EMILYSLIV

GREY GREY GREY

DSC_1650Jag får in mängder med frågor dagligen om vad vissa saker kommer ifrån osv, jag brukar ju svara på det mesta i mina inlägg men tänkte ändå svara på de allra vanligaste sovrums-frågorna här nu. Ni är t.ex. många som frågar om vår sängkappa, jag tycker den passar så himla bra med vår sänggavel. Ni hittar den HÄR och färgen vi har är varmgrå. De blåmönstrade örngotten hittar ni HÄR, och de blå kuddarna HÄR! Just nu får man dessutom 20% rabatt på din beställning inkl. möbler HÄR med kod 335426.

Vi har alltså bara resårmadrasser och bäddmadrass från Ikea, sängben från Prettypegs och sänggavel från Jotex. 🙂 Gardinlängderna kommer från Ikea. Världens bästa underlakan har jag skrivit om tidigare och det inlägget hittar ni HÄR!DSC_1185-720x1080Sängborden är ni också många som frågar om, det är ett riktigt fynd för endast 249kr/st på Ikea. Dem är i plåt och löjligt enkla att montera, inte en enda skruv! 🙂 Bordslampan kommer från Hemtex och även skärmen är därifrån och heter ”Laura”. 🙂 Är det någonting annat ni undrar över så fråga på! 🙂

Idag har jag hunnit måla fönster och balkongdörren i Junielles rum, golvet kommer på plats imorgon och sen är det bara lister kvar, det närmar sig färdigt! 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nicole

  Är puffen i samma tyg som sänggaveln? Beställde nämligen gaveln men tyget kändes lite för ”billig” i kvalité.

 2. Hanna

  Hallå vilken fin sänggavel!? Men eran är väl inte konstläder?! Kollade på jotex hemsida men hittar bara med konstläder i svart?

 3. jessicalauren

  Jätte fint! Får man fråga vart du har köpt guld ramarna? Jag har letat som en tok efter guld ramar till större prints men hittar ej!

  Tacksam för svar.

  Kram

stats