EMILYSLIV

ETT VÄLDIGT TREVLIGT EVENT

DSC_0001Igår var jag inbjuden till ett event inne i stan. Flera olika företag höll riktigt spännande presentationer! Stora företag som Ellos, Boozt, Yves Rocher, Gymgrossisten, Bodystore, Sarenza, Lekmer och Cdon.DSC_1012Alltid lika kul att träffa nya och gamla ”bloggkollegor” och även få ett ansikte på många av dem som man mailar med dagligen. 🙂DSC_0004Duktiga Hanna (Barnrumsinspo) höll även hon en presentation! 🙂DSC_0006 DSC_0007 DSC_0010 DSC_0012Mingel och tilltugg.
DSC_0023 DSC_0036Hos Yves rocher gjorde vi skin-tester, för att se om man t.ex. har bra näring och fukt i huden och vilka produkter man bör ha för just sin egen hudtyp. Dessa tester kan man göra i alla deras butiker! tips. 🙂DSC_0074-2Jag är väldigt yt-torr i min hud men har bra med näring. Så jag fick med mig lite Yves Rocher-produkter hem som ska ge mig en riktig återfuktande boost! Ska bli kul att se om jag märker någon skillnad. 🙂DSC_0016Vi överöstes med goodiebags av alla fantastiska företag!DSC_0062-2Skötväska, sällskapsspel, Minions mugg och kuddfodral av Lekmer. Leilas kokbok, tv-spel, mugg, godis, presentkort och träningstights från Cdon.DSC_0066-2Lite produkter från Ellos egna märke ”Beauty by Ellos”, min absoluta favorit sedan tidigare som jag använder varje dag är läppglanset, så blir kul att prova i en annan färg. Och en helt ljuvlig scarf i en härligt vårig mintfärg av märket Tiger of sweden från Boozt!DSC_0082-2Diverse proteinprodukter och träningskläder från Gymgrossisten och Bodystore. Samt presentkort från Sarenza. 🙂DSC_0049Tusen tack alla härliga människor för igår! Supertrevligt! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sara N

    Hej! Bestämmer du över utformningen av reklam på din blogg? Måste säga att reklamen som poppar upp och som man måste trycka bort (som jag alltid misslyckas med 100 ggr) är lite irriterande 😛 tar en massa tid och tålamod innan jag äntligen får fram dina inlägg som jag är ivrig att läsa XD
    /en med touchtelefon och klumpiga fingrar!

stats