EMILYSLIV

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN!

Här kommer äntligen svaren på frågestunden, tror typ 70% av frågorna var i princip likadana så har fått sålla en del men tror alla ska få svar på sina frågor nu i alla fall. 🙂

Har du landat i att inte ha barnen på heltid?
Ja men det tycker jag att jag har. I början var det riktigt jobbigt att behöva finna sig i att jag bara skulle ha mina barn på halvtid. Nu har jag istället vänt det till någonting positivt. Den ena veckan får jag bara vara jag och fokusera på mig, jag försöker jobba mer den veckan och göra mer ”vuxengrejer” och så kan jag vara mamma till 110% andra veckan istället och det funkar väldigt bra. 🙂

Hur går det med kärleken, har du någon relation?
Ja jag har en ny relation sedan ca ett halvår tillbaka och det känns väldigt bra. När jag var som mest inställd på att jag ville leva singel ett tag till så dök han upp där och ändrade på det, haha. 😉

Undrar lite vad du har planerat för sommaren. Några semesterplaner med tjejerna?
Som det ser ut nu så har vi tre lediga semesterveckor tillsammans i sommar jag och tjejerna. Det blir några dygn på Leksands Sommarland första veckan, sedan en vecka ute på ön i stugan som vi besöker varje sommar. Sen har vi inga mer inbokade utflykter som det ser ut i dagsläget utan ska försöka vara hemma och ta dagarna lite som de kommer också, så skönt det med sommartid, vi bor ju i en riktig sommarstad också. 🙂

Har du idag en ”ok” relation med barnens pappa eller är det väldigt kyligt? Hur funkar det vid hämtningar och lämningar?
Vi har bara kontakt när det gäller barnen och det funkar väl absolut. Vi hämtar och lämnar alltid via förskolan på måndagar. 🙂

Vill du ha fler barn eller är du nöjd?
Som det känns just nu så är jag väldigt nöjd. Men man ska aldrig säga aldrig, vet ju inte alls vad jag tycker om några år. 🙂

Finns det något du tycker är extra viktigt i barnuppfostran, dvs något du trycker lite extra på som mamma?
Kärlek kärlek och kärlek är väl det absolut viktigaste. Jag är nog inte supersträng men såklart har vi gränser här hemma. Jag tror ändå mycket på att barnen får vara med och bestämma i viss mån. 🙂

Är det något i ditt hus du skulle vilja fixa just nu, något du skulle vilja renovera eller bygga till som du känner saknas?
Skulle väl egentligen kunna börja om överallt, haha. Nej men känner inte att jag villhöver renovera något invändigt just nu i alla fall. Det är väl i så fall att byta lite panel och dörrar utomhus jag känner att jag vill göra. Skulle nog behöva köpa mig ett nytt hus att gå loss i snart, haha. 😀

Du bloggar inte lika ofta längre, hur kommer det sig?
Det finns en ganska logisk förklaring till det och har väl känt att jag inte vet om jag vill dela med mig av den här eller inte. Men jag ”gick in i väggen” för några månader sedan, kanske inte helt otänkbart med det tempot jag hållt de senaste åren, det var helt enkelt ohållbart att jobba och hålla igång dygnet runt. Inspirationen fanns inte alls längre, jag hade inte alls kvar några kreativa idéer och kände överhuvudtaget inte igen mig själv. Nu är jag deltidssjukskriven och går hos psykolog och på rehab med avslappningsövningar och akupunktur för att lära mig hantera stressen, slappna av och förhoppningsvis bli mitt ”vanliga jag igen”, därav har bloggen hamnat lite i skymundan den senaste tiden och kanske får göra det ett tag till eftersom jag fortfarande är sjukskriven men kommer fortfarande uppdatera här inne såklart men kanske inte lika ofta som jag gjort tidigare, än. Men jag kommer såklart tillbaka! 🙂

Vilken maträtt är den godaste vardagsrätten för dig just nu?
Tycker den här frågan alltid är så svår, beror ju helt på vad jag är sugen på för dagen, haha. Men klassisk husmanskost går alltid hem här hemma på vardagarna. 🙂

Hur träffades du och nya kärleken? Så glad för din skull!
Vi träffades faktiskt på Tinder. Lite komiskt för jag har typ aldrig varit aktiv där inne, sen en kväll låg jag i sängen och swipade lite på kul efter att inte ens ha kikat in där på månader, så blev det match. Jag brukar inte ens svara folk som skriver där inne men han skrev något som stack ut från ”alla de andra” så jag valde ändå att svara och sen har vi typ suttit ihop sedan dess, haha. Så på den vägen är det.. 😉

Vilka är vinnarna i Parken Zoo – tävlingen?
Alla de 5 vinnarna har blivit kontaktade per mail. 🙂

Var inspireras du mest av inredning?
Så svårt att säga något sådär specifikt men mycket i webshopar och butiker men också mycket av sociala medier som instagram. 🙂

Vad jobbar du med?
Jag har mitt eget företag som influencer och lite homestyling sedan arbetar jag även halvtid i butik! 🙂

Nyfiken på vad ditt radhus är värt? Så himla fint!
Tack snälla du. 🙂 Ca 3000 000kr. 

Vad tjänar du på bloggen?
Så himla svårt att säga, är väldigt olika från olika månader. Under våren och hösten är det lite mer medan t.ex. under sommaren typ ingenting. Bloggen i sig generar inte supermycket men har ju flera kanaler också. Men vi klarar oss utan problem ekonomiskt i alla fall! 🙂

Vad skulle dina barn hetat om de var pojkar?
Tänk att jag hade inga pojknamn till någon av flickorna, jag var helt bombsäker på att båda tjejerna var just flickor, sen efter ultraljudet och vi visste kön så spikades namnen direkt. 🙂

Bästa tipsen för inredning av soffgrupp i litet vardagsrum?
Tycker det är så svårt att säga sådär generellt utan att ha sett det. Vet inte om du menar själva soffgruppen eller vad du ska ha i den… haha. Men kanske satsa på en modulsoffa som t.ex. IKEAs Söderhamn som lätt går att kombinera efter hur man har det hemma och som är lätt att ”bygga ut” om man senare flyttar till större. Sen såklart inreda med massa kuddar, plädar och en stor matta. 🙂

Det var alla frågor för denna gång, tack alla ni som dagligen är här inne och läser och lämnar era avtryck det är ni som gör allt jobb som jag ändå lägger ner tid på här så värt det och så kul och som gör att jag vill komma tillbaka helt! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats