EMILYSLIV

SUNFLOWERS

I ett hav av solrosor, med mina små! 

Idag var dagen bestämde Noelia imorse, idag var dagen hon ville ta hål i öronen. Hon har sååå länge velat göra det och jag har sagt att hon får när hon känner sig helt redo, och det var tydligen idag då. Sagt och gjort så gjorde hon det, sa inte ett endaste knyst och var sååå stolt över att hon vågade. Lillasyster som stod bredvid och såg hur modig storasyster var ville såklart ha likadant, så ja hon fick väl hon med även om jag tycker hon är lite liten fortfarande egentligen. Men nu har jag två tokstolta små tjejer här hemma med bling bling i öronen. 😉

Efteråt åkte vi iväg till ett fantastiskt fint ställe här utanför stan där det finns självplock av solrosor, så otroligt vackert! Kände att vi behövde en liten paus från stranden nu efter dessa dagar och så blåser det ordentligt här idag!

Önskar dig en fin helg! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mammatill3

    Åh, min dotter vill så gärna också men har ringt och hittat 5-årsgräns? Min lilla fyller 5 i november. Vart i stockholm har du tagit hål?

      1. Mammatill3

        Tack! Nu har vi en nöjd jämngammal tjej här hemma också och är så stolt. Perfekt nu när badsäsongen är över och att allt hinner läka innan mössäsongen kommer.

stats