EMILYSLIV

SWANBODY LOVES YOU!

DSC_0565Ja jag erkänner, jag har fått lite dille på svanar… Det är ju så himla fint, och de är ju väldigt vackra djur även om jag tycker de är lite läskiga. 😉 Lite ”svan-nytt” som ska få flytta in i Junielles rum så fort det blir klart.DSC_0569Vi ska fortsätta med taket där inne nu.. Tanken var ju att vi skulle blivit klara i helgen men den där svensexan snodde liksom allt fokus. 😉 Så ja nya tag nu så att vi blir klara i veckan. Längtar ju ihjäl mig tills jag får bygga upp hennes Sebra Kili säng, garderober osv som bara ligger här hemma och väntar i kartonger.DSC_0572Och så bädda med detta, sätta upp hennes nya sänghimmel osv osv. Vill inreda nuuuu. 😀DSC_0581Det söta påslakansetet och kuddarna hittade jag hos Zara home, tycker det var så bra att påslakansetet fanns i flera olika storlekar. Handlar ofta barnens kläder på Zara men just Zara home tycker jag är en väldigt rörig butik och man hittar sällan något, meeeen ibland lyckas man hitta små guldkorn, som dessa! 🙂 Kudden formad som en svan kommer från Bestkids.DSC_0573Nu ska jag gå upp och heja på maken så det där taket kommer upp någon gång! 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats