EMILYSLIV

SOMMARPRESENTER & SEMESTERREDO!

Annons/reklam för Babyland

Räknar ner dagarna för semester nu. Har ju gått på sommarlov från skolan men behöver jobba ikapp lite denna vecka och nästa innan vi kan ta sommarlov helt. Nu har vi i alla fall laddat upp med det mesta vi behöver inför semestern och ni brukar tycka det är kul att se vad vi beställt hem så tänkte visa er här! 🙂

Först ut är dessa uv-tröjor som barnen valt själva. Mina barn är mer i vattnet än på land under somrarna och även om vi smörjer aktivt under dagarna är det svårt att hålla koll när de badar under tiden så uv-kläder blir perfekt att komplettera med de soligaste dagarna. 🙂I sommar kommer ett stort fokus ligga på att lära Junielle att simma. Har hört så gott om dessa ”hajfenor” som hjälpmedel så en sådan fick det bli nu. 🙂Lite nytt pyssel får barnen i semesterpresent. Perfekt att pyssla med i skuggan eller sysselsätta sig med under dagar med dåligt väder. Detta pyssel, Diamon Dotz,  ser så roligt ut och tror barnen kommer att älska det. Det stora kitet innehåller små färgrika plastdiamanter som sätts på självhäftande, förtryckta stickers, armband och textil med den medföljande pennan. Och sedan ett lite mindre kit med mer figurer att fästa diamanter på. 🙂 Älskar sådana här spel i mindre reseförpackningar. Perfekt för båten eller semestern. Nu blev det klassikerna 4-i-rad och sänka skepp. Sedan innan har vi både fia med knuff och ”Vem där?”. Så mysigt att sitta i båten och spela spel på kvällarna. Noelia är verkligen så duktig på att läsa nu och det gäller att hålla igång läsningen även under sommarlovet. Favoriterna just nu är Musse & Helium. Noelia har läst ettan så den läser jag med Junielle nu så får Noelia börja med tvåan nu under sommarlovet. Korsord hör ju sommaren till tycker jag. Så mysigt att ligga på stranden och lösa korsord. Så beställde hem denna Musse & Helium korsordsbok till barnen också. 🙂 Allt har jag klickat hem från Babyland som precis som alltid har fri frakt. Nu börjar vi bli helt kittade och redo för en härlig semester, läääängtar!

Här håller värmeböljan i sig så efter förskolan/skolan åker vi hem till min syster och slänger barnen i poolen och leker med kusinerna. Så härligt med sommar, man förlänger liksom dagarna på ett helt annat vis när man kan vara ute ända tills det är dags att gå och sova.

Önskar dig en fortsatt härlig start på veckan! KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats