EMILYSLIV

TÄVLING OCH ETT RIKTIGT HALLELUJA MOMENT!

DSC_0877I förra veckan började vi natta den här lilla tösen i sitt eget rum. Första natten sov hon där några timmar, andra lite längre, men i helgen, jag har fått sova flera hela nätters ostörd sömn!!! Inga amningsuppvak eller blöjbyten med andra ord! 😀DSC_0837Ett babylarm var dock självklart om jag skulle våga låta henne sova där inne själv. Jag är en sån som vaknar X antal gånger per natt för att kolla så barnen andas, kan bli väldigt påfrestande då jag inte riktigt kan slappna av helt. Det har faktiskt blivit mycket bättre när barnen sover i sina egna rum, då kan jag inte på samma sätt ”kolla till dem” hela hela tiden. 🙂DSC_0853Vi har ett babylarm från CAPiDi, så kul att man kan designa sina egna skal, det bli ju ändå så att dem står framme större delen av tiden. 🙂 Dessutom har den över 100 timmars batteritid, 800m räckvidd och larmar om det är så att kontakten bryts mellan enheterna. Dessutom har den väldigt låg strålning, den lägsta på marknaden faktiskt. Viktigt tycker jag eftersom man vill ha dem nära sig när man sover. 🙂
DSC_0874Nu håller vi tummarna för att de här bra nätterna fortsätter såhär. Hela familjen mår ju så mycket bättre om man haft en god natts sömn! 🙂 Visserligen har våra barn alltid sovit på nätterna när dem väl somnat, bortsett från lite mat och sen somnat om direkt igen, men det är verkligen stor skillnad när man fått sova helt utan avbrott! Lider verkligen med de familjer som har sömnbrist hemma, jag fungerar inte utan sömn. 🙂DSC_0898Föräldraenheten står på mitt sängbord! 🙂

TÄVLING! Jag har dessutom fått äran att tävla ut ett babylarm från CAPiDi värde: 1198kr till någon av er, så lämna en kommentar till detta inlägg med varför just Du ska vinna innan torsdag Kl: 23.59 för att vara med och tävla!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Ne men åh vilken bra tävling! 😃👏 en babyvakt är precis vad jag behöver till vår lilla sessa, det skulle göra dagarna både betydligt enklare och tryggare. Hoppas hoppas!

 2. Trött mamma

  Åh vad jag vill vinna detta! Jag hade en tuff graviditet och förlorade en förälder en vecka innan bf. Detta har gjort att jag är väldigt orolig att något ska hända min bebis. Jag vaknar med andan i halsen och måste kolla andningen hela tiden. Detta skulle kanske hjälpa mig att slappna av. När man varit med om ”onaturlig” död så rubbar det tillvaron så att man från att tro att det händer inte mig tror att ALLT dåligt kommer att hända en.

 3. Johanna

  Har samma kontrollbehov att se efter att barnen andas och storasysters monitor har börjat spöka och tar inte upp ljuden lika bra längre = jag är uppe och springer igen. Vore underbart med en ny, fungerande monitor tills lillasystern ska flytta in på eget rum 🙂

 4. Elina

  Ååh jag blev helt överlycklig när jag såg påminnelsen om denna tävling på din instagram, hade helt missat !! <3
  Har en 7 veckor gammal son som förvisso sover tätt tätt intill på natten men oooh vilken dröm att kunna gå ut och fixa på tomten när han sover på dagarna (vi bor i en liten röd stuga på "landet"). Blivit väldigt begränsad och hinner inte göra många knop om dagarna eftersom jag precis som du gärna kollar till lillkillen med jämna mellanrum.
  Kan inte beskriva hur glad jag skulle bli om vi vann denna mojäng!! <3 Tack för ett fint konto med härlig inspiration! Kram

 5. Jennifer Lindberg

  Åh vilken toppen vinst! Jag skulle vilja ge detta till min bästa vän som går igenom en svår graviditet med nummer två. Jag tror att jag skulle pigga upp henne med en underbar liten present som skulle passa perfekt. Ibland behöver man bara piggas upp lite 🙂
  Kram kram

 6. Anette Olofsson

  Skulle jätte gärna vilja vinna denna då vi är flitiga anväder av babyvakter när barnen sover både inne och ute. Dock så börjar nuvarande babyvakt ge upp så de skulle sitta jätte fint men en ny. Och en så himla rolig grej att man får designa själv då blir de roligare både för barn och föräldrar. Hoppas vi vinner då behovet är stort 😊

 7. Emelie Jönsson

  Hade gärna vunnit detta larm, då vi har vår sons sovrum på övervåningen. Kan aldrig riktigt helt slappna av då jag är rädd att jag inte ska höra om han vaknar. Vi har även badrummet med dusch nere i källaren och är livrädd för att han står och skriker på övervåningen när jag är ensam, då sambon jobbar kväll. Det skulle underlätta med ett larm. Även nu till sommaren när man är ute mer på kvällarna, och när sonen sover ute i vagnen på dagarna.

 8. Melinda

  Detta skulle passa perfekt åt mitt lilla syskonbarn som föddes nu i mars ♡ eftersom de inte har det så bra med ekonomin, så skulle detta vara perfekt för dem då de inte tar sig råd att köpa en babyvakt ♡ hoppas verkligen på tur! ♡☆

 9. Jennifer

  Vi hade haft såån stor användning av denna monitor då vi i sommar åker på husvagnssemester och vi är i stort behov av en babymonitor för våra två döttrar då!
  Tanken av att sitta ute med ett glas vin medan man säkert vet att barnen sover sött är en härlig känsla :))

 10. Emma

  Finns så många stunder hemma som vi skulle behöva den här barnvakten. När lillan sover ute i vagnen, när hon sover inne och vi vill vara ute, när hon sover uppe och vi är nere osv.. Känns så skönt att inte behöva oroa sig och man kan i sommar få njuta av kvällen ute i lugn och ro!

 11. Cilla

  Jag är precis som du, vaknar ett par gånger per natt för att titta till min prins.
  Då han med skall flytta ut ifrån vårt sovrum hade detta babylarm passat oss perfekt.
  Hoppas på tur.
  P.s kul att följa din blogg och alla fina foton du lägger upp på instagram.

 12. Yasmine Forsberg Erdal

  Jag skulle så gärna vilja ha ett babylarm till vår son. Det är första barnet och vi har precis flyttat till radhus, så vi kommer att befinna oss på olika våningsplan ibland. I och med att det är första barnet så är det noll erfarenhet kring barn här hemma, detta larm skulle hjälpa så mycket i frågan om trygghet. Den skulle också hjälpa oss att kunna slappna av lite när vi inte har bebisen i famnen eller på samma våningsplan.

  / Yasmine

 13. Linn

  Jag skulle vilja vinna för vår lilla tjej sover på nedervåningen medan vi sover där uppe! Och nästa vecka ska vi byta ut spjälsängen mot en ”riktig” säng, vilket innebär att vi inte kommer ha samma koll på henne. Så skulle vara skönt att kunna höra henne – samt höra när hon skriker ✊💗

 14. Martin

  Jag och min sambo har precis fått barn och vår babyvakt som vi blev tipsad om var inte alls som vi trodde så hoppas på vinst. Få överraska sambon med en ny babyvakt till vår dotter 🙂

 15. Josephine

  Åh tänk vilken hjälp denna skulle vara!! Vår mellantjej på 2,5 vaknade mellan 10-20 ggr Varje natt första året (pgr av mjölkallergi som gav henne kramp i magen kom vi fram till) så efter ett år utan sömn var man ganska slut! Sen kom en lillasyster som nu är strax 2 mån med ett blodvärde som krånglade och massa sjukhus besök! Nu vill vi försöka få vår lilla att sova såfort som möjligt i egen säng och rum då storasyster ff vaknar på nätterna men inte i samma utsträckning! Så denna vore guld värd till en lite trött småbarnsmor 😃

 16. SofieBackstrom

  vår dotter har fått en väldigt ovanlig diagnos och med den kom epilepsi. Detta skulle underlätta allt för oss! Idag har jag tyvärr inte råd att köpa ett själv då andra utgifter kräver prioritering för hennes nuvarande behov. Hoppas innerligt att detta kan vara vår chans! Nätterna skulle med detta larm ge oss tid att kunna slappna av till den mån man kan som föräldrar med eller utan barn med svår sjukdom. Med just för oss så kan epilepsin fånga henne när som!

 17. Sofia

  Jag är med och tävlar om babylarmet för att vi ska flytta från liten lägenhet till hus med sovrum på ovanvåningen. Som vi bor nu hör jag minsta ljud från dottern i rummet bredvid men när vi ibland kommer att befinna oss på två olika våningar om kvällarna behöver vi verkligen ett babylarm. Jag hoppas på att vinna så att jag kan känna mig trygg och slappna av när dottern sover på ovanvåningen på kvällen eller ute på altanen under dagen.

 18. Maria

  Jag hoppas verkligen att det kan få bli min tur att vinna, eller ja, min sambo och sons tur också för den delen.
  Sonen har precis kunnat sova i eget rum men vaknar vissa nätter. lagom till inflyttningen (sonen till hans rum) gick våran babyvakt sönder som sonen fick i julklapp av sin morbror.

  Vi håller nu tummarna att få vinna den här perfekta som dessutom går att göra så personlig.

 19. Therese

  Jag skulle gärna vilja vinna detta babylarm. min yngsta dotter är 2 månader och jag inser att jag behöver ett babylarm under sommaren och på kvällarna när hon sover! Skulle verkligen underlätta i vardagen så jag kan leka med min som på 2 år medans lillasyster sover skönt i sin säng 🙂

 20. Therése

  Väntar vårt första barn och detta hade varit helt underbart att ha. Att alltid kunna höra sitt barn men kunna pyssla med annat under tiden barnet sover ostört.

 21. Sofie

  Detta vore en dröm i min familjs vardag! Vår Stella på 4 månader behöver övervakning hela tiden då hon har en väldigt ovanlig diagnos och epilepsi som är oroväckande. Detta skulle underlätta en dusch, toabesök.. (Ja ni vet allt sånt där litet) hade gärna köpt ett själv men tyvärr räcker inte allt till när vi måste åka till sjukhuset ofta och fått oväntade utgifter 🙁 man gör allt för sitt barn och jag hoppas detta kan vara min chans! Hoppet är det sista som lämnar en!

 22. Nina

  Detta hade varit guld att vinna då det ligger en liten lillebror i magen och växer och frodas. Vi har ett väldigt gammalt larm till storebror och det hade självklart varit roligt att ha ett sprillans nytt och så här fint och bra när lillebror anländer.

 23. Mija

  Det måste vara ödet att jag såg denna tävling nu.
  Vi har ett babylarm till pojken som sover i eget rum. Men ikväll lyckades jag även få lillasyster att somna i sin säng. Vi har ett gammalt babylarm, men trots tappra försök får jag det inte att fungera. Jag som tänkte jag skulle få en kväll helt för mig själv nu när barnen sover och sambon är iväg. Men kan inte riktigt slappna av utan måste springa upp lite titt som tätt för att dubbelkolla att hon sover. Så håller tummarna att vinna, för om denna goda händelse upprepas hoppas jag få njuta fullt ut av en lugn stund i soffan.

 24. Ida

  ÄNTLIGEN var det vår tur att vinna budgivning igår! Så nu flyttar vi från våra 39 kvm Med Ebba 10 v till hus! Så nu skulle en baby vakt verkligen uppskattas 😉

 25. Caroline

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ha mini ute så mycket som möjligt. Och för att man skalla kunna gå ifrän en lite bit, även om de bara är 10m. Längtar tills att mini kan tänka sig att komma ut, förhoppningsvis mindre än en vecka kvar😘💗❤️

 26. Sandra

  Vi är på jakt efter en bra babywatcher, och den här verkar ju helt perfekt! I sommar blir det mycket häng på landet och dessutom kommer lillebror om 20 dagar, jag är så nojig att jag inte ska höra barnen om jag sitter ute eller inne lite längre bort att jag alltid hamnar i rummet brevid där storebror sover.. I sommar vill jag kunna sitta ute på altanen på kvällen medans barnen sover lungt inne utan att jag behöver oroa mig för att inte höra dem.. Hoppas verkligen på vinst! ✌🏼️ Tack för en inspirerande blogg😍

 27. Claudia

  Hej fina Emily
  Vilken häftig och smart babylarm du skriver om. Jag brukar så inspireras av dig och din blogg. Din entusiasm och engagemang i vardagen med barn. I oktober väntar vi vårt första barn och din blogg gör mig så inspirerad. Jag går ibland tillbaka till då du vänta Junielle och läser vad du skrivet, även er renovering är så kul att följa då vi själva köpte hus i höstas och försöker renovera efter hand som orken och ekonomin tillåter. Det är mycket som ska handlas och babylarm står ju rätt så högt upp på listan till bebisens ankomst så skulle vi vinna detta fina skulle de bli en sak mindre att köpa. Att denna skulle vara den med längst strålning på marknaden känns ju som ett solklart val! Kram Claudia

 28. Emma

  Åh jag önskar vinna dessa till mig och mina döttrar. Det skulle underlätta mammadagarna med en tjej på 2,5år och en på 2 månader. – att tryggt kunna leka med stora tjejen när lillasyster sover och även tvärtom när storasyster tycker om att sova i vagnen ute. Vi har sovrummen på ovanvåningen och det är så mycket tryggare att ha en babyvakt i sovrumme när man befinner sig på entréplanet och lagar mat, tvättar, städar – ja allt som vi småbarnsföräldrar gör hela dagarna 🙂

 29. Hanna Berglund

  Detta larm skulle jag mer än gärna vilja vinna då vi snart flyttar till större och alla barnen får varsitt rum. Bebisen i magen ska en dag också få eget rum och detta vore toppen att ha så man i lugn och ro kan sova utan och behöva kolla till barnet hela tiden. Vi hade ett annat till sonen när han var liten men den tyckte han var roligare och kasta i toaletten. Så en ny vore toppen 🙂

 30. Jennifer

  Vår lille kille har sedan han varit 10 dagar haft problem med andningen och jag med förlossningsdepression. Detta skulle underlätta så mycket för mig i vardagen. Att kunna slappna av i både hjärna och mammahjärtat vore skönt. Hoppas vinna så lillen har en harmonisk mamma som också kan lugna ner sig lite.

 31. Emelie

  Vilken rolig tävling. Vill gärna vara med. Mina barn är hela min värld & av ren rädsla sover dom hos oss. Jag är livrädd att något ska hända dom och att jag inte skulle vakna. Vi har provat några enstaka gånger men slutar med att jag smyger in och lägger mig hos dom.

  Skulle underlätta min vardag något fruktansvärt, att kunna krypa in i min sambos armar och koppla av med full kontroll. Men 2 barn i sängen är det svårt att få en djupsömn

  P.s underbar blogg

 32. martina

  Åh som jag skulle vilja vinna denna babyvakt! Har letat som en tok efter en babyvakt med två mobila enheter. Dock är dom få som finns inte riktigt i min prisklass.. Efter varit mamma ledig i 2,5 år så är även sparpengarna inte mycket till hjälp. Äntligen kanske jag skulle kunna sitta o ta det lugnt när båda pojkarna sover och veta att jag kommer höra om nån av dom vaknar till. Speciellt då ena sonen sover som bäst om dagarna ute i vagnen 🙂

 33. Sara Hansen

  Jag håller tummarna för att jag och min lilla Ingrid vinner! De vi har idag litar jag inte på vilket gör att jag är helhispig och springer fram och tillbaka. I november blir Ingrid dessutom storasyster, viktigare än någonsin då att med ro i sinnet kunna vara i ett rum med Ingrid medan bebis sover i ett annat. 🙏🏻

 34. Johanna Öberg

  Jag känner igen mig i det du skriver, jag är också en sådan mamma som måste kolla om lillen andas många gånger på natten. Är en riktig hönsmamma enligt många. Men det är samma sak på dagen när lillen sover. Jag springer in och ut i rummet och kollar hur han sover och väcker honom ofta pga det.

  I sommar kommer vi spendera mycket tid på landet. Där skulle det underlätta så mycket med ett sådant bra babylarm så vi slipper sitta och vakta lillen hela tiden när han sover. Det skulle även underlätta sååå mycket i vardagen hemma. Det skulle hjälpa att lugna mitt hjärta haha så kan jag slappna av 🙂

 35. Delal

  Åh vilken underbar tävling!
  Jag har en 3 månaders dotter hemma, och precis som dig kollar jag till andningen vääääldigt ofta! Just nu bor vi väldigt trångt men igår skrev vi äntligen på till en ny samt större bostad! Dottern kommer att få eget rum och att vinna denna tävling skulle underlätta när hon senare kommer börja sova i sitt egna nya rum ( som dessutom kommer att inredas med inspiration från dig!). Älskar din blogg och hoppas verkligen att få vinna för första gången!

 36. Julia

  Jag skulle vilja vinna detta till min storasyster som är gravid. Jag skulle vilja ge henne något som inger trygghet i framtiden då hon ska bli mamma för första gången. Hon skulle egentligen blivit mamma mycket tidigare men hennes första graviditet slutade i missfall och en bortopererad äggledare. Jag håller tummarna att jag vinner så att hon får en mindre sak att oroa sig för och bara kan få njuta av att bli mamma.

 37. Malin

  Vilken superbra tävling! Min lilla tjej har förkylningsastma så ett andningslarm skulle underlätta väldigt mycket för mig( ja, jag skriver mig då jag är själv med henne) då jag skulle bli trygg i att hon sov gott om natten. Som det är nu så är det många oroliga besök till hennes rum för att titta till henne..
  Håller alla tummar och tår för att lyckan ska lysa på mig denna gång!
  kram

 38. Josefine

  Hej och tack för din härliga blogg!

  Jag skulle vilja vinna för att ge larmet till min syster som väntar sitt första barn i juli. Hon ligger totalt däckad i en långvarig influensa som dränerar henne på all energi. Detta gör att hon har tufft med förberedelserna, hon kommer att vara ensamstående. Jag som har ett barn vet att första tiden kan vara turbulent och att det är skönt att ha så mycket som möjligt förberett. Så detta skulle vara en riktigt fin gåva att pigga upp henne med.

 39. Jenny

  Jag vill gärna vinna denna då jag mer än gärna sitter ute på altanen i sommar å tar hand om
  Mig själv, lyssna på bra musik, äta gott och bara andas frisk luft. Inte måsta springa in hundra gånger på en kvart då jag är orolig att barna ska ha vakna🙈

 40. Denise

  Hej! Vilken bra tävling 🙂

  Efter två täta graviditeter, min son som är född december 2013 och dottern som är född september 2015 så har jag inte fått en hel natts sömn sedan sonen kom hehe 😉 från att vara två i en 180 säng, blev vi plötsligt 4 st som låg och snusade i sängen! Så jag/vi har alltid varit väldigt nära barnen på natten. Men de är viktigt att få en ordentlig natts sömn utan barn i sängen iaf kanske (största delen av natten), och då är det en bra start med en babyvakt, så man kan flytta in vår minsta inne hos storebror och vi kan vara lugna då vi hör dom 🙂

  Kram Denise

 41. Emelie Nordlund

  Väntar bebis nummer två i sommar och skulle därför behöva en ny babyvakt, dels eftersom att båda barnen ska få flytta in i nya rum i den pågående utbyggnaden på huset och de innebär att de kommer blir längre bort från mamma och pappa! Men denna babyvakt så skulle vi sova i god ro och de skulle veta att vi hör dem! 👶🏼

 42. Alma

  För att jag är exakt så som du beskriver i inlägget, kollar 4645 ggr per natt om bebis andas. ÄR livrädd för plötslig spädbarnsdöd. Väntar nu mitt andra barn och tror detta skulle underlätta mycket. Kommer kanske kunna slappna av mer och sluta oroa mig så mycket och få lite mer sömn än med första barnet då jag var som på nålar hela tiden.. 🙁

 43. Emma

  Hej! Vilken underbar tävling! Hade gärna velat vinna en sån här men Kan inte säga att jag är mer värd den än någon annan, tycker alla är värda en så fin gåva. Men anledningen till att jag gärna vill vinna den är då jag vill ge min dotter det allra bästa men har tyvärr inte pengarna till det! Vill ha allt det fina som finns men har inte möjligheten att ge hälften av det, så att få vinna ett larm för att hålla koll på henne hela nätterna vore helt magiskt!
  Kram

 44. Denice

  Vårt första barn har äntligen börjat sova hela nätter och nummer 2 är beräknad i oktober månad. Detta hade varit guld värt för att eventuellt ha en förhoppning om framtida sömn ostörd i eget rum… Håller tummar och tår

 45. Ibla

  Jag skulle bli så lycklig om jag vann!!! Ligger hemma höggravid med första barnet och har världens jobbigaste förkylning. Skulle jag vinna så skulle jag bli så glad! Jag är också en sån som dig som går upp 10000 ggr per natt bara för att titta att barnen andas. Det är extra jobbigt när man är sjuk och verkligen behöver sova.
  Håller tummar och tår att jag vinner!
  Toppen blogg du har i övrigt, kram ibla

 46. Sofia

  Åh, att vinna detta skulle göra mig såååå glad. Vi har en son på 11 månader som hittills inte sovit en hel natt ännu, vissa nätter vaknar han varje timme och vissa nätter går det lite bättre men oavsett så är det katastrof. Med tanke på att min sambo jobbar borta mån-tors så drar jag det tunga lasset själv, och att jag återgår till mitt jobb om en månad ger mig smått panik haha! Vi flyttar även om 2 månader och har då bestämt oss för att göra ett sista försök med att låta honom sova i egen säng, och kanske till och med i eget rum och då vore det verkligen perfekt att prova på dessa praktiska vakter. En vinst skulle verkligen pigga upp mig och min sambo, vi ligger minst sagt minus på sömnkontot, haha! 😀 kram!

 47. Loretta

  Vi väntar vårt första barn som är beräknad i november. Det är mycket som ska inhandlas , jag hade varit så tacksam om jag blivet den lyckliga vinnaren till detta fina pris. <3 Kram från din Skåne läsare.

 48. sanna

  Å vilken grej, tänk att få ha en sån till min lilla tjej! Nu håller jag tummar och tår att den blir vår! 😊 Stor kram på dig och tack för all inspiration du ger! 😊

 49. Evelina

  Detta skulle va såå perfekt för mig och min lilla Hugo då min sambo ligger ute och jobbar väldigt mycket och vi har två hundar som behöver ut och att kunna springa ut med dom på gården medans killen sover, även att ”bara” ha inne medans han sover skulle underlätta massa det med 🙂
  Får hålla tummarna och hoppas på tur 🙂

 50. Gisela

  Har precis fått en dotter och vill gärna ha denna smidiga babyvakt med mig i skötväskan när vi är ute på vift. 🙂 Så att jag lätt kan höra henne då hon älskar att sova i vagnen.

 51. Gabriella

  Fantastiakt att få vinna denna babyvakt när bebis ganska snart anländer. Detta skulle betyda jag som först föderska bli lugn att alltid få höra mitt barn när jag eller min man befinner oss i ett annat rum.. Att kunna ta med mig den när vi åker iväg och veta att när man är borta så hör jag allt.

  Hoppas på denna vinst och håller minna tummar!

 52. Madelene Elg

  Då jag haft dåliga erfarenheter av mina förra babyvakter, så pass dåliga att jag slutat att använda det, skulle jag vilja vinna en som man verkar kunna lita på. Kom in på tävlingen av en ren slump och kände att den här babyvakten verkat vara något för oss nu när vi ska ha barn i maj. Håller därför tummarna för vinst och tusen tack för en bra sida!

 53. Sofia

  Hoppas jag kan vinna denna fina babyvakt då vi inom en månad ska flytta och vår son ska få börja sova i eget rum. Nu efter 8 månader så kände vi att det är dags för eget rum även fast jag vaknar nån gång under natten för att kolla så han andas och lugger bra. Han har alltid sovit hela nätter men för att lugna mammahjärtat lite under natten så skulle en babyvakt vara super för oss. 🙂

  Hoppas hoppas!

  Ha en fin dag 🙂

 54. Riikka

  Jag har haft babyvakten på varje natt sen våran äldsta dotter föddes 4,5 år sen. Nu är den slut och förbrukad! Jag är föräldrarledig med våran yngsta dotter som är född november -15 och skulle behöva en ny babyvakt så hon kan börja sova i eget rum och min make och jag kan få tillbaka vårat sovrum alldeles för oss själva. Jag skulle sova bättre och jag och maken få tillbaka iallafall en liten del av våran tid för varandra 🙂

 55. Viktoria

  Ohoj vilken bra tävling för i precis detta nu tillträder vi vårt nya hus och då ska vår lilla Juni få eget rum. Därmed är det på sin plats att vi skaffar en sån här, så onekligen bra timing. Håller alla tummar och tår att just vi vinner! 🙂

 56. Nathalie K

  Åh skulle vara en toppenvinst nu när bebis snart anländer, bf 29/4. Bor man i hus så känns det väldigt smidigt med ett babylarm då man kan bära med sig det när bebis sover. Ett babylarm var något jag saknade med första dottern men gärna skulle vilja ha nu.
  Hoppas på denna otroligt fina vinst 🙂

 57. Denice

  Hoppas jag kan vinna en sån fin babyvakt, hade varit perfekt då min sambo jobbar borta mycket och jag är ensam med våran son. Den hade kommit till stor användning när jag ska gå runt huset med våran hund. Dessutom ska vi nu få en till liten som hade varit skönt att man hade 100% koll på när man är i ett annat rum. 🙂

 58. Johanna

  Jag skulle bli SÅ otroligt glad om jag vann denna som skulle användas flitigt till min dotter Livia som ska få eget rum!
  Vi är mitt uppe i en flytt (=tidskrävande och dyrt som sjutton) och får prioritera bort sömn på kvällarna för att hinna flyttpacka. Vore därför skönt att ha denna då man kan prioritera att packa istället för att gå in och kolla så att allt står rätt till med henne, precis som du säger, för att sedan få några timmars sömn (förhoppningsvis!)

  Sen är det ju en bonus att man kan ha en bild på sitt hjärtegryn på den, ytterligare en anledning att inte behöva gå in och kolla på henne hela tiden 🙈 Kan man vara kär i sitt eget barn?

 59. Malin

  Skulle faktiskt inte vilja vinna åt mig själv denna gång, utan till min storebror och svägerska. De väntar sin knodd i maj och det vore fantastiskt att få skämma bort dom med en babyvakt <3

  Jag har själv en babyvakt till min dotter och vet hur smidigt det är, man kopplar av på ett helt annat sätt trots att bebis sover i annat rum/vagnen ute.

  Hoppas hoppas hoppas! 😀

 60. Emelie Andersson

  Min son på fyra månader har äntligen börjat sova på kvällar och nätter. De första tre månaderna var tuffa med magont hela nätterna igenom. Vi vågar inte låta han sova själv i fall att han skulle vakna och vi inte skulle höra det. Tänk om vi hade ett babylarm, då skulle vi få lite egen tid om kvällarna.

 61. Emelie

  Jag hade velat vinna denna babyvakt då jag nyligen blivit tvåbarnsförälder och när lillebror sover vill jag kunna prioritera storebror och nu när våren är på ingång och man tillbringar mer tid ute hade en babyvakt varit super. då jag kan slappna av som förälder medans lillebror sover inomhus och jag kan leka ned storebror på altanen men snabbt kunna höra när lillebror vaknar. Sån bra grej!!!

 62. Emelie

  Då min lilla dotter snart ska flytta in i sitt alldeles egna rum så vore detta perfekt, kan inte heller slappna av helt utan måste kolla till henne då och då : )

 63. E

  Här hemma har vi tvillingar på tre veckor. De har redan börjat störa varandra i sömnen och skulle behöva sova isär ibland, speciellt på dagarna. Vi skulle då behöva ett larm så vi tryggt kan hålla koll på båda. Tack för en inspirerande blogg!

 64. My Martinsson

  Den låter ju super bra! Att kunna låta mina barn sova i egna sängar och ute i vagnen betyder mycket spring för mig dag som natt, jag vill kunna ha koll. Super bra med lite strålning också!! Att kunna vara ute och pilla i trädgården även på kvällarna när barnen sover är ju ett plus.

 65. Erica

  Min lille kille ska precis som din börjar sova själv och jag har panik över detta, men han sover bättre när han sover själv och nattsömnen är viktig för honom. vaknar nu flera gånger per natt och kollar till honom, det hade varit så skönt att vinna detta snygga babybarn från capidi som kan lugna mig lite på nätterna.

 66. Nathalie

  ÅÅh detta snygga babylarm hade varit perfekt till våran lilla dotter på snart 1år. Vi har precis köpt hus, och flyttar till sommaren. Det är med skräckblandade känslor som hon då ska få eget rum. Det kommer såklart göra att vi inte vaknar av varandra, MEN det kommer underlätta min sömn att jag faktiskt kommer kunna höra henne snabbt om det är något. Sen får ju larmet gärna stå framme också, supermysigt att man kan välja kort själv till de.

 67. Mathilda

  Min lilla prinsessa ska börja sova i sitt egna rum och denna babyvakt skulle vara super bra. Den är både praktisk och jätte snygg. Ska bli spännande att låta lilltjejen sova i sitt egna rum då hon störs i vårt rum för att min man snarkar. Det vore roligt att vinna!
  Tack för ett bra inlägg och blogg.

 68. Emilia

  Denna skulle vara perfekt för oss med tre små barn och då jag jobbar natt så är sambon ensam hemma 3-5 kvällar per vecka och måste då ut med hunden och lämna barnen ensamma (sovande) en liten stund, denna skulle iaf göra mig lugn för då kan han ha med sig den och hör då om barnen vaknar. Sen även perfekt när man är utomlands och kanske vill sitta ute på balkongen men höra om barnen vaknar. Just denna var ju så himla fin också och kul att man kan designa den lite själv 😍

 69. Emelie

  Åh att det finns sådana smarta (& snygga dessutom) produkter, utan att man vet om det. Här har jag den dotter på snart 6 månader och sen hon föddes har jag kollat henne var och varannan timme. Sömnen är inte den bästa för min del. Och har haft ångest på när hon ska börja sova i eget rum hur det skulle gå. Tänkte nästan lägga in en madrass på golvet för att kunna titta till henne. (Kontrollbehov) kan du sova bättre med denna så hoppas jag också kunna göra det.
  Håller alla tummar som går och hoppas på vinst.
  Många kramar

 70. Jennie

  Vår son föddes i v26 det gjorde att vi spenderade månader på sjukhus med övervakning. Han är nu 19 månader och vi har inte flyttat in hans säng än till hans rum, då jag vill se så att han andas och mår bra. Skulle verkligen underlätta sovstäderna ute i vagnen oxå då jag springer och tittar till honom hela tiden. Hoppas på att vi vinner så mamma kan låta miniman sova i sitt eget rum och ute i vagnen oftare★

 71. Linda

  Jag vill jätte jätte gärna vinna eftersom jag väntar mitt första barn, allt kommer vara nytt för mig och min sambo och oron kommer vara så stor i början! Så därför hade denna baby vakt vart super bra som hjälpmedel och underlättat vår vardag!
  Tack för en fin och inspirerande blogg med både barntips och en inredning som är goals! ⭐️❤️ Kram!

 72. Jacqueline

  Detta vore ju drömmen för oss! Vi har en liten tös bökar runt väldigt mycket ena sekunden och andra hör man ingenting. Så har hon gjort sen hon kom till världen, vilket resulterat i en mamma och pappa som inte kan sova utan att vara uppe och springa ett x antal gånger på nätterna. Det har nu blivit så att har hon inte skrikit till på 2 timmar så måste jag gå upp och kolla så allt är okej. Detta vore ju kanon då vi skulle kunna ha koll på henne utan att man är orolig att man missar det där lilla pipet eller gnället. Hoppas på det bästa och håller tummar och tår!:)

 73. Markus

  Jag skulle absolut vilja vinna den här fantastiska babylarmet. Har läst på och den har många bra funktioner som vi saknat med det babylarm vi har idag. Min sambo har en lite hörselnedsättning vilket gör det omöjligt att inte ha babylarm även när sonen sover inomhus om ingen annan än hon är hemma. Hon är ledsen för att hon flera gånger missat att lillen vaknat och inte vet om han varit vaken länge. Hon hör helt enkelt inte de där första små ljuden bebisar gör, utan först när han vaknat till och skriker ordentligt. Hon upplever det här mycket jobbigt. Nu sover vår son mycket bra och vi har inte haft användning för babylarm på ett tag, men snart ska vi ha ett litet syskon och oron att inte höra och att anknytningen ska ta skada på grund av detta har börjat vakna. Att Capidi har både ljus- och vibrationssignal gör att hon egentligen inte ens behöver höra babyvakten utan kan bli varse genom vibration och då kunna gå och titt till bebisen. Tänk så fiffigt! Det har jag inte sett andra larm som har.
  Håller tummarna hårt och hoppas på tur, så kanske vi kan slappna av och njuta mer av stunderna (som ibland inte varar så länge) när bebisen sover istället för att gå på helspänn och bara lyssna ifall det hörs något ljud från sängen/vagnen. Vi skulle använda babylarmet varje dag och det skulle verkligen innebära en trygghet för oss 🙂

 74. Therese

  Hej! Åh skulle passa perfekt med en babyvakt. Då jag har två barn och har mist min sambo så har jag det fullt upp att springa och kolla i barnens rum. Då jag har blivit så himla orolig sen han gick bort 🙁

 75. Emma Petrini

  Hej! Jag väntar mitt första barn med bf den 5:e juni och skulle kännas så himla tryggt att ha ett sånt här larm när vi ska börja flytta över henne till sitt egna rum. Eller bara att ha när man själv är i ett annat rum. Tyvärr så har vi dåliga erfarenheter utav plötslig spädbarnsdöd och andningsstopp på nära vänners barn. En som tyvärr är väldigt sjukt och inte kommer leva så länge till. Skulle vara super skönt att veta att man har ett extra stöd så man kan slappna av lite.

 76. Linnea

  99.6% av min graviditet är gången, 1 dag kvar och inget babylarm vi har. Att vinna vore toppen, så vi kan hålla koll på knodden från botten till toppen 👍😂

 77. Sarah

  Med sonen var jag nojig att lämna honom själv i sin säng så det blev ett evigt springande mellan sovrum och vardagsrum. När vi nu väntar vårt andra barn och större boende så lär det blir ännu mer spring och jag lär vara ännu mer nojig. Så tänk att då ha ett sådant fint babylarm som kan lugna en lite 🙂

 78. Josefine

  Hej! Jag har en dotter på 9 månader, vi ska flytta till en större lägenhet snart så ska hon få ett eget rum, då vore de ju toppen med en sån här. För ekonomin håller tyvärr inte riktigt på o köpa en ny, att leva på endast min mans lön är inte alltid kul :/. Man kan tyvärr inte unna sig så mycket, så nu hoppas jag på en vinst så man kan sova gott🙏🏼

 79. Victoria L

  Duktig tjej! 🙂
  Vi är där ni är, lillan på 7 månader ska börja sova i eget rum och jag vaknar också flera gånger bara för att hänga över henne och peta på henne. Skulle lugna mina nerver otroligt och göra det lättare att låta henne sova i eget rum 🙂

 80. Fanny Melander

  Hej! Jag har en son som är två år och jag har en grav hörselnedsättning. Det händer att jag inte hör när han vaknar på nätterna och det känns verkligen inte roligt… Det påverkar också min egentid på kvällarna, då jag måste vara nära rummet så nära som möjligt. En babyvakt skulle underlätta både mig och min son så otroligt mycket!
  Ha det så bra!

 81. Neval

  Hej! Jag väntar mitt första barn snart och det är den djungel med saker man behöver och jag har svårt att veta vad som faktiskt är bra. Du verkar alltid välja produkter med kvalite så jag hade gäääärna vunnit detta babylarm, inte bara för att vi kommer behöva ett utan för att det hade varit skönt att stryka en kostnad också då jag och killen är studenter!

  Håller tummarna i hopp om vinst 🙂

 82. Sara zakrisson

  Hej!
  Jag skulle med glädje vilja vinna detta larm, dels för den otroliga designen man kan skapa men också för att jag är precis som du och kollar mina barn när dom sover. Min minsta tjej är 10 veckor och har inte kunnat sova just något i vagnen ute för det är helt enkelt för kallt att ha dörren öppen för att kunna höra henne.
  Jag önskar så gärna att kunna vinna då ekonomin för att köpa ett eget inte finns just nu & för att alla barn mår bra av att sova ute en liten stund, och mamma mår bra av att slippa kolla 😉

  Kram!

 83. Nina Lidesköld

  Jag vill gärna vinna denna babyvakten då vår förra gick sönder och vi har en babis nu som är 11 dagar gammal idag. 12 dagar gammal imorgon. Så en babyvakt hade inte varit fel som man själv kan designa dessutom med en bild på sin/sina knoddar.

 84. Elin

  Här sitter jag, två dagar över bf och gravidgråter och känner mig så trött på att vara gravid. Vill helst bara ligga på soffan men samtidigt kommer den där känslan hela tiden att jag måste boa klart. Det enda som är kvar nu på listan är faktiskt ett babylarm och jag vet hur mycket jag använder storasysters (som hon är för liten för att sluta med). Och ska man ha två enheter är det ju helt perfekt att kunna designa det så fint med bild. Så håller alla tummar och tår nu att lillebror får sig ett eget larm ☺️

 85. Maria Ferm

  Skulle bli så glad om jag fick detta larm. Har en liten tjej på 10 mån som framöver ska börja sova i eget rum och då skulle detta larm vara perfekt att ha. Skulle kännas som en stor trygghet att kunna höra henne direkt och skönt för vår lilla Alice att vi kommer direkt när hon vaknar. Tror att detta larm kan göra att förflyttningen till eget rum blir bra för båda oss som oroliga föräldrar och för Alice.

 86. Marie nieminen

  Åhh detta skulle passa perfekt nu när min kille ska få sova i sitt egna rum när lilla syster kommer i sommar. Kan jag ändå slappna av på natten det lilla som går mellan amningen 😁

 87. Linda Pihlfelt

  Vårt första barn hade kolik i tre månader och sömnlösheten var ett faktum. Hon är nu snart fyra och sover äntligen ganska lugnt men nu kommer nästa utmaning då lillasyster är beräknad till juli. Vi har flyttat till hus och jag inser att ett 2-planshus har sina nackdelar så sovrummen är en trappa upp. Då vi är oroliga för ett kolikbarn igen vore det helt underbart att kunna slappna av när barnen sover o h veta att vi alltid hör dem. Skulle göra våra liv så mycket lättare och att det är en snygg detalj i barnrummet gör det bara ännu bättre. Jag hoppas!

 88. Therese

  Den skulle vara perfekt till min 5 månaders son då jag funderar på att han ska få börja sova inne i hans rum. Jag blev ofrivilligt ensamstående tidigt i denna graviditeten då min man hastigt lämnade oss efter en kort kamp mot leukemi allt gick väldigt fort på 11 dagar sen va han borta. Så detta skulle underlätta då jag är en väldigt orolig mamma istället för att ligga vaken och springa och titta till sonen så skulle denna babyvakt vara till fantastisk hjälp. 💗✊🍀

 89. Madelene

  Denna babyvakt vore verkligen toppen att vinna! Köpte en att ha till våran son som snart blir två år. Men den har självklart gått sönder. Nu har vi inte så stort behov av en till honom, men i juni ska han bli storebror och då är behovet stort igen. Skulle vara så skönt att ha en av bra kvalité och som inte går sönder direkt!

 90. Emilie

  Åhh vilket drömalarm!! Just att det är låg strålning är något som verkligen tilltalar mig!! Har en son -13 o dotter -15 som blev ett år nyss o precis som du vaknar jag ofta av att se till barnen! O även lillan vaknar en hel del, ibland undrar jag om hon väcks av oss och kanske skulle sova bättre i eget rum.. Jag har hörselskada så jag sover med en hörapparat på hela nätterna (gör ont att ligga på dem) ett sånt här alarm skulle kanske kunna ge oss fler sovtimmar!! 😃👏🏻
  Hoppas på vinst! ✊🏻
  Tack för du delar med dig av ert liv, bloggen är toppklass!! Kram på er! 💕

 91. Emma

  Åh.. Denna vinst hade verkligen varit guld värd! Vi väntar ett syskon i augusti, och vilken lättnad det hade varit med en babyvakt. När storasystern var mindre sprang jag mig gul och blå bara för att ha koll så hon andades. Kanske pga att jag förlorade en syster i plötsligspädbarnsdöd, kanske en mamma instinkt? Oavsett, så hade det varit skönt att få släppa lite på den oron med hjälp av en babyvakt. ✊🏻

 92. Louise andersen

  Hoppas på att vinna🙏🏻 väntar mitt andra barn och det skulle vara perfekt och få ha ert larm till barnen då min dotter fortfarande är liten när lillasyster kommer. Håller alla fingrar och tår!

  Med vänlig hälsning, louise

 93. Latifah

  Vår lilla tjej på 4 månader sover oroligt varje natt då hon ha sånna problem med sina rapningar
  Resulterar att det är jag som går upp då mannen inte hör 🙁
  Hade ju varit toppen att vinna så han kan ha den vid sin sida av sängen, så kanske jag kan få avlastning i detta jobbiga nu :/
  Håller alla våra tummar

 94. Caroline

  Det vore fantastiskt att få vinna denna babyvakt, då vi bor i ett stort hus och jag att kunna slappna av nere i vardagsrummet när Nova ligger två våningar upp vore så skönt. Men med ett oväntat läckage i taket så måste alla utgifter som inte är ett måste dras in då all fokus och ekonomi ligger på taket just nu. Vilket gör att viktiga saker som ej är akuta tyvärr bortprioriteras.

 95. Michelle

  Nu håller jag alla tummar jag kan! Vi har sovrummet på nedervåningen och både vardagsrum, kök och en mysig altan på ovanvåningen som vi för det mesta är på. I sommar beräknas lillebror komma och då vore det perfekt med ordentlig babyvakt. Särskilt som storasyster stojar och leker mest hela tiden så tror jag att vi skulle ha användning av den även under dagtid!

 96. Emelie Jensen

  Hej! Usch vad jag känner igen det där ”kolla till så att de andas”. Lina är snart 7 månader och vi har vant henneatt sova i egen säng nu, nästa steg är nu eget rum! Min man snarkar och pratar i sömnen så han väcker henne på natten :/ vilket har resulterat i han han sover i gästrummet!
  Det mår verkligen inte vi bra av – småbarns perioden är tuff ändå, och jag behöver få kramar på kvällen!
  Därför är jag i stort behov av en bra babyvakt! Och tusen tack för ett bra inlägg!

 97. Sandra

  Hej!
  Denna vinst skulle vara perfekt till våran 10 veckors dotter tills hon ska börja sova i eget rum. Då pappa jobbar natt flera gånger i veckan så skulle detta underlätta för mig 😊
  Kram

 98. Sette

  Min son är 11,5 månad och sover fortfarande hos oss. Han sover i egen säng en kortare stund och sedan vill han till vår säng. Han ammas fortfarande och jag är hans levande napp. Efter snart ett år så vill jag verkligen få sova minst 3-4 h på raken (nu kan jag vakna var och varannan timme). Jag vill testa att flytta ut hans säng till hans rum och se om det förbättras men har ingen babylarm. Jag hoppas jag vinner detta och kan börja testa snart. Tack för en grym tävling! Samt tips om babylarm, väldigt viktigt med låg strålning.

 99. Hillevi

  När vi skulle ha vår nr 1 så valde vi bort att köpa babylarm. Tänkte det var onödig. Som Jag saknade det! Ljumma sommarkväll nät dottern somnat o vi ville sitta ute blev det ett fasligt springandes fram o tillbaka. O kalla vinterdagar när hon sov ute i vagnen fick fönstret stå öppet för att vi skulle höra henne. Ja jag insåg att det kanske inte var rätt sak att prioritera bort.. Nu när vi väntar nr 2 hade det vart härligt att ha denna sak som underlättar för oss att hålla koll nät mini sover, samtidigt som vi kan ha fullt fokus på storasyster!

 100. Teres

  Vi ska snart bli tvåbarns föräldrar (i Juli) och jag minns så väl när min dotter var bebis att vi sällan kunde slappna av och var oroliga ständigt. Detta babylarm hade hjälpt oss att kunna slappna av mer inför barn nummer två, det hade verkligen varit en trygghet att ha!

 101. Pauline Bergmark

  Vilken vinst det skulle bli 😊😊!! Jag skulle vilja vinna då min dotter lyckats haft sönder två st babylarm! När hon slängde den första enheten i toan så köpte vi en ny, Philips. Två dagar senare lekte hon den nya enheten och strax låg den där på golvet i två bitar! Så 1500 kr fattigare och irriterad!
  Det skulle därför vara fantastisk att vinna !!!

 102. Evelina

  Hej! Vi är en sån familj som inte får sova riktigt ordentligt på nötterna tyvärr… Vi har 3 pojkar på 5, 3 och 1 år.. Ingen av dom sover i sin egna säng hela nätter.. Detta resulterar i att vi föräldrar har väldigt ont i våra kroppar då vi trängs 5 st i vår säng.. Våra 2 äldsta barn delar rum och kanske skulle de va en trygghet för dom om de visste att vi kunde höra dom på nätterna när de vaknar (även fast jag alltid vaknar då jag inte riktigt sover helt 100) och komma in för att få dom att somna om. Kanske detta skulle va början till bättre nätter för hela familjen 😏
  Hoppas på tur 😊

 103. Adina Rönnberg

  Vi hoppas på att vinna denna till minsta dottern. Hennes rum är i renovering just nu så hon ska kunna sova själv där inne sen. Så denna produkt vore perfekt. Då kan vi även hålla koll på vem av barnen som vaknar😊

 104. Lina Alm

  Jag har haft samma problem som du – och har inte sovit en hel natt på ett år nu. Leonora vaknar 3-10 gånger per natt fortfarande. Ibland fungerar det med att stoppa in nappen igen, men ibland är det mat som krävs. Har inte ”vågat” låta henne sova i eget rum eftersom hon vaknar så ofta – då blir jag ”lidande”. Men hade varit kul att testa om hon skulle sova bättre i sitt eget rum-i sådana fall hade ett sådant larm behövts!😍

 105. JohannaIsabella

  Jag skulle vilja vinna babylarmet för att jag vill vår dotter ska börja sova i sitt eget rum men precis som du så måste jag hela tiden kolla till henne på nätterna så jag vet inte hur jag ska våga ta steget. Är rädd att jag inte ska höra om hon vaknar, men detta skulle nog underlätta väldigt mycket! =)

 106. Nina

  Åh! Jag vill verkligen börja öva att min 6 mån dotter ska sova i eget rum med förhoppningen att både hon & jag ska sova bättre då vi inte kan störa varandra, dock har jag inte vågat testa än eftersom vi inte har någon ”barnvakt”.. Känns för läskigt att ha henne i eget rum och inte kunna ha koll på om hon vaknar. Och när man gått hemma länge har man tyvärr inte pengarna över att bekosta dessa heller så denna vinst vore toppen! Då kanske vi alla kan få sova bättre 😍

 107. Rebecca

  Jag skulle vilja vinna för att kunna slappna av om nätterna då jag inte känner att jag kan slappna av när inte sonen sover nära, så att jag kan kontrollera. Detta skulle bli bättre med ett sådant larm, då skulle jag kunna slappna av och tror hela familjen skulle sova bättre, min son, min sambo och jag själv.
  Nu håller jag mina tummar och tår på vinst! 😍🌸

 108. Anna

  Lillebror Valdemar 7 månader vaknar 4 gånger per natt… sova i sitt egna rum kanske är lösningen? Utan larm vågar vi dock inte vara isär på nätterna. Hoppas, hoppas att vinsten landar hos oss, så kanske jag kan bli lite piggare i huvudet inför jobbstarten 1 juni.

 109. Sara

  Det hade varit guld värt att vinna detta babylarm! Malwa verkligen ääälskar att sova ute i vagnen och för närvarande får jag springa som en jojo till och från ytterdörren för att hålla koll på henne. Som det är nu vågar jag i princip inte göra någonting medan hon sover ute (även om det handlar om 2 timmar) för att det känns som att hon ska vakna vilken sekund som helst (ja, du kan ju tänka dig). Hade jag vunnit detta babylarm, så hade jag känt att jag äntligen kan andas ut och kanske vara lite effektiv medan barnet sover, till exempel dammsuga, tvätta eller liknande. Vore drömmen ✊🏻🍀

 110. Sabina

  Vilken grym tävling!
  Jag skulle verkligen bli lycklig av att vinna denna babyvakt. Vi har en dotter på 2 år hemma och en liten påväg som väntas i oktober.
  Till dottern hade vi aldrig något sådant eftersom vi bodde i lägenhet när hon var bebis men nu har vi flyttat till hus och är i större behov av babyvakt tills att nästa bebis kommer.
  Jag tror verkligen det skulle underlätta att ha ett larm när barnet/barnen sover ute eller bara när man grejar med stora tjejen och den lilla sover längre bort.
  Babyvakt är dessutom en av de få sakerna som vi behöver och tänkt införskaffa inför detta syskon då vi har mycket sparat från dottern redan.
  Tack för en fin tävling!

 111. Mika

  En bebis som älskar att sova i vagnen ute och som även snart ska få flytta till sitt egna stora rum går inte riktigt ihop med en hönsig mamma… Då tidigare babyvakt Gav upp så har jag sprungit som en tok fram och tillbaka för att kolla så allt är bra… Så det skulle sitta suveränt bra att vinna en sådan! 🍀✊🏼
  // hönsig mamma & Melanie

 112. Kajsa Johansson

  Hej fina Emelie. Väntar mitt första barn som innebär en sån stor lycka för mig & min sambo så klart. Allt som vi önskar att vi kunde köpa går inte riktigt ihop i hur vi lever just nu. Jag är mitt uppe i min utbildning så att vi har helt enkelt valt bort att köpa ett larm. Men just detta har vi titta på så många gånger. Om vi skulle vinna skulle vi känna oss lite tryggare inför bebisens ankomst, längtar!!!

  Å så måste jag också säga att jag är en trogen läsare som är lite dålig på att kommentera, (skäms på mig) som du ser nu är jag först vilket visar på att jag verkligen STALKAR din blogg, haha puss!

 113. Filippa

  Åh jag hade blivit så glad om jag vann! Just nu ammas det upp till sex ggr per natt (puh) och sömnen börjar tryta… Med ett larm kunde vår son oxå ligga i ett annat rum och kanske inte vakna lika ofta om han inte ”luktar mamma”
  Tack för en härlig blogg 💕

 114. Sara

  Jag skulle verkligen behöva detta andningslarm då jag sover väldigt dåligt om nätterna pga just detta, rädd att barnen ska sluta andas.
  Skulle va guld att vinna och få en god nattsömn som jag inte haft på länge.
  ”Håller tummar och tår” 😊

 115. Mathilda

  Skulle jätte gärna vilja vinna då vi har två barn hemma och den stora tjejen sover bra men lillebror på 9 månader sover fortfarande imellan oss och vaknar varannan timme som han gjort sen han föddes, störs mycket av oss. Skulle vilja att han sov i eget rum men vågar inte ha han där utan barnvakt och barnvakten vi har nu räcker inte ända in till hans sovrum utan att det bryts. Skulle så gärna vilja vinna så man kanske kan få en hel natts sömn.

 116. Emina

  Oh jag vill såååå gärna vinna detta pris!! Vi har precis flyttat till ett enplansradhus och mina döttrars rum är en bit ifrån vårt sovrum tyvärr. Jag går precis som du upp flera gånger för att se om de andas, dra på täcket osv (inbillar mig bl.a. att jag hör ljud från dem haha). Vår gamla babymoniter har tackat för sig då min 2-åring var liiite för klåfingrig :). Jag brukar dock verkligen aaaaaldrig vinna något, men skam den som ger sig hehe. Så snälla välj mig!!

 117. Erica

  Ohhh precis vad vi behöver nu när vår stund är kommen för samma projekt med Tove 5mån som strax ska börja sova själv i nya rummet som blir klart i nya huset om 2mån!

 118. Cassandra

  Min underbara syster fick för 7 månader sen en liten dotter som har massa olika ljud för sig när hon sover.
  Min syster är självklart orolig för allt som kan hända, och sover väldigt dåligt när lillan ligger och gör massa ljud.
  Ett sånt larm hade varit perfekt, så hon skulle kunna börja sova i sitt rum, och både mamma & dotter skulle få en bättre sömn för att orka med.
  Tack för en bra blogg!:)

 119. Camilla

  Hej Emily,

  Först och främst måste jag säga att jag fullkomligt älskar din inredningsstil samt ditt öga för detaljer. Mina två barn, 3 år och 9 mån, samt min man och jag har äntligen köpt ett parhus! Vi har sparat och sparat under sååå lång tid och nu äntligen ska vi flytta från vår trånga lägenhet. Barnen ska få varsitt rum och vi ska få sova (förhoppningsvis) hela nätter snart! Kan säga att jag kikar in här titt som tätt för bästa inredningsinspirationen och hade jag kunnat så hade jag helt kopierat ditt hem och hur du lyckats få ert hem så ombonat och hemtrevligt 🙂 Flickornas rum är det finaste jag sett!

  Nu till tävligen och till varför jag skulle bli så otroligt glad över att få vinna babylarmet. Vi kommer snart att ha två våningar och en liten, liten trädgård 🙂 Vi måste därför investera i babylarm så att vi kan höra om våra små kottar skulle vakna. Eftersom det är så galet mycket saker som ska införskaffas till det nya hemmet och jag fortfarande är föräldraledig (inte så mycket pengar just nu) hade det varit en fantastiskt stor hjälp till vår familj! Vi skulle bli innerligt tacksamma för denna gåva!

  Hoppas, hoppas på lite tur! Tack för en härlig blogg och för att du delar med dig av ditt liv och ditt vackra hem!

  Kramar från Camilla.

 120. Malin

  Vår dotter är bara några veckor yngre än Junielle, och vi håller nu på att renovera det rum som ska bli hennes eget! 🙂 Hennes rum kommer vara i andra änden av huset, vilket känns obehagligt då jag, precis som du, kollar om hon andas hela tiden.. Ett babylarm är därför ett måste för oss då rummet står klart, och detta var ju bara SÅ fint! <3

 121. Marina

  För vår gamla håller på att sönder och det är jobbigt att inte kunna höra storasyster ropa efter en då den väljer att stängas av då och då! Så man kan inte riktigt slappna av!

 122. Karro

  Åhhhhh vilken vinst! Ska förklara mitt familjeliv just nu. Tre barn, 9, 5 och 1 år. Har lilleman i eget rum och oerhört ful babyvakt som jag inte tror funkar ypperligt då sonen är mycket ledsen när jag hämtar. Är ofta ute i trädgården på dagarna och lillen sover inne. Skulle behöva en med lång räckvidd. Dessutom har vi kontor i garaget som inte sitter ihop med huset. Med denna skulle vi kunna jobba där och veta att vi hör om lilleman vaknar. Åh hoppas hoppas hoppas.

  Måste säga att din blogg är superfin och inspirerande!

  /Karro

 123. Sara E

  Åh vilken bra tävling! 🙂 Jag önskar att vinna detta då jag har precis samma ”problem” (kollar ständigt att lillkillen andas osv). Utan en sån här lär jag väl aldrig ta steget att låta honom sova själv haha 🙈🙊

 124. Sandra

  Oh denna tävling passar mig (oss) perfekt nu! Vi har kämpat med vår dotters sömn sedan hon var ett par månader gammal och ligger back en hel del sömnmässigt. Det blir många uppvak på nätterna och det börjar bli ganska frustrerande och jobbigt både psykiskt och fysiskt. Har dock märkt att hon sover så mycket bättre ensam i rummet på dagarna. Vågar dock inte låta henne sova i eget rum om nätterna ännu då hon bara är 7 månader, men med ett babylarm skulle vara räddningen 🌸💫💕⭐️

 125. Sofia W

  Det vore helt underbart att vinna detta babylarm. Vi har tänkt att börja natta våran gosse i sitt rum i hopp om att vi (jag) ska få sova mer på nätterna. Det skulle kännas så skönt om vi visste att vi hela tiden kunde höra honom. Dessutom är inte ekonomi den bästa när man är föräldraledig så det skulle verkligen hjälpa till på flera sätt att få vinna!!
  P.s. Jag älskar din blogg har följt den till och får under väldigt lång tid!!

 126. Milllans

  åh håller tummarna! Vi har inte hittat någon som fungerar i vårt hus just pga räckvidden men denna hade passat oss perfekt. Vi är lite trötta på att inte kunna använda våra telefoner efter dottern på 1,5 år somnat eftersom vi använder FaceTime röstsamtal som babymonitor. Haha alla sätt är bra eller hur man säger. Håller tummarna.kram

 127. Izeta

  Min lille son sover hela nätter och jag går fortfarande in och tittar till då och då haha! Hade varit skönt att slippa gå upp ur sängen! Jag har inte skaffat något babylarm pga strålningsrisk men detta verkade ju tryggt!

 128. Milllans

  Åh håller tummarna ✊ vi har inte hittat något som fungerat i vårt hus just pga räckvidden, men denna hade

 129. evelina

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta babylarm då jag som mamma til tre små pojkar , varav äldsta pojken är 4 år , mellanpojken 2år och yngsta pojken 4 månader. Jag bor helt fantastiskt fint på en gård med flera olika djur och jag satsar helhjärtat på mina hästar. Med denna babywatchen hade jag kunnat gå ut i stallet och göra saker där när barnen sover för kvällen och därmed kunna ägna barnen mer uppmärksamhet när de är vakna och jag och maken som annars jobbar utomlands, skulle kunna sätta oss på altanen med varsitt glas rose’ utan oroa oss för någon av barnen vaknat . Tänk att få duscha ifred utan ha barnen med in i badrummet,Skulle vara helt fantastiskt !

 130. Johanna

  Jag har en dotter som är född nästan samtidigt som din junielle, hon har haft en kämpig start i livet med kolik och vi har haft det minst sagt tufft. Hon är ett barn som behöver känna mycket närhet och har svårt att sova själv.Vi hade gärna velat ha ett sådant här babylarm då hon ofta vaknar på kvällarna/nätterna och då hade vi inte behövt springa upp oc kolla hela tiden.
  Mvh: Johanna

 131. Johanna

  Om jag skulle vinna detta babylarm skulle jag vara lika lyckligt lottad som du Emily! Nu har jag kaos med min minsta som vaknar ja tro det eller ej men mellan (6-8ggr per natt!!) av pappas snarkningar av katten som börjar leka av att det blir varmt i rummet! Anledningarna är många och jag är livrädd att ha honom i vår säng! Jag önskar jag kunde flytta honom till ett annat rum så han också kan få må bra! Det är så viktigt! Och det här larmet verkar kanon! Jag hoppas hoppas på tur! Och Gud så snyggt det var!!

stats