. Min äldsta son leker dagligen med alla sina leksaksdjur och pratar om när vi var på en djurpark förra året och hur roligt han tyckte att det var. Vi har aldrig varit på Parken Zoo men skulle väldigt gärna vilja åka dit, det ser ju så mysigt ut. Om vi vinner tar vi med oss barnens kusin som vi tror skulle uppskatta en heldag med oss där väldigt mycket då det är tufft hemma just nu med tre syskon med diagnoser som tar väldigt mycket tid och uppmärksamhet.

 35. Katja

  Åh vilken härlig tävling. Min äldsta son leker dagligen med alla sina leksaksdjur och pratar om när vi var på en djurpark förra året och hur roligt han tyckte att det var. Vi har aldrig varit på Parken Zoo men skulle väldigt gärna vilja åka dit, det ser ju så mysigt ut. Om vi vinner tar vi med oss barnens kusin som vi tror skulle uppskatta en heldag med oss där väldigt mycket då det är tufft hemma just nu med tre syskon med diagnoser som tar väldigt mycket tid och uppmärksamhet.

 36. Angelica Bremberg

  Åh vilken vinst!! 😀 sen barnens pappa lämnade oss och försvann spårlöst för snart 3år sen så har min ekonomi varit väldigt stram och vi har inte kunnat åka och hitta på så mycket roligt! Så nu skulle jag önska att jag fick ta med mina två barn, min nya pojkvän och hans son på detta äventyr ?

 37. Karol Gatica

  ??? förra helgen var på Borås djurpark med min sambo vår dotter och min lillebror samt ett syskonbarn. Vi hade det så trevligt och kolla på alla djur. Vi älskar parken zoo med o skulle bli super glada om vi vann! ??❤️

 38. Sandra

  Wow vilket pris! Det hade jag verkligen velat överraska min man och mina två barn med!! ? Håller tummarna!!

 39. Caroline Haglund

  Men vad kul. Har aldrig varit där! Att ta med mannen & döttrarna på 5år och 2år dit vore roligt! Att göra våra chefer (och kanske kollegor) mindre glada – genom att ta ledigt med kort varsel för att åka dit, de vore nått det! (vi jobbar båda två då egentligen).

 40. Emelie

  Skulle vara otroligt mysigt & härligt att få åka dit med min familj! Då jag varit mammaledig många år & inte ens ett fast jobb än så har det varit knapert vissa månader! Att få vinna skulle betyda så mycket för barnen som älskar djur! En stund att få komma bort från verkligheten! 🙂

 41. Tilda

  Åh vilken fantastik rolig tävling? Våra tre flickor hade älskat den här vinsten? Mamman i familjen läser till barnmorska och mycket av tiden den senaste har spenderats med böcker. Barnen hade blivit överlyckliga med en stund tillsammans med sina föräldrar där fokus endast hade varit på att ha en fantastisk rolig dag??

 42. Linda Hayes

  Vilken rolig tävling! ?
  Både vi vuxna och barnen älskar djur, så detta skulle verkligen vara en uppskattad vinst av både stora och små, ?

 43. Sara Lesant

  Vilket drömpris först och främst. Jag skulle verkligen vilja vinna detta och överraska våra två barn 3 och 5 år gamla. Vi har aldrig besökt en djurpark eller åkt iväg på en semester tillsammans pga sjukskrivningar och olika privata problem. Detta hade varit en så kul överraskning för barnen och jah tror verkligen som skulle uppskatta dagen och få AE alla djur. Håller varenda tumme jag kan för att få vinna en toppen dag där

 44. Sara

  Vilket drömpris först och främst. Jag skulle verkligen vilja vinna detta och överraska våra två barn 3 och 5 år gamla. Vi har aldrig besökt en djurpark eller åkt iväg på en semester tillsammans pga sjukskrivningar och olika privata problem. Detta hade varit en så kul överraskning för barnen och jah tror verkligen som skulle uppskatta dagen och få AE alla djur. Håller varenda tumme jag kan för att få vinna en toppen dag där

 45. Evelina nordberg

  Men vad härligt! Vilken dröm för barnen att bara njuta av allt roligt som finns att göra och för hela familjen att få den efterlängtade kvalitetstiden men liksom aldrig får ihop.

 46. Therese Jansson

  För att det vore kul att få träffa dig på min ”hemmaplan”! Sen förtjänar mina barn att få göra något kul nu när jag äntligen har tagit mig ur en tuff period i livet med bland annat utmattning! Vore så kul att överraska barnen med detta.

 47. Anna karin

  Hela familjen älskar djur så vi hoppas på denna tur. Min sambo är inte född i Sverige och har aldrig varit på en djurpark så hade varit väldigt skoj att visa även honom. Och fördel för alla att dom är måna om djuren och miljön. Då kan man åka dit med gott samvete.

 48. Ines

  Önskar att vi skulle få möjligheten att få besöka Parken Zoo, barnen har velat åka dit varje gång vi åker förbi en skylt men det har i te riktigt prioriterats ekonomiskt hos oss. Skulle vara helt fantastiskt att få överraska killarna med ett besök på Parken Zoo.. håller tummarna ? Tack för en fin och mysig blogg med en underbar inspo ?

 49. Victoria

  Åh, jag önskar att jag kunde tävla, men är höggravid och beräknad till 2 maj så jag får önska lycka till till de andra tävlande ?

 50. Nina

  Med en lillasyster som förhoppningsvis kommer inom 2 veckor gruvar jag mig lite för revolten hos dottern när allt fokus inte kommer ligga på henne längre.. därför vore det såå kul att få ta med storasyster till en heldag på parken zoo och ge henne lite extra uppmärksamhet ? håller alla tummar jag har ✊️✊️✊️

 51. Sofia

  Jag kan inte ens beskriva glädjen hos våra barn Thea 6 år, Ture 4,5 år & Edith 14 månader, om vi skulle vinna detta! Vi var där första gången förra året, och barnen älskade det!

 52. Evelina Hägg

  I januari 2018 utökades vår familj från 5 till 7. Inte helt enligt planen, men ibland är det köp 2 betala för 1? Att få tvillingar har varit det absolut mest påfrestande som hänt vår familj. Inte bara för oss som föräldrar utan också för övriga barn och tyvärr, hur vi än försökt så har dom 3 äldre barnen fått stå åt sidan betydligt mer än dom borde för att vi ska få livspuzzlet att gå ihop ? Det vore fantastiskt att få tillbringa en hel dag med bara våra tre äldsta barn i familjen på parken zoo?

 53. Jessica björk

  Hade varit så kul att få överraska Elliot med detta! Förra sommaren var jag höggravid och orkade/kunde inte göra någonting kul med honom. Alltid efter föris/lediga dagar satt vi inne framför tvn eller paddan, har så dåligt samvete över detta och vill verkligen kunna göra något helt oväntat för honom!

 54. Alexandra Åkerlund

  Förra sommaren fick jag och min familj svettas hemma i lägenheten för vi väntade lillasyster och vågade inte gå långt hemifrån. Den här sommaren vill vi vara överallt förutom hemma. Vi har aldrig varit på Parken Zoo men har lagom avstånd från Uppsala där vi bor. Håller tummarna! ✊???

 55. Jessica björk

  Detta hade varit så mysigt att få överraska Elliot med, förra sommaren var jag höggravid och orkade inte göra någonting! Har så dåligt samvete över detta då vi verkligen satt inne varje dag framför tv/padden

 56. Michelle

  Jag skulle vilja vinna en dag i parken zoo för mig, mina två barn, min bästis och hennes son för att jag har gått/går igenom en riktig bajsseperation just nu. Min katt har hamnar på intensiven och kämpe för sitt liv och dessutom har min nya tvättmaskin gått sönder. Det skulle vara så kul att få vinna detta och ta med barnen + bästis på detta om umgås för att tänka på annat! Behöver glädje och pepp i mitt liv

 57. Josefina Thögersen

  Jag skulle tycka det vore toppen att visa mina två små döttrar på 3 och 5 år Parken Zoo, minns att jag var där som liten och att det var himla roligt! Detta vore ju ett gyllene tillfälle att få visa mina barn ett härligt barndomsminne och skapa nya minnen med dem <3

 58. Pernilla

  Skulle så gärna ge det här till mina barn i påskpresent på lördag! Djur och karuseller, kan liksom inte bli så mycket bättre än så!

 59. Bella

  Åh så kul! Detta är min sista lediga sommar då jag börjar arbeta igen i augusti efter att jag varit föräldrarledig 16 mån. Mina 2 flickor(5år & 1år) hade haft så rolig och vi får skapa fina minnen tillsammans i Parken Zoo! 🙂

 60. Elin Eriksson

  Åh vilken härlig tävling! Har velat ta med mina grabbar ditt men inte blivit av. Skulle verkligen vara superkul och få vinna detta pris och som en bonus att då få träffa er. Du är sån härlig person/mamma och dina döttrar är ju så söta! Du är en stor inspiration. Kram

 61. Sofie

  Åh detta hade varit så kul att ge barnen! Jag har två barn, Stella 4år och Herman (snart) 3år. Våran minsta har tyvärr haft oturen att vara ett öronbarn med allt vad det innebär så han har tyvärr missat en hel del äventyr med både förskola och hemma så att få ge barnen detta äventyr skulle få mammahjärtat att hoppa ur kroppen av kärlek tror jag. ?❤️?

 62. Sofie

  Åh! Gud vad mysigt det hade varit. Jag och min man fick 0 semesterdagar ihop i år. Vi försöker se de positivt – vår dotter får långt sommarlov innan hon börjar förskoleklass! Men det blir ju inga familjäventyr denna sommaren…. Vad mysigt det hade varit att få komma till PARKEN ZOO på utflykt den 1:a maj och få lite familjetid! Dessutom är det min födelsedag;) Kram, Sofie

 63. Michaela

  Skulle vara så härligt att få överraska min sambo & son med denna härliga vinst!! Det har vart mycket den senaste tiden och man har knappt hunnit med annat än jobb känns det som.. att få ta med familjen & även min lillasyster till denna fantastiska park vore fantastiskt. Så jag håller både tummar & tår på att vi ska få släppa alla måsten och jobb för en dag tillsammans på parken zoo.. ☺️

 64. Anna Jakobsson

  Parken zoo är så mysigt. Har många minnen därifrån. Skulle vara roligt att skapa nya tillsammans med mina barn. Med både jag och sambon som jobbar heltid får barnen gå många timmar På förskolan som de hanterar alldeles fantastiskt. Skulle därför vara roligt att kunna vinna detta och ge dem det som belöning. Dels för att de är så fantastiskt duktiga men också för att bara få komma iväg och vara en dag utan massa måsten och bara få umgås.

stats