EMILYSLIV

NYTT PROJEKT – BARNENS LEKRUM!

Har fått många frågor om hur det andra barnrummet ser ut nu efter att barnen fick gemensamt sovrum, barnens lekrum. Har inte riktigt velat visa för allt är bara inställt provisoriskt där nu men jaja jag gör det ändå för nu är det äntligen på gång att göras i ordning. Så bilderna visar alltså hur det ser ut där inne i dagsläget. Direkt nu när jag kände att rutinerna är på gång och vädret börjar bli sämre så blev jag sugen på att fixa här hemma. Är glad att jag väntade till nu och tillät mig ha semester ordentligt innan jag börjar. 😉 Surfade runt på Blocket igår och hittade alldeles perfekta hyllor som ska få stå här inne, de ska bara få gå igenom en renovering först. 😉På denna sidan där de vägghängda skåpen och hyllorna hänger nu ska det bli ett långt skrivbord med gott om plats för båda två att sitta och pyssla vid. 🙂 På motsatta väggen kommer mina fyndade förvaringshyllor och lekköket att stå, byrån har fått flytta in i deras sovrum. Imorgon blir det en tripp till IKEA för att inhandla en del grejer och så färg så jag bara kan sätta igång sen! Sååå kul och jag är så taggad på att äntligen fixa i ordning här inne!

Nu är semestern officiellt slut och imorgon väntas vanlig vardag igen, väldigt blandade känslor, men som vädret är nu så timade vi ju semestern väldigt bra. Vi har verkligen haft drömväder precis hela semestern. En sommar man aldrig kommer glömma! Nu längtar jag faktiskt lite efter hösten, det är ju ganska mysigt ändå! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Var har du köpt vägg hyllorna? Länken du har till dom i äldre inlägg funkar inte. Ska börja fixa med lilltjejens rum och får så mycket inspo från dig.?

stats