EMILYSLIV

SVAR PÅ ERA FRÅGOR OM GEL-LACK

Har fått många frågor från er angående gel-lacken och jag ska försöka svara så gott jag kan. Först och främst behöver du ett ”start-kit”, det innehåller bl.a. en lampa, topp-lack, bas-lack och rengöring som behövs, sedan behöver du komplettera med färger du önskar samt remover.

Till den franska manikyren har jag använt mig av färgerna ”french white” och ”french pink”. Jag målade först ett lager med bas-lacket, sedan ett lager ”french pink”,  sedan ett vitt streck med ”french white” (som är målat på fri hand), sedan ännu ett lager med ”french pink” och slutligen ett lager med topp-lacket. 30 sekunders härdning i lampan mellan varje lager såklart!

Att ta bort lacket tycker jag är lite knepigt, men mitt lack brukar sitta väldigt bra i ganska exakt tre veckor, efter det är det ganska lätt att ”dra bort” det. På det som inte går att dra bort använder jag removern. Men det är en smaksak, många kanske tycker att det är smidigare att använda removern på allt, men jag tycker det tar för lång tid! haha.

Hoppas ni fått svar på era frågor! 🙂

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats