Emily Ödmark

EMILYSLIV

INNEHÅLLET I BARNENS PÅSKÄGG!

Här kommer ett inlägg med innehållet av årets påskägg till barnen som utlovat, förhoppningsvis kanske ni får lite tips om vad ni kan fylla era med! 😉En hel del småprylar blev det. Jag är en sån som ofta samlar på mig små fina saker jag hittar i flera månaders tid som så småningom blir presenter eller som i detta fall hamnade i påskägget. Tycker det är bättre än att barnen får massa smågrejer hela tiden! 🙂Det blev lite tema rosa. 😉 En rosa chokladkanin från LIDL, rosa Kitkat hittade jag på Willys och klubba & tuggummi från den lokala godisaffären. Pez-shopkins och det söta unicorn-lypsylet köpte jag på en kryssning vi var på för några månader sen. 🙂Glitterpennor som doftar godis hittade jag på Babyland och så var barnen i behov av nya saxar och hittade dessa söta i ljusrosa med glitter på Dollarstore. 🙂Ett litet My little pony “blindpack”, såpbubblor i form av en glass hittade jag på Dollarstore. Godis-läppstift från den lokala godisbutiken och så sötaste “klubban” med ringar i hittar ni HÄR!* (adlink)De stora rosa metallic-äggen hittade jag på Coop! 🙂Tror jag kommer ha två nöjda små damer här hemma efter påskäggsjakten på lördag! 😉

Hoppas du fått lite tips och får en fortsatt fin kväll!  ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Emily Ödmark

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats