EMILYSLIV

SÅNT SOM UNDERLÄTTAR I VARDAGEN!

Måndag och ny vecka, äntligen känner jag efter en hektisk helg med massa jobb och storstädning hemma. 🙂 Just måndagar tycker jag är rätt härliga, det är värre med typ tisdag och onsdag, sådana där jobbiga dagar i mitten av veckan typ. 😉 haha.Något jag börjat med de senaste veckorna är att eliminera saker i mitt liv som tar för mycket energi, små saker egentligen men varje liten grej som kan underlätta i vardagen tycker jag är så otroligt viktig. Tiden är viktig! Som bara den här simpla grejen, de fina ”Style my week”-påsarna, de underlättar vår vardag så mycket! (Skynda fynda för de tar slut i lager fort!)

Noelia har kommit till det stadiet att hon vill bestämma själv vad hon ska ha på sig, jättekul meeen också väldigt krävande. Nu har vi börjat med systemet att varje söndag eller måndag så fyller vi outfits för hela veckan i alla påsar så att vi slipper allt tjat varenda morgon, och det funkar sååå bra. Varje morgon går hon in i sitt rum och hämtar dagens påse och klär på sig det som är i, HELT SJÄLV! Så otroligt skönt och det funkar helt fantastiskt bra!Junielle får jag än så länge välja kläder till själv, men kan tänka mig att jag behöver en uppsättning med påsar till rätt snart till henne också! 😉Ett tips till er som också har väldigt bestämda barn när det gäller kläder! 😉

Nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på ett avsnitt av någon serie innan det är dags att krypa ner hos barnen. Önskar dig en fin vecka! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tuna

    Åh vilken praktisk och fin lösning! Den ska jag definitivt ha i åtanke när det är dags för Liam att få sig ett eget rum! 🙂

  2. Cissi

    För oss föräldrar är det smidigt med påsar om barnen inte är så klädfixerade eller glad i att rota och riva ut allt som hänger framme synligt ???

    Klädhögar för hela veckan har jag haft på hyllan i garderoben högt upp för att få ligga ifred. Och lagt fram en hög varje kväll. Funkade i många år, tills minsta jäntan, nu 4år, blev så himla bestämd. Klädhögen som hon valde och godkände dagarna eller kvällen innan är katastrof då den väl ska på ? Här hemma funkar klädhögar på 3 av barnen men den yngsta får öppna garderoben och välja själv varje morgon. Jag är likadan, måste välja kläder för stunden eftersom känslan för plaggen varierar beroende på hur man känner sig ??

stats